Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna...

Coś dobrego poproszę!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość taka tam jedna...

Poprawmy sobie humor wpisując cokolwiek,co może wywołać uśmiech na naszych twarzach;) Zacznę od dowcipu: Restauracja,bardzo wytworna,goście to sama elita. Kelner wziął zamówienie od jednej z par i po chwili przyniósł zamówioną przez nich zupę. Nagle kobiecie wylało się się trochę zupy i zdenerwowana mówi do małżonka: Kurde! Wyglądąm jak świnia w chlewie!. Mąż na to: I na dodatek oblałaś się zupą.... ;););) Wpisujcie kochani!!!!!

Gość torcik z malinami
naprawdę dobry :)

Pani na lekcji pyta dzieci: Kochani,czy potraficie naśladować odgłos sowy? Na to Jaś: Nie proszę pani! Tutaj napewno nikt tego nie potrafi! Ale za to mój dziadek jest w tym mistrzem! Nazajutrz Jasio przyprowadza na lekcję swego dziadzia. Pani mówi: Słyszałam,że świetnie naśladuje pan sowe. Zaprezentuje pan? Jasiek na to: Nie,nie proszę pani! Ja poproszę o to dziadka. I mówi: Dziadziu,kiedy ostatnio masowałeś babci cycki? Dziadek na to: HOHOHOHOHO ;););)

Gość -0la37-
- Tato, czemu pies sąsiadów już nie szczeka? - Nie pyskuj, smarkaczu, tylko jedz kotlety!

Gość Jestem Andrzej
Leży spełniony facet po stosunku, pali fajeczkę, spogląda na swoją kobietę i mówi - wiesz ty całkiem ładna jesteś ale piersi masz strasznie małe... - tato, ja mam dopiero 15 lat :D Tfu wiem że obrzydliwy i świński :(

Gość Jestem Andrzej
no ok ok sorki

Hehe:) Ktoś tu lubi małe piersiątka;) Podszywaczu mojego nicka---> Nudzisz się? To popodszywaj się jeszcze trochę pode mnie, bo fajnie ci to wychodzi;D I zabawę mam fajną:)

Gość Jestem Andrzej
W sumie to ja piersie nie lubie...wole kakaowe oczka ;)

Gość Jestem Andrzej
Marne texty podszywaczy, idź się wybryndzluj bo z takimi textami nawet konia nie poderwiesz... :(

Gość Jestem Andrzej
Hm uwi=odzisz mnie...oj ty dzikusku

Gość Jestem Andrzej
Bo wszyscy polacy to jedna rodzina....bla bla bla

Spotkały sie trzy małżenskie pary, no i umówili sie na seks grupowy gdyż mogło być to ciekawe przeżycie. Robili to po ciemku i nagle jeden z mężczyzn zapalił światło i mówi: - nie no dosyć tego, musimy ustalić jakiś grafik,bo robimy to już trzy godziny, a ja już czwarty raz robię loda!!! -

Gość Jestem Andrzej
To nie jest smieszne.... mi sie tak kiedys tak przytrafiło

Gość -0la37-
- Przeczytałeś trylogię Sienkiewicza? - To trza było przeczyta? - Tak, na dzisiaj. - Kurna, a ja przepisałem...

Pzredstawienie \"Romeo i Julia\" w teatrze. Julia umiera. Zrozpaczony Romeo pada na kolana i krzyczy: \"Co mam robic?! Co mam robic?!\" Na to głos ze sceny: dalij,dalij! póki ciepła!

Jedzie dwóch pedałów samochodem i nagle dochodzi do zderzenia. W ich samochód wjeżdża facet. Zdenerwowane pedały wychodzą z samochodu.A facet mówi: -Bardzo panów pszepraszam dam 100 zł i zapomnijmy o sprawie! -Henio dzwoń po policje odpowiedział jeden pedzio. -No dobra dam 200zł -Henio dzwoń po policje! -No to 300 zł -Henio dzwoń po policje !!! -No to h*j wam w dupe !!! -Henio zaczekaj pan chce się dogadać.

Gość Jestem Andrzej
I tym to juz przesadzilas..obrazasz moje uczucia...

Facetowi zona zaczela mówic przez sen. Jakies jeki i imie: Rysiek. Bez dwóch zdan doprawiala mu rogi. Aby to sprawdzic, pewnego dnia udal, ze wychodzi do pracy i schowal sie w szafie. Patrzy, a tu zona idzie pod prysznic, uklada sobie wlosy, maluje sie, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do lózka. W tym momencie otwieraja sie drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, sniada cera, czarne, bujne wlosy - jednym slowem bóstwo. Facet w szafie mysli: \"Musze przyznac, ze ten Rysiek ma klase!\". Rysiek zdejmuje powoli koszule i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdrozsze w tym sezonie. Facet w szafie mysli: \"Ale ten Rysiek, to jednak jest extra!\". Rysiek konczy sie rozbierac od pasa w góre, a tu na brzuchu krateczka-kaloryfer, wysportowany, a na klacie graja miesnie. Facet w szafie mysli: \"Ten Rysiek, to ekstra gosc!\". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu pala az do kolan. Facet w szafie mysli: \"O zesz, Rysiek to super buhaj!\". W tym momencie zona zdejmuje koszule nocna i pojawia sie obwisly brzuch, piersi az do pasa i cellulit. Facet w szafie mysli: \"Kurde! Ale wstyd przed Ryskiem\".