Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmotywowana do działania

od jutra odchudzanie! kto chętny?

Polecane posty

Zmotywowana, gratuljuę samokontroli:D Wiem, że trudno tak dietkować, bo sama ciągle się skuszałam na małe grzeszki.Dziś trzeci dzień mojej głodóweczki.Czuję się dobrze, ale ochotę na małe conieco mam:P

Zmotywowana, masz rację:D Musimy dać radę! Choć wakacje jakoś nie sprzyjają diecie, przynajmniej w moim przypadku. Bo tu wypad na lodzika, tam pizza, do tego piwko..a głupio tak gdy wszyscy się objadają, a Ty masz z samą wodą siedzieć lub dietetyczną sałatką.Na początku jeszcze spoko, ale po dłuższym czasie mam dość sałatek i marzę jedynie o czymś słodkim lub tłuczącym...Ale motywuje mnie to, że zbliża się wrzesień i miło byłoby mi usłyszeć od znajomych, że schudłam:D a jak mówi mi to moje Kochanie, to już wogóle się rozpływam..Tyle, że dla niego zawsze jestem szczuplutka..więc wpycha we mnie kolejne ciacho..a ja później nie mam się w co ubrać, bo w żadne ciuszki nie wchodzę..i kończy się na tym, że nie mam ochoty wychodzić z domu...Ale teraz będzie dobrze:D:D Mam nadzieję, że nasze silne wole pozwolą nam schudnąć i przywitać wrzesień szczuplejsze:D Tego życzę Wam i sobie:D:D

jejjuu..jakie ja błędy robię..:( \"tŁuczącym\":(, jakby mnie ktoś tłuc miał..oczywiście chodziło mi o \"tuczącym\"..reszte błędów musicie mi wybaczyć...:P

Malutka, w moim przypadku wakacje również nie sprzyjają diecie:( Wiadomo znajomi, imprezy (dzisiaj np urodziny ma moja przyjaciółka). Ach ci faceci... tylko dokarmiają jak się da;) Ja mam troszkę więcej czasu, bo cały wrzesień też mam wolny, ale wiem, że Tobie uda się schudnąć do września! Pozdrawiam!

Zmotywowana, widzę, że tylko my tu się dalej odchudzamy..:D Ciekawe gdzie inne kobietki wywiało..Może już tak schudły, że zrezygnowały z naszego topika.. Ja podejrzewam, żę jeszcze długo tu zostanę:P Dziś kolejny dzień głodóweczki.Trochę nic mi się nie chce..ale byłam 5 godzin na plaży, pływałam, więc mam po czym być zmęczona:P Dlatego dopiero jutro pobiegam.

Witaj Zmotywowana🌼 Ja przerwałam głodówkę..a wszystko przez spontaniczny wyjaździk ze znajomymi..nie jadłam dużo, ale post przerwałam..:( dlatego dziś wszystko od początku zaczynam..ehh..dupa ze mnie...

A czemu od jutra nie od dzisiaj? Zawsze sie zaczyna od jutra :D Lepiej od poniedzialku :D

Gość Menka
siemacie ja tez od jutra sie odchudzam ..eheh spróbuje tej diety Atkinsa...zobaczymy czy cos pomorze...a jak juz troche schudnę to zaczne znowu diete 1000 kcal..:):)

Menka, powodzenia życzę i wytrwałości..🌼 Nasze \"jutro\" było już trochę czasu temu..:) ale jeżli ktoś chce się przyłączyć to serdecznie zapraszamy:D w końcu w kupie raźniej:P:D

Witam nowe osóbki na naszym topiku:D Menka--->a teraz też jesteś na diecie 1000kcal? Życzę powodzenia w odchudzaniu🌻 No tak, nasze jutro już dawno minęło:D Malutka, wiem po sobie jaki bywa wpływ naszych przyjaciół na odchudzanie;) Może tym razem Ci się uda. Ja postanowiłam zacząć głodóweczkę od tego piątku:D (liczę na to, że nie wypadnie mi nic, co mogłoby zniweczyć moje plany głodówkowe;)) Pozdrawiam!

oOo fajnie Zmotywowana, że też planujesz głodówkę. Ja jeżeli wszystko dobrze pójdzie(MUSI!!), będę na piątym dniu w piątek.A Ty ilo dniową głodóweczkę planujesz? Robisz sobie przygotowanie, tzn. odstawiasz kolejno produkty, pozostawiając w końcu same owocki i warzywka? Trzymam kciuki..za Ciebie i za siebie:D

Hej Zmotywowana:) Nasze forum robi się takie..hmm..prywatne..bo tylko my się na nim wypowiadamy:P:P Ja planuję tak minimalnie dwa tygodnie niejedzenia..ale podejrzewam, że złamię się wcześniej:P:P a jeszcze dotego pod koniec sierpnia mam urodziny..i to 18-ste..więc nie wiem jak to będzie..chyba skrócę głodóweczkę, żeby chociaż móc zjeść kawałek tortu..i wypić swoje zdrówko:P a później znów wezmę się za dietę owocow-warzywną:) Ciekawi mnie czy podczas głodówki masz zamiar ćwiczyć? Bo u mnie czasami z tym ciężko..i to nie dlatego, że słabo się czuję..tylko poprostu mam sama przed sobą taką idealną wymówkę, że przecież nie muszę ćwiczyć..wystarczy, że poszczę..i że przecież jestem osłabiona, itp:P:P Zazwyczaj kończy się na tym, że chociaż sama wiem, że to bajer..ćwiczyć nie idę:P Może Ty będziesz miała silniejszą wolę..:) Trzymam kciuki🌼

