Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mialo byc tak pieknie...

czy sudocream jest dobry?

Polecane posty

i ile kosztuje?

Gość gronija
jest bardzo dobry.Ja osobiscie nie uzywam tylko dla mojego baby uzywam juz od 2 lat i nie ma zadnych odparzen na pupie.polecam

Gość moje ma 4
i tez uzywamy jest rewqelacyjne

Gość kamicka
ja go używam po deplacj bikini, jest ok zapłacilam hmm nie pamiętam, ale nieduzo pnad 10zl, zreszta są różne opakowania, ja wzielam to najmnejsze, ale jest baaardzo wydajne

i na tradzik tez dziala?

Gość kamicka
a na trądzik to nie wiem czytalam, ze niektorym tak, niektórym nie

Gość dotty
Moim zdaniem jest całkiem niezły. Wysusza ropne wypryski (u mnie to trwa zazwyczaj kilka dni, ale zdarza się też krócej, wszystko zależy od pryszcza :P ), przyspiesza gojenie się ranek, złuszcza naskórek, minimalnie obkurcza pory, zmniejsza zaskórniki. Trzeba jednak uważać, bo czasami może wysuszyć aż za bardzo i skóra zaczyna się trochę łuszczyć. Jest tłusty i dość ciężki, ale nie zauważyłam, żeby zatykał pory. Podobno jest zalecany nawet przy trądziku różowatym, więc wychodzi na to, że mogą go stosować osoby z cerą naczynkową. Ja za najmniejsze opakowanie (jest szalenie wydajny!!!) zapłaciłam kilkanaście złotych :) Pomaga też na krostki po goleniu :) Trzeba być jednak cierpliwym, bo efekty nie pojawiają się od razu. Generalnie polecam :)