Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilly*

do tej pory się śmiałam...ale teraz nie wiem co robić. mały penis u ukochanego..

Polecane posty

Gość mity i fakty
ty wiesz ty wiesz ćwierć inteligentna dziewczynko , nawetm większośc dziewczyn na kafe narzeka na ból wynikający z rozmiarów penisa więc jak nie wiesz to sie nie odzywaj !!!! zreszta to jest twój 1 facet co ty możesz dziecko wiedzieć !!! 13017 rozmiar nie robi roznicy roni bo przy 17 cm jest prawie perwny bol , liczy sie technika , a nie rozmiar wynika to z anatomicznej budowy pochwy !!!!!!!! a twoja niewiedza , brak doświadczenia jest załosna

uważasz ze autorka kłamie pisząc o tym ze ma brak doznań? jesli jest jak mówisz to powinna przezywać mega orgazmy skoro jej facet ma \"idealne 13 cm\" :O

Gość mity i fakty
słuchaj ty ty to zależy od kochanka a nie od rozmiaru :o jakby miała tego samego kochanka z penisem 3 cm dłuższym lepiej by nie było a mogło by być tylko gorzej - chodzi o ból więc jak nie wiesz to zamilcz bo się dyskredytujesz non-stop :o dziewczynko :o

Gość w szoku jestem bo
japonka to do mnie bylo??? ja jestem dziewczyna i to co pisze to prawda. nie wiem, moze ja jestem jakos wezej zbudowana niz autorka topiku, ja jestem bardzo zadowolona. nie chcecie to nie wierzcie, ja wiem ze sa wieksze penisy, ale penis mojego dla mnie jest idealny i tyle. mam prawo tak uwazac. a ty japonka chyba ograniczona jestes jak uwazasz ze penis 12 cm jest nienormalny.

mówiłam do mitów a nie faktów a nie do ciebie. zresztą zapytaj jaki facet chciałby miec 12 cm penisa. Widzę las rąk!!:O:P

Gość wibrator....
no to co , chcecie mnie w końcu czy nie? :)

Gość emilly*
no nie wiem...nie znam się naparwdę jestem niedoświadczona:P jak dla mnie chyba jest za mały...nie wiem...może jestesm trochę za bardzo..hmmm...."rozjechana"...czy to w ogole możliwe by być rojechanym po pol roku kochania się góra 3 razy w tygodniou wczesniej bedąć dziewica?....nie wiem...nie wiem co myśleć.... w szoku jestem bo >>>>> przyznam że czasami jest niźle ale tylko przez moment dopoki nie jestem tak nawilżona że już go nie czuję w sobie. on też jest mistrzem w pieszczeniu mnie orallnie...też nigdy ie miałam pochwowego a zawsze mam łechtaczkowy...ale np gdy kochamy się na jeźdzca to w pewnym momencie ja nawet nie wiem czy on tam jest czy wypadł..... może nie masz aż takiego malutkiego...ale jednak byłby cudownie poczuć w sobie coś potężniejszego. ;) o wibratorze gadaliśmy nie raz...i myślę ze gdybym kupiła nie byłby zbulwersowany tylko zadowolony:) orientujecie się może ile średnio kosztuje wibrator?:P

Gość w szoku jestem bo
ty glupia jestes chyba... zapytaj jakiejs dziewczyny czy wolalaby faceta z penisem 12 ale doskonalym kochankiem czy sierota z 20 z ktorym sex wcale nie jest taki fajny ty chyba dziewica jestes albo jestes starsznie "rozjechana"

nie mam wibratora , ale chyba do 150 zeta fajnego \"przyjaciela kupisz\" tylko jaki chcesz rozmiar kupić? bo jak poczujesz w sobie konkretne np 17 cm to mozesz później w ogóle miec problem ze swoim facetem..

