Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna pana wierszoklety

moj chłopak pisze takie wiersze, co mam o nim mysleć ?

Polecane posty

Publicznie zmasakrowałem penisa na ludzi padł deszcz mojego jestestwa zapłodniłem świat sokiem swego ciała i stałem się ojcem tej ziemi, a z moich trzewi ryk sie wydobył Tak całkiem nagi z narzędziem stworzenia w dłoni upadłem pod gradem nienawistnych pięsci, tych którzy zwą się ludźmi. Ukradli mi godnosć, ukradli mi krew,którą teraz spija zimny bruk. w ten dzień narodzin przestałem byc ojcem, a ONI dali mi nowe imię i Ci co mieli w zachwycie patrzeć, spluneli na me ciało i nazwali zboczeńcem.

Gość pomysl o sobie
bo bez jego zgody publikujesz jego iwersze w necie, nad soba sie zastanow

gorzej znalazłam takie wiersze napisane na kartce, która tkwiła w książce, która mi pozyczył, są inne, tak samo zboczone:-o

Gość rumiany Boluś
to coś w stylu ostatniego wcielenia Eminema

następny: Odsuwam jej pierś by opatrzeć na słońce a potem w jej łono kosmate zanurzam twarz i wdycham zapach mych narodzin smakuję napój, który pieklem grzesznym się zdaje Czuje jak myśli odpływają z rzeką krwi i czuję tylko, że chcę jej, ze pragnę.... i budzę się sam i głaszczę swe ciało

Bardzo dobre poetycko ale cholernie niezdrowe te wiersze. Ja bym uważała na tego gościa ;)

albo taki króciuchny: znam swe ciało a mimo to kocham obce nie potrafię zasnac bez mysli o nim i gdy spię jestem w niej a gdy sen zmienia się w rzeczywistość, to myslę o snie i jestem jej ciałem i już nie jest mi obce, bo kocham się z sobą

super sa !!!!! dawaj wiecej jak mozesz maja stylistyczny wydzwiek !!! opisuja jakies przezycia ,hm albo raczej ich brak ...pragnienia i chec zrobienia czegos czego nie wypada albo brakuje mu odwagi !! moga byc tez one przejawem jakiejs bardzo chorej wyobrazni ,ktora moze niedaj boze doczekac sie realizacji !!! Ps .tak na marginesie to uwazaj na niego .

ale co byście pomyślały o swoim chłopaku jakbyście znalazły u niego taką poezję, znamy sie pół roku i wydawał się normalny, ale te wiersze.....:-o

Gość co bym zrobila
??? zapytala go zwyczajnie , dlaczego ukrywa przede mna takie zamilowanie do poezji :D

Gość MarijaMarija
Może i nie są najgorsze, ale bardzo podobne piszą uczestnicy terapii zajęciowej w szpitalach psychiatrycznych :-( Nie, żebym Cie straszyła, ale...

Wiersze sa swietne i ciesz sie, ze masz zdolnego faceta ;) Jesli zachowuje sie normalnie,-nie odcina penisow, uszu czy innych odstjacych czesci ciala to badz dumna.... Tylko rada- nie publikuj tego na forach bo za kilka lat Cie bedzie scigal za zlamanie prawa autorskiego :O

masz rzeźnik:-o ten to juz naprawdę chory: narodziłem się z matki, spomiedzy jej nóg ujrzałem swiatło czy dalem jej rozkosz rodząc się, czy dalem jej przyjemność wychodząc z niej tak jak daję Tobie wchodząc mną w wilgotny świat i moze dlatego czuje takie zespolenie ..... i tak naprawdę rodziłem się kochając z wlasna matką.

Gość taka sobie jedna z tłumu
po pierwsze, on chciał zebyś je znalazła bo były w ksiażce, którą Ci pozyczył po drugie, nieźle ma narąbane w głowie, żeby cos takiego wymyślać, hehehe moze on pisze do swierszczyków 'kącik poezji dla erotomanów'...albo niewyżyty jakis, ja bym się bała;] cokolwiek to jest, jest w tym coś niezdrowego i niepokojącego;) dlatego zapytaj jego, skad my mamy wiedzieć co sie za tym kryje;)

Gość piratka ble
MRK bardzo subtelny opis zwracania:P

Gość ofmordę
to naprawdę dobre wiersze

Gość Rzuć go
w cholere bo z tego co ja czytam to on jest jakimś maniakiem seksualnym ... nie wiadomo co mu do głowy przyjdzie :O

A ja powiem za kimś, nie pomnę za kim \" Czasem cygaro jest po prostu cygarem\". Nie we wszystkim trzenba się dopatrywać perwesji i odchyłów psychicznych. A wiersze naprawde niezłe pogratuluj artyście w imieniu fanów ;)

Gość piratka ble
a autorko topiku też bym porozmawiała bezpośrednio z nim na twoim miejscu.i nie zamieszczał bym tu tych wierszy bez jego wiedzy.. to nie jest w porzadku:o

Gość cudnie
te wiersze niezłe sa. Natomiast rzeczywiście nie jestem pewna, czy bez porozumienia z Nim powinnaś nam to tutaj udostępniać.. Może sobie z Nim porozmawiaj? Może nie miał odwagi wyzanć , że pisze. Dlatego podrzucił Ci te wiersze w książce? " kochanie, co ten poeta co tu te kartki zostawił, chciał powiedzieć pisząc o kochaniu się z własną matką?"

Gość jejaaaaaaaaaaa
ej te wiersze sa zajebiscie erotyczne.. mm..;) facet pewnie jest napalony niezle.. na ciebie.. albo ogolnie ma spory poped;)

wiesz to sa teksty ,ktore trodno jest osadzac w kategoriach !! sa inne odbiegaja od stereotypow !!! ten ostatni to naprawde ostry,ale wiem jedno nic sie nie bierze z niczego cos kiedys moglo sie zdarzyc co on wlasnie w taki sposob manifestuje ...

Gość piratka ble
tak to zabrzmiało a mi po wczorajszej imprezie wszystko się z tym kojarzy..przepraszam jeśli kogoś uraziłam:P wybaczcie

Dla Was Dostojewski bylby psycholem a Nabokov tylko pedofilem :O Jak ktos juz nie pierdo*li o tym jak to kocha Marylke w sadzie pelnym chwastow to juz wariat :O o tempora! o mores!

Gość chyba to to
Co za chamstwo, publicznie krytykowac coś tak intymnego! Chłopak ma talent, ale, jak widać, rzuca swoje perły przed taką płytką swinię, jak ty. Zachowałaś się jak pusta idiotka.

No nie wiem.... nie jest to coś czym mogłabym się zachwycić.... Mam inną definicję dobrej poezji.

Gość micko adamowicz
Ludzie ! Przeciez to grafomania.Czrgo wy tam sie doszukujecie.Bez skladu i ladu.Jakies tam pojedyncze zdania ,wszystko nie spojne ,sili sie ,by szokowac jakimis tam okresleniami ale to wszystko bez sensu