Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna pana wierszoklety

moj chłopak pisze takie wiersze, co mam o nim mysleć ?

Polecane posty

Gość zle zrobilas
ze to tu "opublikowalas" chlopak moze miec do Ciebie straszne pretensje

micko adamowicz Bo jak sie nie rymuje to juz nie wiersz :O Tak ?: O

Gość cudnie
ale moment, jednemu podoba się matka, drugiemu córka. De gustibus non desputantum est. A publikowanie wierszy chłopaka bez Jego wiedzy i zgody, poddawanie krytyce - jest nie fair i już.

Bez sensu? Sesn jest ale kontrowersyjny ;). Trochejak dla mnie za dużo w tym umiłowania dla hmm.. wszystkiego o czym każdy wie ale chociaż troche powinien się wstydzić. Jak dla mnie takie coś mógł napisać strasznie wrażliwy artystycznie nastolatek o buzujących hormonach ;). Jelsli to starszy facet to troche za duzo w tym tego wybierania swojego ciała ponad czyjeś ;). Ale aetystycznie myślę że wiersze są naprawdę świetne i nie powinnaś ich umieszczać. Poproś lepiej żeby temat usunięto

A co na ten powiecie? ;) \"Ballada bezbożna\" Gdzie mojej ręki lewej z niebem igra samiec Tam stado dojnych gwiazd i moja śmierć je pasie Gdzie mojej ręki prawej ogródek się szerzy Tam moją żonę martwą zakopują w ziemi Gdzie moich jąder krąży podwójna planeta Tam wieszają człowieka za to że poeta Gdzie nasienie pospiesznie porzucone gnije Tam kobietę do spazmu pobudzają kije Gdzie mojego mózgowia cieknie wrąca struga Tam pijak pijąc wie już co jest dobra wódka Gdzie moja stopa lewa bieg planet popędza Tam nie ma Boga tylko jego impotencja Gdzie moja stopa prawa bieg planet wstrzymuje Też nie ma Boga tylko nieskończony smutek Gdzie moja męskość głową fioletową straszy Poślubiona dziewica regularnie krwawi Gdzie patrzę lewym okiem tam widzę: jest Polska Biskup na świni tyłem wjeżdża do kościoła Gdzie patrzę prawym okiem moje życie marne Jak zwykle z przyjściem zmroku idzie pod latarnię

i stek bzdur jakie każdemu przyjść moga do głowy. G R A F O M A N I A

nie moge powstrzymac szlochu, gdy myslę, że to JEJ ciało stygnie To ciało, ktore było mi domem. Lok jej opada na wpół obumarle usta, odgarniam go czując zimno skóry Zazdrośne spoglądam na ziemię, która ja utuli miast mnie. I wchodzę w nią w żałosnym pozegnaniu lzy obmywają jej twarz w zdziwieniu zaschnietą a na końcu całuję ją swym krzykiem...

Zajebiste se te wiersze, normalnie dla mnie bomba! :D a ze troszke zberezne ;)no cóż, sex to jedna z wazniejszych sfer ludzkiego zycia. wiec dlaczego o tym nie pisac? z reszta twoj chłopak robi to po mistrzowsku. Kazdy mysli o seksie ale nie kazdy przelewa to na papier bo nie kazdy potrafi. wedlug mnie nie ma w tym nic zboczonego. Mi sie te wiersze strasznie podobaja.

nie wiem co gorsze, umieszczaie tych wierszy, czy pisanie ich ??? wszystkie są chore i juz! zapytam go o nie, ale najpierw chcialam zapytać o odczucia innych, ja tam nic ięknego nie widzę, tylko kompleks edypa i jakąs nekrofilie połączoną z ekshibicjonizmem,. on ma 22 lata, kochamy sie normalnie, nie jest jakimś zwierzęciem, ale jest bardzo czuły....nie wiem co tym mysleć.

