Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanka Blunta

Co odpowiedzieć/dogadać takiemu facetowi????

Polecane posty

Gość erkaem
Najlepsza metoda na hwasta-podpuść i zabij śmiechem,tak żeby nie wiedział z czego.Na wszystkich działa.Powodzenia.

Gość eusebio
Co tam u Ciebie ?

Eusebio--> no nie widac?:( beznadzieja... nie dosc ze laska mnie obwinia o swoje zwolnieine, to kilka osob ma mnie gleboko w powazaniu... ale spoko, tez zaczelam uczyc sie nie ufac ludziom i nie przywiazywac zbytnio, bo pozniej mam co chcialam... chcialabym sie tylko dowiedziec o co mu chodzi, bo zachowuje sie jak obrazony nastolatek:/ hmm...coz.

Gość eusebio
Aaa, to Ty pisałaś parę dni temu o zwolnionej dziewczynie i koleżance na jej miejsce ?

nie chce mi sie juz o tej sprawie gadac...zygac mi sie juz tym chce...tym, jak to ludzie potrafia sie wykrecic innymi, wszystkim tylko nie wlasna niekompetencja... zalosne az do bolu:( jestem dosc wrazliwa osoba, dosc bardzo mnie to zabolalo, choc wiem ze to nieprawdziwe oskarzenia...:( staram sie jakos o tym nie myslec, ale tez obojetnosc ludzi z pracy doprowadza mnie czasem do takiej niecheci i smutku, ze sama sie sobie dziwie, ze przejmuje sie bardziej obcymi prawie dla mnie ludzmi, niz bliskimi, ktorzy dobrze mi radza.

Powiem jeszcze tak: sprawdzily sie slowa mojego chlopaka, zebym nie liczyla na to, ze spotkam sie z serdecznoscia i milymi ludzmi w pracy...ze przekonam sie jacy potrafia byc podli...przekonywalam do dlugo, ze nie ma racji...teraz widze, ze ma racje. NIGDY WIECEJ POMOCY, POJSCIA NA REKE, UGODY Z OBCA OSOBA W PRACY...PREDZEJ CZY POZNIEJ TO WYKOZYSTAJA.

Gość eusebio
Dorzucę do kompletu jeszcze jedną niewesołą myśl. Ze strony przyjaciół, takich, którym pomogło się zdobyć pracę w "swojej" firmie, także można spodziewać się wszystkiego najgorszego.

Eusebio---> taka osoba nie jest w takim razie przyjacielem... przyjaciol mam tylku ze mozna policzyc na placach jednej dloni... i sa to osoby \"sprawdzone\", byly przy mnie w roznych sytuacjach (przykrych i wesolych) i wiem, ze sa zaufani... Wiec o to akurat nie musze sie martwic, no...moze ty miales taki przypadek. U mnie coraz lepiej, gosc nadal mnie olewa, ale na szczescie sa tam jeszcze NORMALNI ludzie z ktorymi da sie pogadac i posmiac:) i ciesze sie z tego. Z drugiej strony: zawiesc sie mozna na kazdym...poczynajac od rodziny konczac na znajomych z pracy...

Gość eusebio
Najważniejsze, że Ci się humorek poprawił :-)

No troche... jakos zaczelo mi latac co kto sobie pomysli...mam prace, mam swietnego chlopaka, rodzine, przyjaciol i z tego sie mam zamiar cieszyc:) bo takich co to ci swinstwo zrobia jest pelno...tylko kochanych i zaufanych malo, dlatego trzeba o nie dbac;) Pozdrawiam:) A u Ciebie co?? kurde...caly czas moja praca na tapecie;) moze cos powiesz teraz ty?

Gość eusebio
Jakoś sobie radzę w pracy, chociaż przez te lata nie jedno trzeba było przeżyć. Ale za to teraz mogę się troszeczkę powymądrzać na kafe :-)

Gość eusebio
Klikam z Warszawy, pracuję na komputerach ( chyba widać :-) ). No i muszę przyznać, że swoją pierwszą pracę mam już daaaaaawno za sobą. :-)

Moj chlopak tez jest informatykiem (tzn. ksztalci sie nadal, ale tak naprawde to jest nim juz od dawna...), ale wymyslil ostatnio, ze chcialby uczyc w szkole informatyki:P;)hehe... Ja juz pracowalam wczesniej,a le tylko tak droczywczo, tu jeden dzien, tam kilka dni...akcje promocyjne:P ale to moja pierwsza praca z powazna wyplata:D;) A co cie tak an Kafe wzielo?:|

Gość eusebio
Trafiłem na kafe szukając przez google jakiegoś tematu na grupach dyskusyjnych. Hasła już nie pamiętam, a kafeteria okazała się cool, więc w wolnej chwili zaglądam :-)

Jak dla mnie za duzo tu chłamu, chamstwa i kiczowatych tematów...ale coz...tak to jest jak nie ma tu ogolnej rejestracji i nikt nikogo nie zna...wole inne fora, ale tez czasem na kafe zagladam i cos skrobne...

Albo mi sie wydaje, albo ten facet to wszystko robi specjalnie...specjalnie omija mnie szerokim lukiem, odwraca glowe jak przechodzi, gada przez tel. itd... a tak naprawde kontem oka widzi czy ja patrze w jego kierunku czy nie... No...chyba ze i to nie jest prawidzwa \"wersja\" jego zachowania:| moze rzeczywiscie sie obrazil o cos i nie przychodzi, ale jesli tak, to ja nie mam ochoty wiecej go znac. Bo co to za znajomosc, jak ktos z toba gada przez ponad miesiac a nagle sie obraza o Bog wie co:| ehh;) KONCZE WIEC MOZE TEMAT TEGO PANA. WIDAC NIE JEST WART ANI TEMATU DO ROZMOWY ANI MOJEGO ZASTANAWIANIA SIE \"CO SIE STAŁO?\"... narazie.