Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekla885

Opadająca powieka

Polecane posty

Gość tekla885

Jak z tym walczyć?Czasem mam dwie opadnięte,czasem jedną.Strasznie nieładnie to wygląda.Oczy wyglądają przez to na zmęczone.Macie jakiś pomysł ,jak temu zaradzić?

A to nie jest objaw jakiejs choroby? To u Ciebie jest bardzo widoczne? U mnie kiedys podejrzewali miastenię, to pytali o powieki.

Gość tekla885
Też się już nad tym zastanawiałam.Tylko to nie jest tak,że opada mi cała powieka.Zauważyłam,że Małgorzata Kożuchowska ma podobny problem.

syn mojej sasiadki tez mial taki problem. opadaly mu powieki, szczegolnie lewa. na poczatku jezdzil do jakis znachorow, pod jakimis piramidkami lezal. potem okazalo sie, ze ma grasice i trzeba mu to wyciac. operacje mial jakies 2 lata temu i potem jeszcze jakas ejdna (ale nie wiem jaka) i nie ma juz praktycznie w ogole problemu z opadajacymi powiekami.

Gość gość
Przyznam szczerze, że mi pomogły dopiero zabiegi laserem na opadającą powiekę. W moim przypadku sprawdził się sonoqueen,całkowicie bezinwazyjny fajny zabieg w klinice krajewski w radomiu robilam :) Teraz czuję się ze sobą o wiele lepiej, ładniej wyglądam. Uważam, że jeśli mamy możliwości to trzeba z nich korzystać :)

Gość Wiola

Zdecydowałam się na zrobienie plastyki powieki górnej w klinice CHIRURGII PLASTYCZNEJ MARTA RACZKOWSKA-MURASZKO  w Krakowie. Od dawna myślałam o tej operacji ale dopiero nie dawno się zdecydowałam , rezultat wyszedł bardzo dobrze i polecam.

Gość Agata

Po zabiegu plastyki powiek górnych wygladam dużo młodziej, nie mam już obwisłej skóry nad oczami która mnie postarzała. Zabieg wykonywałm u Pani dr Mielnik-Mierzwińskiej w Krakowie przyjmuje w Bona Dea   i polecam