Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FACECI

Kochamy wszystkie dziewczyny na forum!!!

Polecane posty

🌻🌻🌻 Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy. 🌻🌻🌻 Kiedy tylko widzę Cię, nie tylko moje serce drgnie, oglądam Ciebie w zachwycie i podkochuję się skrycie. Bogaty i biedny się przekona, jakim wielkim skarbem jest Ona. Kobieta uwiedziona. Ile w sobie czaru ma, komu może dziś go dać? Elegancka suknia na niej - to atut pięknej damy, tani sweterek w jej guście, swój urok ma oczywiście . Ach Kobieto - kto Cię zna? 🌻🌻🌻 Jesteś kobietą, - dla mnie bardzo niezwykłą. Jesteś kobietą, - dla mnie, nikogo więcej. Tobie swe serce oddaję, przed Twym pięknem, swoją męską głowę skłonię! Ucałuję - Twoje, drogie dłonie, położę się przy Twym łonie, bo jesteś Kobietą mojego życia. 🌻🌻🌻 Tajemnicą jesteś, z księgi czarów - zbiegłą, mgłą zaklętą, którą nieliczni tylko przejdą. Kobieto - puchu marny, a nie do zdobycia. Kobieto - ile w tym słowie - piękna, miłości i życia. 🌻🌻🌻 Kobiety to piękne nastroje, i duże życiowe wyboje. Matki Polki, Matki Królów, większa Pani - więcej bólu. Ja kocham kobiety skromne, inteligentne i rozsądne, taką kobietą jesteś TY, co spełnia wszystkie moje sny! 🌻🌻🌻 :classic_cool:

Gość tak długo czekałam na te słowa
!!! Nareszcie ktoś mnie pokochał! dziękuję! oddam Wam Faceci moją niewinną duszyczkę

Dzień Kobiet - jak inne dni od święta, wymuszają właśnie na nich, by chatka była sprzątnięta, i uśmiech gościł na twarzy. By taką była Panią piękną, jak znany obraz na wystawie a kobieta od święta, o spokoju tylko marzy. 🌻

Gość spiekłam ramionka
dlaczego kobiety nie odczuwają tego wszystkiego co napisał Faceci ze strony mężczyzn?

Gość xtr222
bo na to nie zaslugujecie :p

Gość eluniaa
no wlasnie dlaczego my tego tak nie odczuwamy ??

Gość spiekłam ramionka
dlaczego na to nie zasługujemy???

Gość xtr222
bo w wiekszosci jestescie nie szanujacymi sie szmatami :p

ja tez sie przylaczam... \' kocham \' wszystkie szczere uczuciowe takie ktore sa stale w uczuciach przedewszystkim :):):):):) buzzzioleee :P

Gość EKAREINA
Oddam Ci Faceci cnote za ta zbieranine slow.

Gość EKAREINA
jednakże zaznaczam, że jestem brzydka tłusta i głupia :o