Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmotywowana do działania

od jutra odchudzanie! kto chętny?

Polecane posty

Malutka, mam nadzieję, że jednak nie \"pocieszyłaś\" się żadnymi słodkościami. Ach ci faceci- tak często nas zawodzą, jednak przyznasz, że świat bez nich byłby smutny;) A u mnie 3 dzień głodóweczki:D Jak dziś wytrwam, to dalej pójdzie z górki:D

Gość ewciag19
Witam piekne! Jestem tak glodna,ze MASAKRA!:/ Strasznie boli mnie glowa od jakiegos tygodnia(okropny bol).Nie wiem od czego, byc moze od tabletek anty ale biore juz je dlugo,ze to niemozliwe. Nawet nie mam sily podejsc do kompa:( Jeszcze moj brat sciaga jakies filmy i net mi chodz masakrycznie wolno:( O malutka bardzo ladnie:) Tylko pozazdroscic i brac przyklad:) Ja dopiero dzisiaj drugi,bo tak mnie pozno zebralo,ale dam rade. Trzymam kciuki za Was kochane i powodzenia. Ide sie polozyc,bo nawet oczu nie moge otworzyc przez ten bol,bo nawet one mnie bola. Papapapapapa.Odezwe sie jak bede mogla. Buzki dla Was

Witam Was:) I już po mojej głodóweczce:):) pierwszy pyszny soczek marchewkowy mam za sobą:) i powiem Wam, żę nie myślałam, że soczek może być taki syty:) Ważę 45 kg:) (mam 166cm) czuję się szczupluto i super:) I powiem Wam szczerze, że jak mi tak z dwa kg. wrócą to i tak będzie dobrze.Podsumowując na tygodniowaej głodóweczce zrzuciłam jakieś 7 kg, czyli wychodzi kg na dzień:) Teraz tylko muszę powoli przyzwyczajać się do normalnej dietki.Planuję tak przez dwa dni być na sokach.W środę mam urodzinki, więc \"niestety\":P zaszkodzę trochę organizmowi..wiem, że to złe itp. no ale..inaczej nie dam rady..a w czwartek już będę szamać warzywka i owocki:) i może jakieś ziarna:) (moje ukochane muesli:) ) Normalnie jestem cała w skowronkach:):) Zmotywowana, gratuluję czwartego dnia:) Widzę, że dzielna jesteś:) resztą Ty Ewciag też🌼 Ewciag, może powinna iść do lekarza?

Gość edytaaaaaaaaa
Czesc dziewczyny! Mogłabym się do Was dolączyć? Ja się odchudzam od dziś heh. Mam 1,58 cm i 51 kg;/ Chce mieć 42 kg byłó by super! Malutka tydz. głodówki i 7 kg mniej, też tak chce hehe. Ja bęe na 600-700 kcal i myślę, że też uda się schudnac pare zbędnych kg;) Zajrzę później Papatki*

Edytaaaaaaaaa, serdecznie zapraszamy do wspólnego odchudzanka:D Malutka, szczere gratulacje🌻🌻🌻 I ten wynik- 7kg w 7 dni!- tylko pozazdrościć! Jestem ciekawa ile wskaże moja waga po ostatnim dniu głodóweczki:D- nie mogę się doczekać:D Pozdrawiam!

Hej Edyta:) Na pewno uda Ci się schudnąć:) My Cię tu ze Zmotywowaną..zmotywujemy:P Zmotywowana,dziękuję bardzo..🌼 Dziś mój drugi dzień na soczkach:) Ale się dobrze czuję:D:D Wam też życzę takiego pozytywnego nastawienia..i sukcesów w odchudzaniu:)

Malutka! Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba! Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół, cudownych uczuć, które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi! Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego, oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności. Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin! Dla Ciebie: 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 i jeszcze jeden dodatkowy, żeby była nieparzysta liczba- na szczęście:D 🌻

Gość ewciag19
Witam:) Oj malutka tos sie kobieto postarala:) Moje szczere gratulacje.Tylko pozazdroscic.Widze ze zmotywowana tez nadgania.Trzymaj sie kobieto!!!Masz moje wsparcie. Ja zrezygnowalam z glodoweczki ale od przyszlego tyg zaczne znowu. Musze zrobic badania w piatek i chcialabym zeby dobrze wyszly. Jak wyjda dobrze to glodowka!!!Nadgonie straty.Ale to ze zrezygnowalam z glodowki to nie znaczy ze nie jestem na diecie:)Dalej jem malo(oprocz paru wybrykow:P) Aha bym zapomniala:Malutka wszystkiego najlepszego,spelnienia marzonek,duzo radosci i wogole.A co tam bede sie rozpisywac poprostu wszystkiego NAJ

Gość ewciag19
Kurcze jak leje:( Chcialam isc na dluuuuuuuugi spacerek z pieskami i nic z tego.Taka mialam motywacje i tu nici. A ide spac. Widac ze malutka baluje dzisiaj,a co tam 18stka raz w zyciu:) Dobranoc.