No tak, nasz topik przybrał formę dialogu:D Co do ćwiczeń podczas głodówki, to z nich zrezygnuję- nie chcę zamęczyć swojego organizmu:P Masz rację Malutka, nie zjeść kawałka tortu i nie wypić swojego zdrówka na własnej osiemnastce to grzech;)

Gość ewciag19
Boshhhhhe ile mnie nie bylo!!!!!!!!:( Masakra.Powiem Wam,ze ostatnio ciezko z moja dietka,tu batonik raz nawet chipsy wlecialy,Wczoraj mega lody:( Wstyd!!! Co za laciu ze mnie.Ale dzisiaj w ramach rewanzu jadlam same gruszki i jablka i winogrona.I caalusienki dzien gralam w koszykowke(oczywiscie z przerwami,ale caly dzien spedzilam na boisku:D) Tak jak mobie czytam "Wasza gadke" to az mi sie zrobila chec na glodoweczke.Bede sie lepiej czula i sumienie bedzie mniej dokuczac po ostatnich wybrykach:) Nie chcialam pisac,bo to topik dla odchudzajacych,a ja ostatno wszystko robilam zeby przytyc:( Ale zbieram sie.Niedlugo zaczynam prace,licze ze tam uda sie zrzucic zbedny tluszczyk:) Witam nowa kolezanke.A Was Malutka i Zmotywowana prosze o doping w glodoweczce.Postaram sie razem z Wami:) Jak juz ktos tutaj kiedys powiedzial: "w kupie sila" czy jakos tak:P Ide sie kapac i spac,bo chlopak mnie rano wyciagnal na rowerek. 3-majcie sie cieplutko i dobranoc:)

Gość ewciag19
Tam zamias "mobie" ma byc sobie:)Ale analfabeta ze mnie.Rozumiecie to juz ta pora:)

Gość Ewciag19
No nie znowuuuuuuuuuu.....Napisalam "zamias" zamiast zamiast:P hehehehehehehe.Glupol ze mnie

oOo..Ewciag, witamy z powrotem:) Ja mam 5 dzień głodóweczki..i chyba będę ją trzymać tylko do niedzieli, żeby móc bez wyrzutów poświętować swoje urodziny, choć i tak moje wyjście z głodówki będzie za krótkie. Nie przejmuj się swoim obrzarstem zbytnio, bo każdej z nas zdarza się okres antydietoway:) A przynajmniej mi..i to dosyć często:P Bo ja mam tak, że jak się odchudzam, to w sumie nie objadam się za bardzo..ale jak już zacznę jeść \"normalnie\", to wychodzi ze mnie potwór:P Dlatego ten topic jest według mnie taki fajny, bo ciągle staram się kontrolować to co jem. Podejrzewam, że nawet jak przestanę się dietować będę go odwiedzać, bo mam zamiar wprowadzić w sowje życie zdrową dietkę już na zawsze, no i nie zapomnieć o ćwiczeniach. A dzięki forum bardziej wszytko kontroluję. Ewciag, moim zdaniem głodówka to dobry pomysł.Ja już teraz czuję się zadowolona ze swojej sylwetki:) Zmotywowana.Widzę, że trzymasz się swojego postanowienia i jesteś już na głodóweczce.Moje gratulację:):)🌼👄 Trzymam kciuki, żeby Ci calutka ładnie wyszła i żeby \"gładko\" poszło:)

Pierwszy dzień głodówki poszedł mi ładnie:D oby tak dalej. Szczerze mówiąc najbardziej obawiam się dwóch kolejnych dni:( ale może nie będzie najgorzej:P Poza tym trochę dziwnie się czuję bez dzisiejszych porannych biegów i jazdy na rowerku- bardzo się już do tego przyzwyczaiłam:D Malutka a jak Ty się dziś trzymałaś? Pozdrawiam🌻

Ja trzymałam się bardzo dobrze:) Oczywiście ćwiczonka były, a jutro planuję biegi, chyba że deszcz pokrzyżuje mi plany... Zmotywowana, nie martw się na zapas jutrem i pojutrzem, będzie dobrze!🌼. Najlepiej mówić sobie..że jeszcze tylko ten dzień dotrzymam do końca, a jutro zobaczę..i tak codzień, aż dojdziesz do ostatniego dnia:) Zaraz mykam na spacerek.Miałam iść z moimi dziewczynkami na balety, ale jakoś nie mam ochoty..za to spacerek w deszcu to jest to:D

Zmotywowana, witam w drugim dniu głodówki🌼 Jak samopoczucie?Głód bardzo doskwiera? U mnie szósty, czyli przed ostatni dzień głodóweczki.Już nie mogę się doczekać ważenia:) ale to dopiero w poniedziałek.

Cześć Malutka! Widzę, że się świetnie trzymasz na głodóweczce:D Tak dalej! Dzisiejszy dzień minął bez zarzutów:D chociaż maiałam wieeelką ochotę na owoce:o ale na szczęście pokonałam pokusę:D Pozdrawiam🌻

Brawo dla Ciebie🌼 Trzeba walczyć z pokusami..w drodze ku lepszej sylwetce:D Ja teraz mam straszną ochotę na ciastka..albo czekoladę..wogóle smutno mi.Umówiłam się z chłopakiem jakąś godzinę temu a go nie ma:( i nawet smsa nie napisał..Ja tu się nastawiłam na niego..przygotowałam, i zostaje sama.Najchętniej to bym coś na pocieszenie zjadła.Zła jestem.Ja tu się odhcudzam, żeby miał fajnie zgrabniutką dziewczynę, a on co..? Jak nie będzie miał dobrego wytłumaczenia, to normalnie go pogryzę.Ehh..Chyba idę spać..Bo inaczej nie dam rady i coś zjem..