Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak23

CO SADZICIE O TYM FOTO ???

Polecane posty

Gość a co a sie
uśmiechać do ciebie :D:D:D:D:D:D

Gość MissFoch
panie prosza o wiecej takich fotek.

Gość Men
posówam dlugo az do finalu 22cm.polecam sie

Gość gość
Sadze, ze gosc jest beznadziejny i ma za dlugiego i za cienkiego penisa:o

Gość to zalezy
bo faceci nie mają jakiegos odpowiednika biustu, no co maja pokazac? poza tym te zdjecia facetow sa przesmieszne

Gość gość
Zastanawia mnie tez, dlaczego na takich fotach nie ma normalnych, fajnych i meskich facetow, tylkoz awsze tacy gogusie: Naprawde tworcy przemyslu erotycznnego uwazaja , ze kobiety maja tak spaczony gust?:o

Gość gość
kuźwa, no jasne ze Ciebie:P

Gość gość
i Twoja sexowna klatunie, mam nadzieje, ze nie kreujesz sie na gogusia?:P

Gość gość
Gogus to taki facio jak na tym zdjeciu, ze zbyt duza uroda eksponowana dzieki temu, ze:-jest ogolony wszedzie-brazowy zeby nie powiedziec czarny, choc nie jest latynosem-wlosy na zelik, fryzjer-stylista przynajmniej raz w miesiacu-pielegnacja codzienna jego twarzy obejmujedwukrotny peeling, maseczke sciagajaco-rozkurczajaco-relaksujaco-nawilazajaca, wcierranie pieciu rodzajow kremu i pudrowanie nosa-ciuchy o przekraczajace 2 krotnie moje miesieczne zarobki-mina zniewiescialego maczo Klatunie widzialam, szkoda ze tylko ja:P

Gość gość
hehehehhe, tylko nie Ken, blagam!:D

Gość gość
Niektorym pasuje zelik. Chyba jestes przystojniaczkiem Hard:P Przynajmniej tak sobie Ciebie wyobrazam.

Gość IGusiek
Ehh... A mi tam sie podoba ta fota. Jest calkiem podniecajacy ten... facet :) i nie mam nic przeciwko pokazywaniu takich zdjec w gazetach dla kobiet

Gość ale ma brzydkiego psiurka
takiego cienkiego, chudego, taki patyk, bleee!!

Gość za cienki jak dla mnie
ten penisik poza tym gdzie wychodzi to play girl??? ja bym chetnie poogladala jakis innych gosci z wiekszym przyrodzeniem i w fajniejszych ujeciach

Jeśli o mnie chodzi - zupełnie nie w moim stylu. Mimo że brunet (od czasów liceum powtarzałam, że preferuje brunetów), ale nie lubię facetów bez żadnego owłosienia na klacie. Owszem, jest całkiem całkiem zbudowany, ale jak to powiedziała pozdro600 - taki gogus... :O No i faktycznie poniżej pasa to wg mnie nie ma się czym chwalić. Zdjęcie byłoby przyjemniejsze, gdyby go sobie schował pod to prześcieradło. Z tym cieńkim, sterczącym, przypominającym bardziej peryskop siusiaczkiem, zdjęcie - jak dla mnie - nabrało komicznego wydźwięku.

Gość ale ma cienkiego psuirka
vickyy, dosskonale to ujęłaś :)

Gość ja bym nic nie poczula
a ten jeszcze sie chwali, jeszzce go pokazuje! sorry ale do playboja zazwyczaj biora laski z bufonami i w ogole zgrabne, chyba ze to sa aktorki albo jakies znane laski to wiadomo. ale reszta modelek ma czym oddychac. a oni tu zapodaja takiego gogusia ze slomka posiusiac sie mozna :D

Hmm a może w tym sezonie takie cieńko piszczące fujarki są jazzy? ;)

Gość etam sisiaka ma ok
nie wszyscy faeci maja maczugi a tylko nieliczna ilość, popatrzeć na giganta to fajnie ale w łożku wole takiego średniego bo tamte to trzeba z nimi użac bo moga sprawiać ból.. Obwód jak dla mnie jest najwazniejszy. A z tym facetem to fakt istny gogus, dlaczego normalnych facetow nie pokazuja , takich zwyklych co chodza obok nas :-)

Gość Do to zależy
mowisz że faceci nie maja odpowiednikow biustu a przepraszam bardzo klatka piersiowa męszczyzn to juz was nie podnieca tylko od razu musi byc pokazany siusiak ??:P

Mówicie o dyskrymniacji facetów, ale powiedzcie tak szczerze, co facet ma pokazać, zeby było erotycznie? Kobieta wystarczy, ze pokaze rowek między piersiami (niekoniecznie nagimi) i już jest elektryzująco, a facet? A tak w ogóle czepiacie się i nakręcacie sztuczną dyskusję. Jeżeli komuś nie podoba się mężczyzna z nagim penisem to niech po prostu nie patrzy.

Gość a mi sie
podobaja nagie klateczki piersiowei uwazam ze sa calkie sexy do całowania :-)

Elisa - po to jest forum, zeby dyskutowac :) A uwierz, ze to nie jest najgorszy temat do dyskusji (przejrzyj forum, jak nie wierzysz :P )

Gość lols
bardzo bym chciała go poczuc w dupie i w cipce mam taka dżungle a napiłabymsie spermy a i jeszcze polizac kapturek

Gość lols
bardzo bym chciała go poczuc w dupie i w cipce mam taka dżungle a napiłabymsie spermy a i jeszcze polizac kapturek

Gość dziwa
jestem prostytutkom przyjme 100 batów masz takiego sexsownego moja juz czeka przyjec do nowej dęby na adres ulica mickiewicza 7?18 kocham