Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilly*

do tej pory się śmiałam...ale teraz nie wiem co robić. mały penis u ukochanego..

Polecane posty

Gość wibrator....
ups... wydało się

Gość wibrator....
na bateriach to ja bym długo nie pochodził:)

Gość emilly*
mity i faktty zartuje sobie z tym wibratorem nie przesadzaj:o mam problem i to nie zadna prowokacja...

Gość wibrator....
pomimo braku zainteresowania mną, miło się klikało, na tyle miło , że niezauważyłem że robie już nadgodziny powodzenia

Gość mity i fakty
z anatomicznego punktu widzenia wiekszy penis nic nie daje tylko ból więc jak sie nie znasz to sie nie odzywaj albo przytocz argumenty , ale takich nie ma bo większy penis nie daje nic tylko ból

Gość mity i fakty
19 cm to ma pewnie jeden facet na 10 000 :o wiec napewno to jest normalny rozmiar ach głupie abby sie naczytają na forum i powtarząja nieprawde :o

najgorsze sa male...grube...i niestojace sztywno....bierzesz do buzi jakby sie bralo kawal jakiejs chabaniny a nie kutaska...no po prostu kutas nie zyje...i zebys go nie wiem jak reanimowala to nie stanie....a potrafi skurczybyk po minucie tryskac...dla mnie to niezrozumiale...

Gość zabi
Spróbuj może ćwiczen dla ciebie mięśni kegla a dla ukochanego ćwiczeń na powiększanie penisa.Znajdziesz je na stronie http://www.powiekszaniepenisa.info/index1html. Pozatym szukajcie pozycji najlepszych dla siebie np spróbuj zaciskać nogi wtedy będziesz ciaśniejsza a najwrażliwszy jest początek pochwy tam znajduje sie punkt g jeśli go nie znalazłas spróbujcie pierw poszukać palcem.pozdrawiam

Gość ja nienawidze malych penisow
no ale wole juz malego ale grubego niz dlugiego i chudego, jak kielbasa:O takie sa najgorsze:o tak jak faceci - wole juz mniejszego ale przypakowanego niz wysokiego chudzielca fuuuj

Gość eh..............
mity i fakty -> zapewne jestes facetem i nie masz pojecia o kobiecych potrzebach, wiec przestan sie wymadrzac, bo nigdy nie bedziesz w stanie zrozumiec czego potrzebujemy! 12 cm to malo i tyle! Ja lubie, kiedy penis dociera do konca, delikatnie obija sie o szyjke macicy, wcale nie czuje bolu, to wlasnie sprawia mi przyjemnosc! Wiec nie wmawiaj kobietom, ze wiesz lepiej, czego oczekuja, a czego nie. Moim zdaniem, jesli w lozku sie nie uklada, bedzie sie to przekladac na inne sfery zycia i predzej czy pozniej zwiazek sie rozpadnie. Jesli bardzo go kochasz, to postaraj sie jakos urozmaicic wasze zycie erotyczne, ale musisz sobie zdawac sprawe, ze to "wypelnienie" nigdy nie nastapi. Nie wiem... Moim zdaniem, predzej czy pozniej, bedziesz chciala zobaczyc, jak to jest z kims hojniej obdazonym.

Gość Taka jjjjakas
moj tez ma okolo 13 i mnie to wystarcza,kiedys nawet bardzo bolalo jak wkladal calego,jak siedze na gorze to dalej boli....ale to moj pierwszy....teraz juz mi sie rozciagnela,a wiecie co on kiedys powiedzial,ze szkoda ze nie ma pare centymerow wiecj bo on przy stosunku czaem wypada,i chcialby miec troche dluzszego bo ja mam jakas duza.....plakac mi sie chcialo! bo nawet jak jest duza to przez kogo!?tylko przez niego,czasem mam ochote krzyknac ze go nienawidze

Gość bo ma za duzego i
cie rozepchał tak z 10 cm to jest optimum :)

Gość onn
a ja mam penisa 15cm i jeszce ze swoja laska nie współzyłem mam kompleksy ze moze jej nie wystarczy jak to jest??

Gość po cosie głupio pytasz
najczesciej spotykany rozmiar penisa w europie to 14.6 cm - 16.9 % panów i 15.2 cm - 15.6 % czyli jak moze jej nie wystarczyc normalnej wielkosci penis ?

według strony www.penis.com , która zresztą i tak sciemnia bo to strona o powiekszaniu penisa przecietny europejski cżłonek ma długosc 13-15 cm

Należy dodać w tym miejscu że wielkości innych ras są zbliżone. Rasa żółta ma nieco mniejsze penisy a wśród czarnych jest to różnie. Jedne plemiona mają mniejsze penisy a inne zdecydowanie większe od białej rasy. Wieklszosc oscylują w granicach 14-16 cm (gdy stoi).

