Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerek

imię dla dziewczynki NIKITA???

Polecane posty

Gość rewiard
lepsze jest Nikita niż Lilka, Julka, Wiki czy Oliwia-tego się już za dużo nasrało!

Gość sylwia 23 gr
sylwia to bardzo ładne imie, dosc stare ale mało znam sylwii, a ja własnie jestem osicielka tego imienia :) sylwia, sylwunia:) nigdy sylwka, bo sylwka wtedy jakbym sie nazywala sylwestra, tak samo jak na sylwestra zdrabnia sie sylwek, widac roznice:D

imię Nikita jest rosyjskie i nadawane dla chłopców Nikita-kobieta to ta blondyna z tego filmu ale to jej ksywa u ruskich imiona męskie kończą sie na -a np Ilja-Eljasz,Dima-Dymitr A u nas końcowka -a jest zarezerwowana dla imion żenskich

Gość gość
idiotki które nazywają swoje dzieci ania kasia asia itd itp odzywają się najwięcej jaka wielka krzywda dla dziecka, hahahha stulcie się głupie prostaczki, zwykła szara masa ludzi 90 % dzieci się będzie zaniedkugo nazywać tak samo bo się mamusie boją każdego spojrzenia ludzi żenada !!!

Gość chlo..
Nikita ma na imie syn naszych przyjaciol, matka jest z pochodzenia rosjanka. Nikita to typowo meskie imie, pochodzenia rosyjskiego, zastanowcie sie wiec, zanim nadacie jakies imie, bedac pod wplywem obejrzanego serialu ;) NAzwij lepiej Alona, tez rosyjskie, ale typowo kobiece :)

Gość kotkiii2
a mi sie podoba :)

Gość ????
NIKITA NIOGON ;)

Gość Tupolew 154
Jek można tak długo ciagnac taki debilny topik,przeciez ta cala Nikita to już niedługo pewnie do Komunii pojdzie:P

Gość akabuka
Nikita Szczerba. Czemu nie ;) Brzmi słowiańsko. Prawda, że u ruskich to męskie imię. Ale Polakom bliżej do zachodu, a tam żeńskie i w cale nie na podstwie serialu o blondynie, tylko filmu z brunetką Luca Besson.

Gość gość
fajne ruskie imie to jest Loletta, znam jedna i brdzo mi sie podoba

Gość gość
stanowczo nie, takie same jak dzesika

Gość gość
NIKITA to piękne imię

Gość gość
Nikita Jastrzębska, Jarema Wiśniewska, Nikola Nowacka, Kosma Witkowska, Kuba Kowalska... idiotów nie brakuje

Gość gość
Nikita to Mikołaj :D