Hehe, poetycko się robi. :) Ten który przytaczam też jest kontrowersyjny tekstowo, a mimo to jest autorstwa uznanego poety. Fakt, że facet był świrnięty :(

Alanka, w wierszach o które chodzi, jest kilka zgrabnych moim zdaniem (a literaturoznawcą nie jestem) zwrotów, pewnie, że do Wojaczka im daleko...

Gość ggggggggggggggggggggg
pisze o masturbacji i o bzykaniu :) czego od niego chcecie:)? nie rozumiem....

Lękam się, gdy patrzę na szczaw, czy ktos kiedys myslał o szczawiu..? a ja widzę gdy więdnie i mysle o zyciu jak przemija, jak robi się gorzkie. zapytałem przechodnia o 5 złotych spojrzał na mnie jakbym zgwałcil mu córkę. a moze mógłbym zjeść ostatni posiłek, zanim zabije mnie rozpedzony tir. tak jest z Tobą, mówisz, że kochasz, a w oczach masz smutek, a przecież miłośc to sama radość, karma Naszych ciał. Może lepiej pokochać szczaw niż mysleć, ze sprawiam Ci ból.

To moj uluibiony :p Malo oryginalnie, wiem :P *** dla Ciebie piszę miłość ja bez nazwiska zwierzę bezsenne piszę przerażony sam wobec Ciebie której na imię Być ja mięso modlitwy której Ty jesteś ptakiem z warg spływa kropla alkoholu w niej wszystkie słońca i gwiazdy jedyne słońce tej pory z warg spływa kropla krwi i gdzie Twój język który by koił ból wynikły z przegryzionego słowa kocham Jesli ktos pisze wiersz, powiesc czy scneraiusz filmowy o tym jak np. podmiot liryczny/bohater rozpruwa komus brzuch i zjada te flaki na surowo to nie znaczy, ze musi miec od razu takie zapedy :O

Gość pczoła czyj to wiersz
bardzo ladny

Gość MarijaMarija
Swietlickiego czytałam. To, że nie był w psychiatryku, to nie znaczy, że nie powinien. Przecież ona nie po to te wiersze pokazuje, żeby ich wartość estetyczną oceniać, tylko jest zaniepokojona, z kim sie związała. A dwie różne sprawy....

MRK- gdyby nie takie obsceniczne były te Twoje wiersze to i owszem. Napisz coś innego.

najśmieszniejsze jest to, ze są daty przy tych wierszach i te ostatni jest jak już bylismy ze sobą, no nie wiem czy on mysli, ze ja go nie kocham....a już w ogóle pisac, ze pokocha szczaw, co to za przyrównania, mi się te wiersze wcale nie podobają.

Gość chanelka
ja to uwazam ,ze twoj chlopak ma cos z kopuła .powaznie!!!!!ja pitole jaki glupi poeta,nie boisz sie jego.wy sie w ogole kochacie,ze on takie glupie mysli przelewa na papier

ale odpowiedzcie mi czy pomyślałybycie, ze jest chory.

ten z tym szczawiem kiepski, reszta fajna. Nie bierz tego doslownie :O To, ze Mickiewicz pisal o jakichs tam stepach akermanskich na ten przyklad i mial te wlasnie stepy na mysli nie znaczy,ze kazdy tak musi :O

pisal bo to zboczony erotoman byl watpliwego prowadzenia :P non stop oinnej pisal :O ale tego to juz sie nie mowi :O

ten szczawik to symbol gorzkiego życia bez miłości chyba :D, ale szczaw tez do mnie nie przemawia. Każdy ma chore myśli, a on je poprostu tak skleiłze wydaje sie wyjatkowo chore :P i przelał na papier. Ja myślę ze nie ma co się przejmować ale pogadaj z nim o tym (moze to w ogóle nie jego tylko przepisał). Artyści są, byli i będą pochrzanieni ;), ale przy tym mogą być czułymi, moralnymi itd ludźmi np Dali kochał swoją żonkę jak mało kto i byli wpsaniałym małzenstwem a odchyły miał jeszccze wieksze niz te z wierszy ;)