Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izawik

Dwie kreski na teście- KWIECIEŃ 2007

Polecane posty

hej mika- to pisz o wszystkim i o niczym :-) całuski dla Tomusia 👄

jesli chodzi o portal nasza_klasa to do mnie od 2 dni jakiś koleś pisze i twierdzi że niby znamy się ze szkoły. Nalega bardzo żebym mu podała swój nr gg to mi wyjaśni skąd go niby znam. Ale ja naprawdę nie kojarzę jego nazwiska a raczej mam do nich pamięć. Więc nie zaakceptowałam jego zaproszenia i już nie odpowiadam na jego maile. Kurczę, ludzie już w ten sposób szukają znajomosci? Niedobrze tak zamieszczać swoje nazwisko i zdjęcie w internecie...

Tomi dziekuje i pozdrawia :) Wczoraj bylam u kumpeli w szpitalu,jest 7 dni po terminie. Lezy w szpitalu w ktorym rodzilam, w pokoju obok tego w ktorym ja czekalam na przyjscie mojego bobasa. Tak niedawno tam lezalam a to juz 7 miesiecy, jak to zecialo... Fajnie by bylo jakby dzisiaj urodzila. :)

hej. A ja własnie dzis sie dowiedzialam ze ciocia mojego meza jest w ciazy- 3 miesiac :( Dizecko niezyje :( Oni maja tyle problemów :( Pierwsze dziecko urodzilo sie martwe w 7 miesiacu, kolejne ciagle choruje, malzenstwo przezywa powazny kryzys- juz nawet razem nie mieszkaja od 2 miesiecy a teraz jeszcze to :( Jakby wszystko dzialo sie na opak... My zaraz idziemy do szczepienia tylko ze moja panna juz 2 godziny spi i nie ma zamiaru wstawac. W nocy rozrabiala i teraz odsypia a lekarka tylko do 16...

izawik jeszcze raz wielkie dzieki. MaMani tak mi przykro co spotkalo twoja ciocie:( heh ale mam fuksa nie mam dzis zebrania wiec zestawienie moze tydzien poczekac,pewnie dlatego mie sie nie chcialo tego robic;)

rudamaxi- nie ma za co :-D nic przecież takiego nie zrobiłam :-) wymieniamy się przecież doświadczeniami, które prędzej czy później każda z nas \"mam\" bedzie przezywać :-) maMani- bardzo współczuję Twojej cioci. Nawet sobie nie wyobrażam co ona może w tej chwili przeżywać :-( Trzeba chyba faktycznie doceniać to że mamy zdrowe dzieci...

Izawik - do mnie też jakiś gościu wypisuje Przemysław jakiśtam z Poznania. Pisze dokładnie to samo co Tobie. Light Blue, ja jak Twój mąż też miałam wczoraj stłuczkę. Dobił do mnie chłopak z mojej szkoły, tak pędził na autobus, że nie zwrócił uwagi na ulicę i wyskoczył mi zza samochodu prosto na lusterko boczne, odbił się wpadł do kałuży, wstał, otrzepał się i popędził dalej. Myślałam, że zawału dostanę, że się potłukł a on nic. Lusterko boczne rozbite w mak (nowe - 750 zł), wgnieciony błotnik i porysowany lakier. Sama nie wiem ,czy mam być na niego wściekła, czy się cieszyć, że nic się nie stało.

Powieki mi opadaja...buuu w odatku nie moge sie ruszyc..zjadlam wielka pizze ( nie moglam sie oprzec) z serem gorgonzola... a pycha!! Juz sie nie moge doczekac 16.. i mojej niunki! bankowo dzisiaj mam w planach spacerek - jak co dzien....moja Kamcia bedzie nocnym markiem, bo jak dobijamy do domku jest szarowa i jak wychodze na spacerek jest ciemno..pokrazymy godzinke po wiosce i uciekniemy do domku na ciepla herbatke! Przykre, ze niektorym kobietom przytrafiaja sie takie tragedie. Moc usciskow dla twojej cioci!!!

izawik wysłałam ci zaproszenie w naszej klasie, zebyś nie była zdziwona :D kapikapi uśmiałam się jak przeczytałam, co wyczyniał Piotruś :D MaMani, to smutne, co spotkało tę waszą ciocię :( Ja rowniez się dzisiaj dowiedziałam,że jedna moja znajoma ktore ma termin na koniec tego roku, miała robione dzisiaj usg i okazało się,że od ostatniego wszystko doskonale się rozwineło, oprócz nóżek. No dosłownie szok!!!!!!!!!!Pojechała do wrocka na dodatkowe badania.

