Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gerwazy

No baran jestem.

Polecane posty

:-o Byłem wczoraj w barze na bilardzie i już wiem, że jestem baranem. :-o Obok grała niesamowita kobieta z jakimiś znajomymi. Kilka razy zauważyłem, że spogląda w moją stronę, później to samo przy barze, później na kanapach siedziała ze znajomymi i znowu czasami zerknęła. :-o Ja nawet nie podszedłem pogadać bo siedziała ze znajomymi. :-o Wszyscy kogoś szukają, a jak kogoś można poznać to wystrachanie bierze i w pizdu po wszystkim. :-o No kurde, nikt nie patrzy na kogoś kto się mu nie podoba. :-o

Twoja strata:D:D:D moze los da ci jeszcze jedną szanse i znowu ja gdzies zobaczysz

Gość he hehehehehehhehhe
A może jesteś trochę " nie wyjściowy" albo się obsmarkałeś i ona się patrzyła jak na dziwoląga ???? Hę ... ? JA też siepatrzę na pryszczatego rudego ochroniarza w sklepie bo nie moge dojść jak można tak się zapuścić ...

Jak by dało radę to też zmienił bym chętnie miesiąc, w którym się urodziłem właśnie na barana. :-o Znając moje szczęście to zobaczę ją za jakiś czas z jakimś gościem, który otworzył japę i wydał z siebie jakiś dźwięk, który spodobał się jej. ;-) Jeszcze jak wbiła czarną bilę na początku to stałem odwrócony w kierunku jej stołu i widziałem to i się uśmiechnęła. Idę po żyletki do kiosku, zrobię sobie przysługę na przyszłość i nie będę patrzył na ludzi to i nie będę miał takich sytuacji. :-o

Gość ciotka Danka
jasne............kiedys też jeden taki do mnie nie podszedł ......szkoda podobał mi się

Gość może ona teraz to samo
sobie myśli ... ? Jaka z niej owca jest , ze nie podeszła do barana ...? Idź lepiej czowieku dzisiaj tam jeszcze raz , a jak jej nie będzie to chodź tam i przez tydzień :)

Może i mało wyjściowy jestem, nie mi to oceniać, ale rudy, pryszczaty, zarośniety czy piegowaty nie jestem, więc może to nie to. :-o Przyszłość to za szybko nie nastąpi zapewne i za szybko nie spotkam kobiety, która mnie zainteresuje i będę w podobnej sytuacji. :-o ale może dzisiaj też tam będzie. :classic_cool:

Gość chmmmmmmm
jeżeli jej sie naprawde spodobałeś to pewnie znowu pójdzie na bilarda tego samego dnia tygodnia żeby Ciebie spotkac.Zacznij tam czesciej chodzić moze znowu na nią trafisz i naprawisz błąd

Nie bądź taki wybredny ... Tę jedyna możesz spotkać nawet na przystanku autobusowaym ... Nigdy się nie zastanawiaj czy podejść .... Raz sie żyje ... Najwyżej Cię oleje , ale chociaż będziesz miał świadomosć że i tak by nic nie wyszło :) Czuję w kosciach , że możesz być fajny - więc śmiało startuj do niej !

Gość PAROLE
A co to za roznica czy baran Stefanski czy Stefan Baranski

Pozostaje tylko ten tydzień bo później to raczej po ptokach, koniec urlopu, a zapewne nie uzna, że jestem niesamowicie romantyczny bo zrezygnowałem z pracy żeby siedzieć w barze codziennie, aby tylko ją spotkać. ;-) No właśnie, człowiek powtarza sobie czasami, co za różnica, oleje to oleje, jak nie to dobrze. :classic_cool: Tylko pozostaje problem tchórzostwa, a jak jest ze znajomymi to jeszcze trudniej podejść. :-o Co do tego, że jeśli jej się spodobalem to przyjdzie jeszcze raz- w takie cuda to nie wierzę bo chyba tylko na filmach się zdarzają, a aktor ze mnie równie kiepski jak mówca. :-o

wiesz co ci jeszce napisze? tez kiedys miałam identyczną sytuacje, ja i ten gościu prawie cały czas na siebie lukaliśmy, nawet jak przechodził obok mojego stolika to perfidnie (w pozytywnym znaczeniu) na mnie spojrzał, no ale nic.. oboje stchórzylismy a po paru miechach zobaczyłam go na stacji kolejowej i trzymał sie za reke z jakims lachonem.. :|