Gość Bąbelek19
Hej dziewczyny! Chciałam sie do was przyłaczyć, mam 171 cm, waże 74 kg, idealna waga jak dla mnie to 60 kg. Zamierzam prowadzic diete 600 -700 kcal i ćwiczyć przynajmniej co drugi dzień jakieś 40 minutek. Codziennie niechce, bo wiem, ze by mi się szybko znudziło:) Pozatym kupiłam sobie liściastą czerwona herbatkę i system slimfigura "spalanie" i bede piła ja 3 razy dziennie a w miedzyczasie czerwona, zreszta ta i ta jest na bazie czerwonej:) Eh troche to zawiłe:) Pozatym mam zamiar brać L-karnityne przed ćwiczeniami. Chce wkońcu nie przejmować się tym, że w sklepie nie będzie na mnie fajnych ubrań, no i żeby bardziej podobać się mojejmu facetowi. Chce się czuć dobrze w swoim ciele, ale i dzięki temu nabrac pewności siebie, cieszyć się życiem, a nie zamartwiać, że znów zjadłam za duzo. Aaa i polecam wam ćwiczenia 8 min ABS, które można ściągnąc z bearshare, fajnie spłaszczają brzuszek:). A własnie kobietki czy wy myślicie, ze czerwona herbata wpływa na skutecznośc tabletek anty?? Nigdy mnie po niej nie czyściło ani nic, ale lepiej wiedzieć, niż później bawić bobaska... Pozdrawiam🌼

Gość ewciag19
witam:) Ja jestem juz po sniadanku.Pomidorek i pol ogorka:)I 2 herbaty. Zmotywowana do dzialania ciekawe ile tobie ubedzie po glodowce.Mam nadzieje ze z 7 kg a moze nawet pobijesz malutka:) Babelek19 witam cie.Jesli chodzi o te herbatki to nie wiem ale wydaje mi sie ze maja jakis wplyw na"sprawy kobiece" Pilam kiedys figure i nie ilam dlugo okresu, i w dodatku moze cie przeczyscic(figura ma mniej wiecej takie dzialanie) Ale tabletke masz juz po 2-3 godz we krwi to martw sie zeby w tym czasie nie bylo"niespodzianki". jesli chodzi o cwiczenia ABS,ktore sciagam tez z bearshare,sa okropne,moze skuteczne ale tak mnie po nich wszystko boli ze MASAKRA!!!No ale cwicze. Nie wazylam sie dlugo ale najlepiej bedzie zrobic to dopiero po glodowce:) papapapapapapapapapapappapapapapapapapapapapapapapapapapap

Witam wszystkich:) Baardzo dziękuję za pamięć i życzonka🌼. Oczywiście zabalowałam..i się napiłam.i najadłam..:P ale nie żałuję..bo w końcu 18-stka raz w życiu jest:) Przybrałam 1 kg na wadze..ale co tam:) Zmotywowana, śliczne kwiatki:):) Mam nadzieję, że przysniosą mi szczęście..szczególnie w maturze..bo choć jeszcze mam do tego trochę czasu, to zbliżający się początek roku szkolnego, przypomina mi o tym stresującym jak dla mnie wydarzeniu.. W ogóle gratuluję ostatniego dnia głodóweczki..Widzisz, że schudłaś?Bo w sumie wygląd najważniejszy..choć miło jak waga spada:) Ewciag, też ćwiczyłam te ABS..jak dla mnie masakra...:P Ale ja słaba jestem... Bąbelek, witaj z nami:) Widzę , że masz już dokładny plan dietki przygotowany.Bardzo pozytywnie:) Teraz zostało Ci już tylko go przestrzegać;) ale przecież to prościzna🌼 Chyba Edytka już straciła chęć do odchudzania..przynajmniej z nami..Ale i tak kciuki za nią:) Swoją drogą weteranki z nas:P Odchudzamy się razem od lipca(a osobno pewnie dłużej:P)..więc teoretycznie powinnyśmy być już szczuplutkie..tym bardziej, że z tego co widzę nie chudniemy \"z głową\"..systematycznie..tylko głodóweczki i te sprawy.:)

