Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek2

Testy owu

Polecane posty

Gość kasiulek2

Czy któraś z Was stosuje/stosowała testy owu? Czy czekacie ze współżyciem do pozytywnego wyniku testu czy po prostu jak wiecie, że są płodne dni to bierzecie się do roboty :)

HEj. ja od trzech dni stosuje testy na owulację. Wczoraj i przedwczoraj nic nie wykazały. dziś pojawiły sie dwie kreski - czyli znak,że trzeba zabierać sie do pracy. Zostały mi jeszcze dwa,ale pewnie je wykorzystam i zobaczymy co będzie. Mam nadzieję,że tym razem nam sie uda,bo dłuuuuugo już sie staramy:) Pozdrowionka dla wszystkich starających się 😘

anqa, nie weim jakie masz testy, ale pojawienie sie drugiej kreski nie swiadczy o tym ze masz owu. druga kreska musi byc przynajmniej ttak samo ciemna jak pierwsza, jesli jest jasniejsza to owu jeszcze nie ma. jak juz bedzie odpowiednia to tez owu nie ma, ale bedzie za 24-36 godz. a jesli kupowałaś testy na allegro, to niektóre nie działają, ja ostatnio własnie kupiłam, zaden nie pokazał owu, kreska kazdego dnia była jasna i identyczna jak z kolejnych dni ( nawet u mojego męża :)) wg testów owu nie było,a ja zaszłam w ciazę.