Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna pana wierszoklety

moj chłopak pisze takie wiersze, co mam o nim mysleć ?

Polecane posty

Gość mmmmmmmm
cos ty on nie jest chory!!!mam wykształcenie humanistyczne i sporo doświadczenia w poezji i te wiersze są niesamowite!naprawdę przemawia z nich coś wyjątkowego.Nie czytajcie tej treści tak dosłownie, ale bardziej filozoficznie i egzystencjalnie!!!są naprawdę wspaniałe a że to Cię zaniepokoiło...to po prostu zapytaj go. Jakbyście znali poezję i wielu poetów to nie pisalibyście,że jest psychopatą bo "mocniejsze"wiersze czytałam

Gość dziewczyna ze wsi
twoj men poprostu uwielbia sie onanizowac :/ ochyyda albo jest ajkims pierdolonym masochista yyy bez obrazy

Kseniu Moze bym i nie postrzegala gdyby nie to, ze czesc tych wierszy imiennie do kobitek Adasia kierowana byla:O :p

MRK-Szkoda,że Ci się nie chce,bo tym samym troche obrażasz,no ale cóz. :( A propos wcześniejszych wypowiedzi: Dobra peozja ma jedną autorkę..... wenę A czy wyszła spod pióra schizofrenika,czy noblisty to juz mi wszystko jedno.

Ja lubie ten :) Usta wypełniają się smakiem miedzi. Chiński papier. Zagraniczne pieniądze. Stare plakaty. Kompas na sznurku, stół. Moneta kręci się. Twarze. Nasz dramat ma swoją publiczność. Magiczna maska cienia. Niczym wymarzony bohater, pracuje dla nas, w naszym imieniu. Jak blisko do ostatecznego cięcia? Upadam. Słodka czerń. Dziwny świat, który czeka i patrzy. Starodawny strach przed brakiem egzystencji. Jeśli nie ma problemu, to po co o tym wspominać Wszystko co wypowiedziane znaczy właśnie to, swe przeciwieństwo i wszystko inne. Żyję. Umieram.

Gość a mi sie
wydaje, ze ty sam/sama jestes autorem tych wierszy i tylko sie nimi pochwalic chcesz........

Gość ola_poznan
a więc zamiast pisac głupie wiersze jak inni odpowiem Ci autorko co o tym myślę.. a więc myślę co najwazniejsze że twoj chłopak chcial byś znalazła te wiersze co już swiadczy o tym że sam jest z nich zadowolony. gdyby to były jego skrywane fantazje nie ośmieliłby się ich pokazywać...może przeczytałby Ci jeden najlepszy ale nie wszysctkie jak ;leci. skoro tak zrobił to znaczy że ma w sobie jakąś chorą pruderię..... poza tym sądzę że musi mieć coś z główką choć wiersze są faktycznie dobre. pomyśl sobie o jakmś filmie...jest wiele z takim motywem. motyw niesmiałego cłopca któremu w głowie siedza takie myśli...najpierw uzewnętrznia je na papieprze a potem pipeprzy się z matką:P żartuje oczyiwsie ale uważaj na niego bo to ewidentnie typchłopaka z problemami. jest inny i dziwne że tego nie zauważyłaś. normalni faceci nie pisza takich wierszy...trudno go też nazwać normalnym facetem lecz artystą bo tą nie są wiersze artystyczne lecz wiersze ekstremalnme(w wolnym tłumaczeniu wiersze które na 100% wyszły z chorej łepetyny) takie jest moje zdanie ale mogę się mylić!!!!! a tak poza tym może opowiedz coś o nim...jaki jest gdy jestescie raze, co lubi, jaki jest w rozmowie, jak się ubiera, jak wygląda jego otoczenie, rodzina , znaojmi......naparwde mnie to interesuje:)

a ja i tak wolę Japończyków... Hakunin (1685-1768) Kropla za kroplą - siedemdziesiąt siedem zim, Woda zamieniła się w lód. A teraz ten cudowny przebłysk - Czerpię wodę z płonącego źródła. Matsuo Basho (1644-94) Czym jest życie? Czym śmierć? Niweczę Pustkę. We wszystkich stronach świata Zrywają się wichry. Issa Przyjście - odejście, życie - śmierć: Tysiąc przysiółków, milion domów. Nie pojmujecie? Księżyc w wodzie, kwiecie na niebie. Matsuo Basho W mojej nowej sukni Dziś rano - Ktoś inny.

Gość kupa w sedesie
Dla Jana Polkowskiego Trzeba zatrzasnąć drzwiczki z tektury i otworzyć okno, otworzyć okno i przewietrzyć pokój. Zawsze się udawało, ale teraz się nie udaje. Jedyny przypadek, kiedy po wierszach pozostaje smród. Poezja niewolników żywi się ideą, idee to wodniste substytuty krwi. Bohaterowie siedzieli w więzieniach, a robotnik jest brzydki, ale wzruszająco użyteczny – w poezji niewolników. W poezji niewolników drzewa mają krzyże wewnątrz – pod korą – z kolczastego drutu. Jakże łatwo niewolnik przebywa upiornie długą i prawie niemożliwą drogę od litery do Boga, to trwa krótko, niby splunięcie – w poezji niewolników. Zamiast powiedzieć: ząb mnie boli, jestem głodny, samotny, my dwoje, nas czworo, nasza ulica – mówią cicho: Wanda Wasilewska, Cyprian Kamil Norwid, Józef Piłsudski, Ukraina, Litwa, Tomasz Mann, Biblia i koniecznie coś w jidysz. Gdyby w tym mieście nadal mieszkał smok wysławialiby smoka – albo kryjąc się w swoich kryjówkach pisaliby wiersze - maleńkie piąstki grożące smokowi (nawet miłosne wiersze pisane by były smoczymi literami...) Patrzę w oko smoka i wzruszam ramionami. Jest czerwiec. Wyraźnie. Tuż po południu była burza. Zmierzch zapada najpierw na idealnie kwadratowych skwerach.