Witam, witam:D Bąbelek19, serdecznie Cię zapraszamy do wspólnego dietowania- napewno Ci się uda osiągnąć wę i sylwetkę🌻 Ewciag, trzymam za Ciebie kciuki! Malutka, napewno dasz radę na maturze. Każdy bardzo się jej obawia, ale po fakcie jest to tylko wspomnienie- jeden z egzaminów jakie w życiu zdajemy. Poźniej chyba każdy obawia się pierwszej sesji na studiach, następne stają się normalnością- przynajmniej w moim przypadku tak było. Dziś, niedługo po przebudzeniu, poszłam się zwazyć i... waga wskazała mi 55kg:D Aż mi się wierzyć nie chce:D Nie wiem ile dokładnie ubyło mi podczas głodówki, ponieważ bezpośrednio przed nią się nie ważyłam. Kurcze jestem taka zadowolona i muszę przyznać, że czuję się dobrze z moją obecną wagą:D Teraz będę starała się ją utrzymać. Napewno nie opuszczę topiku:D Pozdrawiam!

Gość Bąbelek19
Hej kobietki! Pozdrawiam wszystkie z osobna 🌼:) Niestety wczoraj jakoś z dietką nie poszło, ale dziś nowy dzień, nowy miesiąc, wiec zaczynam:) Dziś przynajmniej zapomne o jedzeniu, bo do 15 siedze w pracy a zaraz po pracy przyjeżdza mój skarb i nie będzie czasu żeby pomysleć o jedzonku. Jak narazie jestem już po jednej herbatce, tej slim tea a teraz popijam czerwona:) Jutro będzie gorzej, co prawda rano zajmę sie nauką bo w Pon mam poprawkę:/ :/ ale popołudniu jadę na imieniny moich babc, a dokładnie babci i prababci:) więc mnie pewnie będa namawiać na jedzenie, a wiadomo, ze na imprezach takiego typu chołdy pyszności :) Ale spróbuje się nie dac:) Wkoncu jedzenie nie powinno być sensem naszego zycia i nim rzadzić:) Buziaki. Napisze wieczorkiem jak przetrwałam dzisiejszy dzionek:)

czesc! ktoś mnie pamięta jeszcze? nie miałam jak sie do was dostac przez tan czas, wiec długo mnie tu nie było, ale widze ze beze sobie doskonale radzicie...szczególnie w chudnięciu Malutka 7 kilo na głodówce, Zmotywowana to juz wogole pojechała....55 kilo!! chryste, marzenie moje...a ja miałam Cie doscignac, ehhh gratuluje wam, szczerze gratuluje! a Malutkiej to zycze wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastki!! dołączasz do elitarnej grupy posiadaczy dowodu osobistego...a powiedz, jak smakuje pierwsze, legalnie wypite piwko? ;> ja niestety, nie wiem czy schudłam czy nie, mama mi powiedziała ze tak, babcia tez, ale ja nie widze zeby tak było :/, nie waże sie bo nie chce sie załamac... zaczęłam dzis south beach, mam nadzieje, ze nic mnie nie skusi na cukier w ciagu tych dwóch tygodni, juz kiedys na niej byłam i zdrowo i ładnie schudłam....tylko wiadomo, pozniej człowiek głupi, to sobie zaczyna za bardzo pozwalac póki co, jestem po sniadanku, tuńczyk z pomidorem i zielona herbata a ja wam nie powiedziałam o czyms :D, byłam na swojej pierwszejw w zyciu rozmowie kwalifikacyjnej...specjalnie do Krakowa na nia jechałam, i....i dostałam tą prace...ale jest \"ale\" koles chciał zebym zaczeła juz od poniedziałku tego co bedzie, cholera, a ja nie mam mieszkania, nie mam nic, bytłabym tam sama, bo wspóllokatorzy chca dopiero od pazdziernika wynajac lokum nasze...to raz a dwa...jest to prestiżowa firma produkujaca obuwie, i trzeba tam eleganckich i dystyngowanych osob, a ja raczej jestem troche postrzelona nastolatka jakby nie patrzec...to praca nie dla mnie nie wiem, moze sie robie wybredna, albo kaprysna, ale poczekam jeszcze na inne odezwy w sprawie pracy, z nia w Krakowie nie ma wiekszego problemu :) ale sie rozpisałam...ciekawe komu sie bedzie chciało to czytac spadam, trzymajcie za mnie kciuki papa :*:* pozdrawiam 🌻

