Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala mała taka

no i co ja mam zrobić?

Polecane posty

Gość lalala mała taka

dziewczyny, jestem załamana, mój narzeczony mnie zdradził, przyznał się do wszystkiego, znam też tą kurwę z którą to zrobił. Obydwoje mnie przepraszają i żałują tego...a ja nie wiem co mam zrobić. bardzo go kocham, ale czuje do niego obrzydzenie. Błagał mnie na kolanach o wybaczenie, czołgał się po ziemi i płakał, tak bardzo płakał. co mam zrobić? Mówi, ze mnie bardzo kocha i że to był błąd co zrobił, był pijany. teraz ciagle mnie gdzieś zabiera, spędza ze mną mnóstwo czasu, a ja nie wiem co zrobić. Kocham go nadal, ale ciagle myslę o tym co zrobił, czuje do niego obrzydzenie, nie zapomnę mu tego nigdy. Powiedział mi, ze juz nigdy mnie nie zdradzi, bo przekonał się że to nie jest takie fajne, ze cierpiał, że czuł się jak smieć. Nie wiem moze własnie jak ktos zdradzi i przekona się, ze to jest gówno to może nie zrobi tego drugi raz. Poradźcie mi coś proszę.

Gość moja koleznaka
twoj narzeczony tez jest w tym wypadku kurwa

Gość zgłupiałam
byłam w identycznej sytuacji. Wybaczyłam ale nie zapomniałam. Sex z nim nie sprawia mi żadnej przyjemności, wręcz czuje obrzydzenie. Zmuszam sie by pozwolić mu się dotknąć, pocałować i on o tym wie. Zastanawiam się jak długo to potrwa.

Gość dfdfdfdf
odsun sie od niego i to przemysl co z tego ze sie czolga? pieprzyl kogos i do tego OBOJE przepraszaja??? ale upokorzenie dziweczyno

Gość twinkle
kazdy reaguje inaczej...ja bym nie wybaczyla, wlasnie przez to obrzydzenie, co to za wymowka bylem pijany?? to co od teraz nigdy nie wypije? co za glupia gadka ze zdrada to gowno? to po cholere i jak do tego gowna doszlo? starlam sie byc z czlowiekiem ktory mnie zranil, bardzo, ale nie zdradzil, hm nie przez seks, udalo mi sie wytrzymac kilka miesiecy i odeszlam, do drugiego, nie moglam zyc z ta mysla, a on byl swiety i slodki jak nigdy po tym co wywinal, ale i tak juz nigdy nie bylo jak dawniej i ja nie potrafilam juz z nim byc, chore sny, mysli, a zwiazek byl dlugi...oj dlugi i bolalo bo kochalam, ale teraz nie zaluje, mam kochanego meza i jestem szczesliwa.

Gość zgłupiałam
ja chyba nie mam siły żeby odejść :( Nawet nie wiem czy ja go jeszcze kocham. Dziękuje bogu, że on ma taką prace, dzięki którek prawie wogóle nie bywa w domu :O

Gość twinkle
ja tez nie mialam bo kochalam ale znalazla sie moja poloweczka niespodziewanie w moim zyciu i dala mi sile, duzo nerwow, placzu, kilogramow to kosztowalo ale bylo warto, plus sile dal mi on przez to co wywinal nie czulam sie az tak podle.

Gość zgłupiałam
czasem zastanawiam się kto w tym związku jest bardziej wstrętny.On bo zdradził, czy ja bo nadal z nim jestem, nie kochając go, ale mieszkam z nim bo chyba tak mi wygodnie, bo musialabym wrocic do rodzicow...

Gość twinkle
zglupialam a mozna wiedziec jak do tego doszlo ze Cie zdradzil? I jak sie dowiedzialas? Czy moze sam sie przyznal?

zdrada bardzo częstosie powtarza a nie masz pewności że następnym razem on się przyzna zostaw go to moja szczera rada oni się bardzo żadko zmieniają stać cię na człowieka bardziej wartościowego

Gość twinkle
a gdzie autorka topiku?