Ale ja piszę bez ładu i skladu. Karolcia śpi. Masakrycznie odreagowuje dzisiejsze szczepienie. Jeszcze nigdy nie slyszalam aby tak strasznie plakala

Wiecie, ze mnie okropny len, bo wam nie wyslam fot Karolci. Wszystkie jej zdjęcia mozna zobaczyc na jej blogu. Kurde ona spi już prawie godzinę , jak nigdy w ciagu dnia :D. Mam o tyle dobrze,że chociaz malo spi w dzien, to przesypia mi całą noc

ja tylko na sekundee wariujee ratujcieeeeeeeeeeee.......... przechodzimy 3 -dniowke mateusz dwa zebyy , raczkujee kacper dwa zeby staje na nogiii goraczka juz przeszla , trzydniowka sie konczy czekamy az zejdziee wysypkaa musze spadac dziekujee za pamiec izawik:P yoyoy

21 wspolczuje i lacze sie z toba w bolu;) Rudalala dobrze ze nic sie wiecej nie stalo,ale wydatek taki tez potrafi wkurzyc:( Ja juz po udekorowaniu sali najlepsza byla wychowawczyni przyszla jak juz sie ubieralysmy stanela i mowi " No w sumie moze byc."Myslalam ze mi cos na sluch padlo wiec sie pytam \"Słucham?\"A pani mi na to że skoro tak zrobilysmy to juz niech tak zostanie.Wiec ja jej na to ze jak nie pasuje to mozemy sciagnac ale my juz idziemy i niech sama tak ustroi sale jak powinno byc.Nic nie odpowiedziala. Ok musze cos jeszcze upichcic jutro po pasowaniu jade do mojej kolezanki ona ma trzy dziewczyny jedna ma 9 lat i dwie 8 ale beda jutro szlec z Konradkiem:D

hej my juz po szczepieniu. Mania wazy 8200 i ma 69 cm. Nawet nie zauwazyla jak dostala dwa wklucia zno w bardziej ja sie baląm niz ona. Wiecej paniki i krzyku narobila przy zaklądaniu czapki :P Jeszcze nas czeka zóltaczka w grudniu a potem do kwietnia spokój :)

Cześć dziewczyny! Powiedzcie mi czy wasze dzieci rwą się do wstawania?Bo Marcel od tygodnia łapie się wszystkiego co może i chce stawać na nogi.Najpierw staje na kolanach a potem całymi stopami o podłogę i dźwiga pupę do góry.Siada już samodzielnie.Całe dnie przesiedzi na kocu bawiąc się zabawkami.Hamuję te jego zapędy do wstawania,bo przecież ten kręgosłup jeszcze jest nie ukształtowany.Ale jak go ostatnio wsadziałam do łóżeczka to złapał się szczebelków,stał na nogach,nawet jak sie puscił jedna ręką to nie upadł.Umie balansowac ciałem,żeby nie upaść.Przecież to za wcześnie.Pozwalać mu na to czy nie?