Czesc dziewczyny:)Weszłam na to forum zupełnie przypadkiem,ale już sam temat mi się spodobał:)Ja też się odchudzam, już sporo czasu. Postanowiłam odpisać Bąbelkowi19: Bąbelku ja piję czerwoną herbatę od roku, tabletki biorę troszkę dłużej i na własnym przykładzie mogę stwierdzić, że nie osłabiają ich działania (jedynie dziurawiec nie jest wskazany).Na mnie działa czerwona herbata moczopędnie nie wiem jak u Ciebie - tak czy siak nic się nie bój a przy następnej wizycie u gino powiedz mu o tym:)Co do schudnięcia 7kg w 7 dni - powiem tak - ja potrafiłam schudnąć głodując i katując się ćwiczenia 10kg w ciągu tygodnia, i co z tego jak przyczyną spadku masy było odwodnienie (pomimo iż piłam standartowe 2l wody min dziennie),dlatego uważaj Malutka88,bo szybko może wrócić Ci stara waga:(Popijając czerwoną herbatkę pozdrawiam Was czule:)

Bąbelek, napewno dasz radę! My też miewamy chwile słabości. A co do imienin Twoich Babć, to trudno im odmówić;) znam to z własnego doświadczenia;) Gabela, miło Cię widzieć:D A jak było w Bieszczadach? Gratuluję pomyślnej rozmowy kwalifikacyjnej:D Ja to jeszcze nigdy w życiu na takowej nie byłam;) Kawowa Dziewczyno witaj!🌻 Pozdrawiam gorąco!

Zmotywowana🌼 , moje najszczersze gratulacje:D:D Super, że jesteś zadowolona ze swojej sylwetki i wagi..Teraz tylko zostało nam ją utrzymać..więc musimy się pilnować:) Ale twarde z nas Dziouchy, więc będzie dobrze:):) Bąbelek, rozumiem ból z tym wyjazdem na imieninki..ciężka sprawa..ale da się wytrzymać.Oczywiście można się na coś skusić..bo trudno nie, szczególnie jak rodzinka tak ładnie prosi;) Gabela, witaj spowrotem🌼. Dziękuję za życzonka:) Faktycznie, piwko wypite kulturalnie, legalnie w jakimś fajnym lokalu smakuje o niebo lepiej:):P Gratuluję dostania pracy..na pewno będą jeszcze inne oferty:) Ja też bym się nie bardzoczuła w atkim ekskluzywnym sklepie..choć w takim zapewne płace są dobre:) Ja dalej ładnie trzymam moje wyjście z głodóweczki..:) I wagę ciąglę mam 45 kg:) Czuję się świetnie.Dziś byłam na zakupach ciuchowych..i z bluzeczkami nie miałam problemu, ale fajne spodnie były na mnie za duże.Nie wiem czy mam się z tego cieszyć czy płakać:P Pozdrawiam🌼

Zmotywowana, może i trudne..ale dla chcącego, nie ma nic tuczącego/trudnego:P Więc damy radę:):)

oj tak, drugi dzien South Beach...spoko nawet leci, nie mam ochoty na słodycze, dziwne to, prawie jakbym chora była ;p własnie jestem po kąpieli, bo godzinke cwiczyłam sobie pilates i kapało ze mnie jak ze świeżego prania :D, to dobrze, tłuszcz niech odejdzie wpiździec! dziewczyny, ale ja wam zazdroszcze takiej wagi i wyglądu Malutka...na mnie nigdy spodnie nie były za duze, mam masakrycznie wielkie uda! no nie no, przesadzam, ale to był zawsze problem dla mnie, wielkie kompleksy miałam zawsze z powodu mojego \"dołu\", marzeniem moim jest nosic rozmiar spodni 38 :( a co najlepsze, jesli chodzi o bluzki, to bez problemu wejde w rozmiar S, wiec widzicie tą dysproporcje.. teraz juz sie zmobilizowałam, musze to zmienic chocby nie wiem co! pozdrawiam 🌻