Gość zgłupiałam
Alkohol i kumpel który mnie nie trawił... Zadzwonił po swoje koleżanki. Potem z dumą powiedział mi o tym co zrobił mój facet. Nie obwiniam go za to, bo mój facet swój rozum miał... Mojemu facetowi akurat wierze w to, że więcej tego nie zrobi. Przestał pić alkohol i spotykać się ze swoimi kumplami... Chciałabym zapomnieć, ale nie potrafie, choć minęło już pół roku od czasu kiedy się dowiedziałam. Boli bardzo... Czasem kiedy w końcu już "zmusze się" żeby się z nim kochać (ja mam b.duży temperament i to mnie zabija) "po" odwracam się do ściany i płacze... Moja wina, że tak to rozpamiętuje, bo wyciągnęłam od niego WSZYSTKIE szczegóły- jak do tego doszło i co robił...:O

Gość ajkdakjdfa
do autorki: to nie tylko upokorzenie...to hańba! pomyśl soboe....co z tego że był pijany skoro poczuł pokusę...co oznacza że ty mu nie wystarczasz, że czuję pociąg do innych kobiet tak silny że z łatwością zdradził...gdyby Cię kochał, gdybyś była dla niego wszystkim nigdy by tego nie zrobił nawet po pijaku!!!!NIGDY!!!! ja bym nie wybcazyła zdrady. nie zniosłabym takiego upodlenia nawet gdybym nie wiem jak kochała....wyabczyłabym kłamstwo, jakiś chory wybryk ale nie zdradę!!! dziewczyno zastanów się co ty w ogole piszesz!!!!!!spedzasz z nim czas???rozmaiwasz z nim bo płakał?przecież to żałosne! raz mu się zdarzyło może się zdarzyć i drugi, trzeci, czwarty raz....jak dla mnie Twoj chlopak to zwykła kurwa i swinia. sorry ale zdrada to dla mnie rzecz najgorsza. nawet w takich okolicznościach.

Gość twinkle
to straszne ale tez mam taki charakter, draze temat za dowiem sie calutkiej cholernie bolacej prawdy, nawet teraz gdy jestem szczesliwa nie raz tak poprostu palne do meza: pamietaj ze jak kiedykolwiek mnie zdradzisz ja nie wybacze, dowiedza sie o tym wszyscy i to ode mnie i to nie ja bede sie wstydzic, i zabiore Ci wszystko co mamy wszysciusienko a potem nigdy juz mnie nie zobaczysz...a on na to kocham Cie nie gadaj glupot i patrz na siebie:)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnn
tzn ze pozwolisz siebie tak tarktowac tylko dlatego ze nie chcesz wrocic do rodzicow powinnas sie wyprowadzic!!!

Gość gfgfgfgfgfg
HS POL wsadz sobie fiuta w gebe i pozwol na siebie nasikac

Gość zgłupiałam
twinkle - zazdroszcze Ci ;) Nie wiem co mam robić. Kiedy się dowiedziałam pakowałam się... On płakał jak dzieciak. Jak rozhisteryzowane dziecko siedział na ziemi i trzemał mnie za rękę, skowył jak zbity pies... Nie zapomnę tego. Chyba tym wzbudził we mnie litość...

Gość zgłupiałam
Moi rodzice stoją po jego stronie... Oni to już zupełnie inna historia. Nie wyprowadziłam się, żeby się usamodzielić, tylko po to, żeby od nich uciec...

Gość ajkdakjdfa
do autorki raz jeszcze: a wyobraż sobie tą sytuację. jak Twoj kochany męzczyzmna który świata podobno poza Tobą nie widzi rżnie się z jaką kurwą, pijany i zadowolony ze stercząca pałą,a ona naga kwiczy i jęczy i całuje go dokładnie tak jak ty...i on ją całuje tak jak całował Ciebie tylko bardziej pożądliwie bo to własnie wybacz nim kierowało. ŻĄDZA do innej kobiety, nie do Ciebie! gdyby ją pocałował po pijanemu...to jest chwla....ale podczas całego stosunku??????????no co???Zapomniał o Tobie????jak był na tyle przytomny by zerżnąć jakąś lalę to musiał być na tyle świadomy by wiedzieć co robi a poiwem Ci co on w tej chwili myslał! otóż myślał nie o tym że to się nie wyda! po prostu mu to zwiosało że istaniejesz! mowie Ci że tak to się w głowie zdradzającego faceta odbywa. sama jestem po zdradzie tylko że mnie zdradził kilka razy i ja o tym nie wiedziałam. pierwszy raz tak jak Twoj po pijaku a poźniej tak się rozkręcił że zrobił to z tą laską jeszcze kilka razy. dowiedziałam się od jego znajomych. na poczatku były podteksty a poxniej jego kumpel powiedział mi wprost.... mowie Ci nie wybaczaj tej zdrady!!!!!!!!!!!!!!!