Gość poeta men
Spójrz na swoje piersi siostro. Rosną w pysku diabła Przytul się, przytul. W sprośnej żądzy unieś mokre, głodne łono.

spytałam go wczoraj, a on najpierw udał, że to nie jego, że tłumaczył sobie teksty piosenek. a wieczorem zadzwonił do mnie i przyznał się, powiedział, że od zawsze pisze takie wiersze i tak naprawdę nie wie co oznaczają....wysłal mi na maila więcej takich chorych tekstow, a niektóre to juz naprawdę przegięcie. ktoś pytał jaki jest mój chłopak, no więc jest noramlny, ubiera się zwyczjnie tzn. nie używa żelów, normalne dżinsy, koszulka, albo sweter, addidasy, jego ulubiony zespół to pink floyd, deep purple....coś w tym stylu....ma normalną rodzine, brata i siostrę, rodzice wyglądaja na szczęśliwych...no po prosu zwyczajny chłopak, student politechniki, nie jest samotnikiem, ma mnóstwo znajomych....dalej nie wiem o co chodzi, on mwi, że to nic takiego, ale ja czuję w tych wierszach mnóstwo uczóc, zresztą jak można tak sobie napisać takie wiersze ot tak sobie ?

Ciemna noc, drżę cały wydaję naświat cześć siebie w bólu pośrodku ciemności rodzę się ja, nie ja, kiedyś to byłem ja Czy gdybym na powrót pochłonął tą treść przetrawioną ? czy byłbym bardziej sobą ? smród tak pachnie śmierć a może życie.... ....narodziny....

czy tylko ja mam wrażenie, że to jest o sraniu i o zarciu gówna:-o

Gość panna toaletna
a może on lubi swoje gówienko, dla mnie to niezły przypał.

Wrażenie jest bardzo silne. :-o :-D Pociesz się, że nie tylko on to lubi. Według badań Uniwersytetu w Winnipeg 32% populacji spożyło choć raz w życiu swój stolec a u 14% był to więcej niż jednorazowy epizod. Niektórzy nawet dyskretnie dają sygnały o swoich upodobaniach... pamiętasz takiego piosenkarza - Scatmana?

Gość a co ze scatmanem
ja nic nie słyszałam ????

Gość cedrick pioline
jak to co? gość jak jeszcze żył to lubił scat :-P

Gość panna toaletna
a co już nie żyje ? i co to jest scat ?

Gość biohazard27
nie udawaj idiotki bo nią nie jesteś :-P

Gość panna toaletna
JA ???!!!! naprawdę nie wiem o co chodzi:-o

Gość płonnnik
wiesz co Twój chłopak to DEBIL!!!! Chory mutant! A scat oznacza błoto i scatman nie zyje.

Gość płonnnika
miał raka chyba:-o

Gość aneczka 123
powiem krótko - piekne wiersze do zastanowienia dajoce do myślenia. troche "psychiczne " ale piekne . uwielbiam takie

Gość rzyganie czy sranie
co za róznica i tak wiersz jest beznadziejny, a Tobie się podoba pczoła ?

Gość Konduktor w pociągu nieczystym
To zupełnie zmienia postać rzeczy, znów nabrałem apetytu. :-)

Gość psiczka
to proste, że jest pierdolniety i to zdrowo!

Gość __ona
on pisze, bo musi, pisze o tym nad czym sie zastanawia...inni sie zastanawiają nad tym samym ale nie piszą... każdy ma pokręcone myśli czasami, mozesz śmiało założyć, że często gorsze...moze naczytał sie turpistów i próbuje pisać...widać ma o swojej twórczości dobre zdanie, bo nawet wysłał ci więcej tekstów i chyba dla mnie to byłby najwiekszy ból :) do mojej wrazliwości poetyckiej nie przemawiają, myślę, ze są niewiele warte... nie martw się, facet jest tylko troche neurotyczny, ale jest tym samym człowiekiem, co tydzień temu....patrz na to, co robi i jeśli z tym jest ok, to wszystko jest ok :)

Gość he hehehehehehhehhe
on jest DZIWNY !!!!

Gość j.....
barrrrdzo chciałabym poznać tego chłopaka i z nim porozmawiać ;) Niesamowicie podobają mi się te wiersze! Ale nie publikuj ich tu, nie masz do tego prawa :o Pewnie jakiś debil to skopiuje i powie ze to jego dzieło ;o WIERSZE SĄ ŚWIETNE SZKODA ZE JESTEŚ JEGO DZIEWCZYNĄ A TEGO NIE WIDZISZ.

dziś dzwonił mój chłopak, spotkalismy się, chciał się kochac, a ja nie mogłam, czułam orzydzenie, wszystko przez te wiersze, chyba nic z tego nie wyjdzie z tego Naszego związku, nie moge na niego patrzeć:-o