Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne jedno

penis w pochwie a ucisk na nerwy

Polecane posty

Gość dziwne jedno

Do dziewczyn: Czy znacie takie odczucie że przy głębokiej penetracji pochwy boli was jakaś zupełnie inna część ciała, od wewnątrz? Bo ja już kilka razy miałam takie odczucie: mój partner jest we mnie bardzo głęboko a mi zaczyna dokuczać noga, jakbym miała skurcz, lub ścięgno. Ścięgno pod kolanem boli mnie już drugi dzień. Zwykle jednak jakiś niemiły sposób kochania się przerywam od razu i wtedy kończy się ból skurczowy bez dalszych konsekwencji. I wyraźnie te odczucia bólowe są wywołane naciskiem penisa, niczym innym. Wy też tak macie? Wiem że to brzmi śmiesznie ale piszę serio. Nasuwa się też myśl że chodzi o nadwerężenie wywołane układem nóg ale tak nie jest.

Gość Tezz
Znam to uczucie o którym mówisz. Skurcz w nodze miałam kilka razy, ale zazwyczaj boli mnie coś w brzuchu, nasz pierwszy raz już jez bardzo dawno za nami, a ja nadal nie wiem dlaczego coś tak dziwnego czuje, Chciałabym sie w pełni cieszyć seksem z nim, ale jakoś nie potrafie. To nieprzyjemne uczucie mnie blokuje. Nie wystepuje zawsze, ale dosyć często. Również jestem ciekawa dlaczego tak sie dzieje.

Gość dziwne jedno
no to chociaż wiem że to się zdarza nie tylko mi, no takie skurcze właśnie dzięki za odpowiedź ból w środku to zrozumiałe, np gdy penis wchodzi bardzo głęboko i opiera się tam chyba o miednicę ;) ale bywają właśnie dziwniejsze.. hmm.. zjawiska

Gość Tezz
Mówiąc "dziwniejsze zjawiska" masz na myśli te skurcze, czy coś innego?

Gość mettoo
ja tez tak mam jakies dziwne bole w jamie brzusznej albo w nogach a jestem zdrowa, tak wiec mysle ze to "wina" specyficznego unerwienia

Gość dziwne jedno
tak, tylko te skurcze, nic dziwniejszego, na razie, na szczęście, nie znam ;) i niczym ciekawszym nie zaskoczę ;)

Gość dziwne jedno
a ostatnio jak mi partner sadził penisa, to zabolało mnie w lewym uchu , doglebny to był seks :classic_cool:

Gość dziwne jedno
tiaaa... zieeew, średni podszyw, nic szczególnego

Gość dziwne jedno
ziewam, bo mi penis gardłem wychodzi i nerw uciska

Gość Tezz
To głupie co powiem, ale może nasi faceci są po prostu zbyt hojnie obdarzeni przez nature :P

Gość o matulo
ja mam czesto bol w prawej pachwinie nogi - tez w czasie seksu oraz skorcze rozne w nogach i juz myslalam ze cos ze mna nie halo ale widze ze jest nas wiecej :D

Gość wiecie co
ja mam coś jeszce dziwniejszego - czesem jak się źle ułożę i jest dośc intensywny seksik, to mam takie dziwne uczucie jakby coś we mnie "chlupotało". Co dizwniejsze, wcale nie jest to związane z jedzeniem czy piciem, nie wiem co to jest i skąd;) Wiem że jest dośc niesympatyczne.