Gość twinkle
zawsze musi sie jakis debil wpierniczyc, won paskudo, pewnie taki sam cwany albo i jeszcze cwanszy, kiedys oni wszyscy wpierdziela sie na mine HIV !!!! Ciekawe czy wtedy beda tacy madrzy...

Gość zgłupiałam
Owszem, tuż po moim facecie, który był chorobliwie zazdrosny...

Gość sdsfgdfgdDGD
do HS POL nic sie teoretycznie zlego nie stalo tylko jak fiuta wsadzi w inna to wiadomo ze popierdoli w tamtym kierunku no traci rozum (jak to facet ktory wsadzil w inna, niewazne gdzie) i wtedy mozliewe jest ze ona straci mieszkanie wiadomo ze jak wam staje to wasz umsyl nie pracuje i wmowic wam mozna cokolwiek nawet to ze dziwka jest dziewica

Gość twinkle
zglupialam wspolczuje ci serdecznie takiej sytuacji, o tym co pisalam wczesniej, widzisz nie odszlo miedzy nimi do sexu, podobno nawet jej nie pocalowal, ale pojechal pod moja nieobecnosc do niej z bukietem kwiatow zaprosic na kawusie caly zakochany a raczej zauroczony, zaproponowal cos wiecej a ze to byla moja kumpela kazala mu spierdalac gdzie pieprz rosnie, zadzwonila do mnie ale nie powiedzila mi o tym, nie chciala ranic, spytala tylko czy jej chlopak sie do mnie nie przywalal bo tak uslyszala, dowiedzilalam sie o tym podstepem, z nim nie jestem z nia nie mam kontaktu choc winna nie byla.

Gość DOGGY GDOO
ODETNIJ MU PENISA W NOCY.

Czołgal sie? Przecież to żalosne, aż strach pomyslec co by bylo po ślubie, ja bym takiemu nie uwierzyła...

Gość jjjhjhjh
A po co ma walczyc? wszytsko jedno facetowi gdzie wsadzi obciac penisa to jedyne wyjscie a potem oczywiscie sie wyprowadzic i znalesc inny uklad

Gość zgłupiałam
Podziwiam Cię, że miałaś odwage. Dla mnie to ciężkie. Jak o tym rozmyślał, to chyba nawet nie chodzi mi o fakt zdrady, tylko o te wszystkie szczegóły, które sama od niego wyciągnęłam. Usiadłam przed nim i zadawałam pytania. Chamskie, wylgarne, bezczelne... On beczał i prosil, żebym przestała, ale ja nie... i nie wiem czy większą krzywde zrobił mi on czy ja sobie sama. Chciałam wykończyć go psychicznie a i przy okazji weykończyłam siebie.

Gość twinkle
bla, bla zgubilam puente...mi to wystarczylo, pozadanie innej kobiety, caly czas myslalam a co gdyby ona powiedziala ok...wiadomo co, blagal, plakal, mdlal prawie no i tak z nim zostalam ale tylko na kilka msc bo nie moglam tego zniesc..moi rodzice tez byli za nim nie powiedzialam co zrobil i to byl blad, bo teraz nigdy bym czegos takiego nie ukrywala, mam nadzieje ze bede szczesliwa tak jak jestem teraz do konca moich dni i zycze wam tego samego, badzcie silne dziewczyny.

Gość dhfhDHGF
przeciez on nie zdradzil tak nagle on to PLANOWAL zajelo mu czas KLAMAL to bylo PRZEMYSLANE

Gość zgłupiałam
twinkle... ja powiedziałam co on zrobił... :O