Gość mity i fakty
to z twoją głupota i nie wiedzą trzeba skończyć :o rozsiweasz jakieś niestworzone bzdury na kafe nie mając o tym pojęcia podaj mi argumenty a nie pisanie bzdur , że musi być 19 cm żeby go poczuć w sobie co ty o tym wiesz dziewczynko :o jednego faceta w życiu miałas co ty mozesz wiedziec wogóle . Jakby miał13 cm to zaloze sie ze jak mantre bys powtarzala ze tez jest super i wogole . Rozmiar 13-17-18 większy rozmiar nie daje nic oprócz bólu tu się liczą umiejętności a nie rozmiar przyrodzenia i nie mówie tu o ekstremalnych sytuacjach typu penis kilka cm

Gość wibrator....
ja jestem za darmo

Gość mity i fakty
każda doświadczona kobieta ci powie , że nie liczy się rozmar kutasika tylko technika ! dość debilnym dziewczynkom w typie Japonki !!!!

Gość emilly*
oj wibrator kusisz mnie....ale japonka ma rację...jak bedziesz za duży to poźniej nie bede nawet czuła jak mi zaaplikuje pięśc:o przyznaj się ile masz wzrostu to się zastanowię czy Cie przygarnąc:)

mówię tylko o moich doświadczeniach i moich przyjaciółek kórych duzo posiadam . a jak sie kobiety spotkają i rozmawiają o rozmiarach to z reguły kazda mówi ze nie ma to jak duzy rozmiar. A kolezanki sa moze bardziej doswiadczeone ode mnie bo miały po 2-3 partnerów i kazda z nich mowi ze ten co miał wiekszego dawał po prostu przyjemnosc, był bardziej wyluzowany bez kompleksów. no i lodzika sie fajnie robi jak jest duzy penis. no i duzy penis działa wizualnie na kobiete bardzo. o wiele bardziej niz mały penisek. zresztą kazda sroczka chwali swój ogonek:P dlatego kłótnie są bez sensu i proponuje zakopać topór wojenny. Pani pod wdziecznym pseudo mity i fakty niech pozostanie przy uwielbieniu dla małych penisów a mi pozwoli lubic duze penisy. mam do tego demokratyczne prawo.

Gość mity i fakty
eh dziewczynko popróbuj pozycji w których penetracja jest głębsza i to tyle :o a nie wymyślasz :o

Gość wibrator....
no ... tak około 182

Gość mity i fakty
takkk kobiety i ich rozmowy o pensiach każda przez próżnośc mówi , że jej facet ma gigantycznego i tylko duże dają rozkosz , rzeczywistośc jest zgoła odmienna , zresztą czy te twoje koleżanki , dziewczynki też latają z linijką tudzież centymetrem krawieckim do łózka notując skrupulatnie rozmiary członków swoich partnerów buahahahahaha

Gość wibrator....
pogodzę Was, długość owszem ale ważniejsza jest szerokość

Gość emilly*
obawiam się drogi wibratorze że apotkanie z takim gigantem mogłaby mnie zabić.....

Gość emilly*
a skoro mowa o szerokosci to mam jeszcze pytanie do "w szoku jestem bo"....może Tówj facet ma grubego dlatego jest Ci znim dobrze...moj niestety nie bardzo....:(

Gość wibrator....
nie martw się, nie mam zamiaru ..... zabijac Cię całym sobą

Gość wibrator....
jesteś skazana na mnie:)

Gość jestem w szoku bo
wiesz, nie wydaje mi sie.taki przecietny pod tym wzgledem jest, ani za chudy ani za gruby. do buzi sie bez problemu miesci :)

Gość emilly*
ja nie chcę nikogo obrazać ale też nie sądzę że 13 cm to wystarczająca wilekość....myślę że to zalezy od kobiety ale z pewnością nie jest to wystarczające dla mnie....cholera....chyba pozostaje mi tylko wibrator, który nie wiedzieć czemu nie chce wchodzić cały:P wibrator to moze pojdziemy na kompromis i zanużysz się tylko głowką:P:P:P mam nadzieje że zartowałeś z tą wielkością i jesteś standardowy 17 centymetrowy....

Gość wibrator....
mniej więcej, wyrosłem z wieku kiedy się go mierzy

Gość mity i fakty
eh mowei ci kochaj sie w takich pozycjach w których jest głębsza penetracja i nie ma bata by było , źle , ale to pewnie i tak prowokacja najpierw kochanek teraz wibrator , żenujące :o

Gość emilly*
zaraz, zaraz...wibrator co ty piszesz o mierzeniu "go"...myślałam że jestes zwykłym urządzeniem na baterie....jestem zbulwersowana:)