Gość krakowianka ze stargoradu
"pochwa w czasie podniecenia rozciaga sie do ok 12 cm" :O buahahhahaha smiech na sali... nie będe juz mowic jak sie ROZCIAGA przy porodzie, ale moja jakos rozciaga sie do 22cm przy kazdym stosunku, bo tyle ma penis mojego chlopaka we wzwodzie. I wyprzedze standardowe riposty -nie mam "wiadra", to moj pierwszy kochanek--->rozdziewiczal mnie tym jednym na 10.000 penisem:O I o dziwo, mam diametralnie inne odczucia w czasie seksu z moim facetem niz ból...eeehh

Gość cilest21
dziewczyno ale masz problem!!!!! ty chyba nigdy nie widzialas malego peniska, ja raz spotkalam chlopaka ktory w wzwodzie mial moze 7 cm...i co on ma powiedziec?a jego dziewczyna?

Gość cilest21
piszac moze 7 cm mam na mysli tyle albo troszke mniej:/

Gość 22 cm to tylko
ból zreszta i tak nie wsuwa ci pewnie całego bo bys umarła chyba z bólu zobaczysz zagalopujesz sie kiedys na jezdzca czy cos i zobaczysz jakie to przyjemne , zreszta ci nie wierze penisa 22 cm to ma jeden na tysiac jak nie rzadziej akurat twoj takiego ma :o zreszta kobiety mja problemy z okresleniem odleglosci zawsze

tak..:O przez ponad 3 lata regularnego seksu, cokolwiek mnie zabolalo moze 3x...?w kazdym razie zliczyc na palcach 1 ręki.Kiedy rzeczywiscie zagalopowalismy sie i to w pozycji najdogodniejszej z tego co wiem dla "maluszków" czyli od tylu. Ale wierz mi, ze jesli jestes tak podniecona to taka chwila uklucia nie jest wstanie absolutnie niczego pospsuc. A to czy On ma 22cm czy nie ma - mysl co chcesz, ja nie czuje sie w obowiązku tlumaczyc i udowadniac. Wiem po prostu swoje. Moj facet ma dużego penisa i co wazniejsze potrafi dac mi nim duzo przyjemnosci.Zdanie osob trzecich mnie wali

Gość 22 cm to tylko
a skad wiesz ze ma 22 mierzylas , cm krawieckim czy co ahaahahaha jak nic ma pewnie z 17-18 maks

Gość 22 cm to tylko
a zreszta rozmiar nie ma znaczenia jakby ten twoj facet mial 14 bylo by ci tak samo a ja inny kochanek lepszy z mniejszym sprzetem moze ci dac o wiele wieksza rozkosz kiedys sie dziewczyno przekonasz:)

Gość jak zwykle odezwali sie ci
ktorzy maja "najwiecej " w spodniach buhahahahah uderz w stol.... haha zamiast doradzic dziewczynie co ma zrobic to zaczal sie spor miedzy malymi peniskami i prawdziwymi mezczyznami:)

wiec po pierwsze - mam wielką nadzieję, że już nie będe zmuszona wyprobowywac innych. po drugie - hahahha tak hahahhaha wyobraz sobie ze tak hahah mierzyłam hahahhaa:O mierzylismy razem, podczas gry wstepnej,nie raz, nie traktujemy seksu smiertelnie powaznie... Jak powiedziałam, mało interesuje mnie czy 14cm daloby mi tyle samo przyjemnosci - być może, nie mam doświadczenia. Ale za to MAM doświadczenie z 22cm i nie wmówi mi nikt że to tylko ból i tyle no....

no racja:P ale wkurzaja mnie te bzdury o wielkości :) trzeba burzyc zaklamane stereotypy:) A jesli chodzi o temat - jesli kochalabym człowieka mialabym centralnie w d*** jakiego ma penisa :)nie tylko to sie liczy.

Gość penis kuciapka
no dobrze na trzezwy rozum jezeli przecietny penis europejczyka ma 12,5 - 15.4 cmi 40 %facetów ma takiego jak mozna mowic ze taki jest za mały ? zreszta wszystkie erogenne strefy są parę cm w głąb a nie np 20 cm w głąb i z reguły wiekszy penis to tylko dodatkowy bol nie przyjemnsoc to są fakty wiec gadanie ze 14 cm np to malo jest bez sensu bo 40 % facetów takiego ma

eeeeehh :O ok wiec jestem mutantem, bo NIE boli. Na moje szczescie znalazłam faceta ze zmutowanym penisem. Będziemy dalej żyć w szęsciu pośrod nieswiadomych naszych ułomności przecietnych mieszkancow naszego kraju. żegnam