Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eviiiiiii

Tarczyca!!!!!!!!!!!!!?????????????????? nie wiem!!!

Polecane posty

Gość lady_in_red21
ja sie nie spodziewam, ze schudne 10 kilo w tydzien to jasne. poza tym zamierzam wiecej cwieczyc i porzadnie sie odzywiac. ale ogolnie, czy moge sie spodziewac, ze biorac te tabletki i cwiaczac cos tam schudne, te 4 kilo na miesiac? wiem, ze stosujac cudowne diety sama sobie rozwalilam metabolizm. nawet moj lekarz powiedzial, zebym sobie wbila z glowy diety typu 1000 kalorii. mam jesc minium 1500 dziennie i wiecej sie ruszac co przyniesie lepszy efekt. no ale jednak chcialabym troche schudnac dzieki tym tabletkom.

Gość hm.............
Nie no jasne przy rozsądnym odzywianiu i podejściu do sprawy, to oczywiste, że będzie Ci łatwiej niż bez leków.

Do hm... Leki jeszcze mam, ale boję się znów sama zacząć brać hormony.

Gość dewinka
czy na badania ft 3 ft 4 , musze miec skierowanie? przed wizyta u endo chcial bym miec wyniki!

Dziewczyny,ja mam naprawde pewien problem.Zaczne od poczatku.Lekarz wykryl u mnie lekkie zapalenie tarczycy.Przepisal mi lek o nazwie Euthyrox N50.Biore go juz miesiąc,jedna tabletke na czczo rano pol godziny przed sniadaniem. Przed braniem tych tabletek wyniki na hormony tarczycy mialam takie: TSH3 0.744 (min 0.4,max 4.0) T3F 2.6 (min 1.5,max 4.1) T4F 0.91 (min 0.8,max 1.9) Niedawno odebralam nowe wyniki.I po braniu tego leku mam takie wyniki: TSH3 0.039 (min 0.4 max 4.0) T3F 3.0 (min.1.5 max 4.1) T4F 1.2 (min 0.8 max 1.9) Mialam TSH3 0.7 a teraz mam 0.039.Niedawno mialam tylko lekkie zapalenie tarczycy,a teraz TSH3 tak mi spadł?????????? Boże,co te wyniki znaczą????