A później żal za dupsko chwyta idąc ulicą czy gdzieś spotykając tę osobę, widząc ją z kimś, że się było takim baranem. Zamiast dopomóc sobie to komuś się dopomogło. :-o

To wyczekaj moment , kiedy sama pójdzie do kibelka ... Bo ja bym tez nie podeszła ( jakbym była facetem) do dziewczyny jeżeli otoczona jest znajomymi ... Albo poczekaj jak będzie wychodziła i wtedy poproś ja na bok i wyłuszcz sprawę ... że poczułeś ogromną chęć poznania jej , ale moze nie koniecznie w gronie jej znajomych i ze byłbyś najszczęśliwy s\na świecie jak by dała się namówić na parftyjkę bilardowaą sam na sam ... :)

Z cierpliwością podszywacza, bystrością i szybką reakcją niczym moderatorka zadziałam następnym razem, gdy tylko ją spotkam, może dzisiaj? ;-) Trzeba będzie trochę jednak dopomóc sobie.

heh , ja miałam podobną sytuacje - tylko z pozytywnym końcem .. Byłam na wakacjach na dmorzem i tam na dyskotece niesamowicie podobał mi pewien chłopak .... Ale pprzestaliśmy tylko na spojrzeniach ... on był w grupie i ja równiez ... Byłam pewna , że go nigdy nie zobaczę , aż tu po powrocie do Warszawy idę na dyskotekę... patrzę .. a tu On ! No i jak on mnie zobaczył to bez krępacji podeszliśmy do siebie .. jak starzy znajomi . ( a znowu byliśmy w grupach ) . Spotykaliśmy się chyba ze 3 miesiące ... a potem zauroczenie umarło śmiercią naturalną ....Ale pewnie do tej pory bym żałowała , że nie "zagaiłam" rozmowy :)

Powiedz gdzie ? Może sama pójde i Ci pomogę :) Albo bardziej ja Ci sie spodobam ... :)

Może zrobiłbym tak samo, ale rzadko w wawie spotykam znajomych, na szczęście ją spotkałem nie w wawie. ;-) Dobije Was swoim baraństwem skoro wspomniałaś o piwie. :-o Poszedłem kupić sobie piwo jak stała przy barze, chwile pogadałem z barmanem o jakichś głupotach i znowu się uśmiechnęła do mnie i poszła do znajomych. Może powinienem zagadać jednak z barmanem, lepiej mi wychodziło. ;-) :-o

Dziękuję, lubię być chwalony, łechta to moje spasione ego. :classic_cool: Żyletki drogie są? :-o

He, he ... Te typowe żyletki juz chyba sporadycznie sa w spzedaży :)

Mam trochę odłożone, najwyżej sprowadzą dla mnie bo noża nie chcę uchlapać. :-o

Kup sobie takie do maszynki, którą się ścina skórę z pięt :D Jakieś 5 zika za opakowanie, a ostre są. :D No nie mogę...:D:D:D Jestem pod wrażeniem :D

Gerwazy ... powodzenia na bilardzie :)

Sylwia, dzięki, właśnie sobie przypomniałem, że mam taką w domu, ale jest już stara i zardzewiała, będzie zabawniej i będę miał nauczkę na dłużej. :classic_cool: Też jestem pod wrażeniem swojego gamoniostwa. :-o Dzięki, będę grał całą noc, aż mnie siłą nie usuną [ochrona mikroskopijna jest :-P] albo nie będzie ktoś wiedział kim ona była, a jeśli przyjdzie dzisiaj to uwierzę w bajki, smoki i krasnoludki, a conajważniejsze zbawienną moc kafeterii. ;-)

Tnij wzdłuż :D:D:D To skuteczniejsza metoda od tradycyjnego w poprzek :D:D:D Po prostu wymiękam...:D:D