Madziunka gratki dla synusia ze taki silacz z niego i to w dodatku sprytny:D Uwaga cos wam napisze i w nosie mam co zaraz powiedza pomaranczowe sfrustrowane paskudy:P Chyba mi sie teskni za Alexem;)

Madziunka..moja Kamcia jest troszke w tyle i jest na etapie podciagania sie..ale nie tak bardzo jak u twojego synka.. ale dzielny jest i jak sam probuje to moze pozwalaj mu..sama nie wiem. Moze maluch jest silny i szybciej pojdzie niz bedzie raczkowal..sa dzieci, ktore omijaja ten etap rozwoju. Ale nie ja jestem lekarzem... uuu dzielne dzieciaki...szczepienia sa koszmarne dla dzieci. Dobrze, ze moje Kamcia zniosla je dzielnie.. aaa tez macie kolejne dopiero w maju?? Rudamaxi - czekam na maila ..wiesz mialas mi wszystko opisac..czekam i czekam i nie moge sie doczekac... 21 - eeekstra kobito - ale musisz miec wesolo w domu ze swoimi facetami!! aaa 3-dniowka jak sama nazwa mowi za chwile przejdzie i bedzie po wszystkim!! aaa wysylam wam pare aktualnych fotek mojej Kamci.. łeee musze uciekac bo za chwile moj G bedzie znowu mnie wyzywal od nalogowcow komputerowych!!

hej 21-pewnie że o Was pamiętam. O mx3 też bo Wy dwie to takie nasze rodzyneczki ze swoimi bilżniętami ;-) Zawsze jestem ciekawa jak to wszystko wygląda przy dwójce dzieci :-) evanikaa-dzięki za zdjęcia. Szczególnie widoczne to to z jakąś czerwoną papką na brodzie. Wygląda to dość makabrycznie ;-) a gdzie zdjęcie z Twoją nową fryzurą? ruda_lala- czy ten Przemysław nie nazywa się czasami Wolski? Przypouszczam że to ta sama osoba, bo \"mój\" też jest z Poznania i ma na imię Przemek. lightblue- zaakceptowałam Twoje zaproszenie :-) Dzieki idę zaraz obejrzeć seriał \"Twarzą w twarz\". Oglądacie to? Jakoś wciągnął nas (mnie i męża) ten polski serial. Mężuś dzisiaj trochę niedomaga. Przyjechał już z pracy o 15 (!) i leży w łóżku. Mam nadzieję że jak ja będę źle się czuła to też otoczy mnie taką opieką jak ja jego ;-)

rudaM ;) Odebrałam, i ze mnie sklerotyczka jedna, bo coś kiedyś pisałaś na maila o tym o czym napisałaś dzisiaj :D;) Naprawde to życie jest zarąbiście skomplikowane. Nawet u mnie. Ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiii

rudaM ;) Odebrałam, i ze mnie sklerotyczka jedna, bo coś kiedyś pisałaś na maila o tym o czym napisałaś dzisiaj :D;) Naprawde to życie jest zarąbiście skomplikowane. Nawet u mnie. Ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiii

gosiu ja tez poprosze o maila..... madziunka Marcelek super........jutro pokaze Go corci bo juz dzisiaj spi....mysle ze jak sam probuje wstawac lub inne wygibasy robi to sam sobie krzywdy nie zrobi...po prostu silny chlopczyk... evanika twoja kamcia taka slodka..... czy wasze dzieciaczki tez tak kreca sie w nocy??? moja niunia to chce trzymac moja reke....hihihih teraz biore ja do siebie ale tak sobie mysle ze jak juz bedzie sama sie przemieszczala...np raczkujac to nie bede mogla jej wziac do siebie...bo jak bede spala to moge nie slyszec jak sie obudzi i bedzie probowala zejsc z lozka....sama nie wiem..... widze ze 3dniowka szaleje..mam nadzieje ze do nas nie dojdzie..... caluski dla maluszkow....no juz nie takich malych maluszkow....:)

Doroteczka - Kama tez sie przemieszcza..ojjj uwielbiam z nia spac, ale musze w koncu sie zmobiizowac i odkladac ja sukcesywnie do lozeczka... aaa czy jest juz pora zeby obnizyc poziom w lozeczku?? ech ide sie popluskac... cmok

Tak czekalam i sie w koncu doczekalam :) . Mamy pierwszego ząbka !!! :D Dolna prawa jedyneczka Tomi sam sobie sprawił dzisiaj prezent.