Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furia grzmiaca

Czy jest ktos kto ma gorzej???

Polecane posty

Gość Młody_1988
Olej wszystko idz na spacer w nocy to bardzo uspokaja

Gość o matko jedyna
hej,hej---mieszkam w Gdańsku,dziękuję pięknie za pomoc :) smętek---pomódl się kochana,bardzo ci dziękuję 🌻

Gość furia grzmiaca
O matko jedyna, macie dzieci?

Gość odespij i miej wszystko w d..
o matko jedyna-->ja to piszę tylko ku przestrodze innym, zeby jadąc zdawali sobie z tego sprawę i żebyś lepiej zrozumiala tego kierowce bo z cala pewnoscia spotkacie sie w sądzie tiry to jeżdżące bomby i powinno się cos zrobic, zeby zmienic prawo w tym kierunku jest Stow.Poszkodowanych w wypadkach drogowych, jest wielu ludzi, ktorzy zostali poszkodowani przez TIRy, tylko nikt nic nie robi

mam wielee razyy dotykie mnie to nauczylam sie z tym wygrywac po prostuu mysle sobie wtedy ze na swiecie jestt pewnie tylkee osob ktoreee majaaa wiele wielee gorzej odemnie ...to mnie uspokajaaa !!!!!

Gość hej hej hej hej hej hej
kurcze, ja jestem z Warszawy, ale jakbym mogla jakkolwiek pomoc... :)

Gość furia grzmiaca
Smetek, a nie ma sposobu zeby mamie jakos przemycac leki? Maz kolezanki tez choruje na schizofrenie i tez nie chcial brac lekow. Jakis czas podawali mu w jedzeniu. Pozniej sie zorientowal. Wiem, ze to ciezka choroba.

Mozne jestescie zmeczeni wizyta tescioww , klocicie sie , wszytsko Was denerwuejee miniee wyjadaa i przezyjecie upojnaa nocccccccccccccccc

i wtedy zapomnisz o tych ktorzy na prawde cierpiaaa!!!i MAJA GORZEJ OD CIEBIEE

Gość furia grzmiaca
21 to, ze inni maja gorzej, w zaden sposob nie jest w stanie mnie pocieszyc---> wrecz przeciwnie Mlody! Taki mam dzisiaj plan:) Sprubuje moze meza wyciagnac, kiedy dzieciatka pojda spac:)

Gość furia grzmiaca
21 Tesciowie...temat rzeka, ale skoro ich wlasny syn ma ich dosyc...

Gość furia grzmiaca
No nie ma to, jak "sprobuje" napisac przez u :) Zmeczeniem materialu sie wytlumacze;)

Gość o matko jedyna
odespij...---ja wiem,rozumiem,ale teraz jest mi naprawdę tak ciężko,że mam w dupie wszystkich kierowców tirów!!!Gorycz i wściekłośc przeze mnie przemawia,dlatego tak reaguję... furia----mamy 3,5 letniego synka i jestem w ciąży w 4 miesiącu,ale czuję,że nie donoszę tej ciąży...boli mnie brzuch cały czas,kłuje i głowa pęka,jeść mi się nie chce,mało śpię....i wiem,że to okrutnie zabrzmi,ale ja już nie chcę tego dziecka....

Gość furia grzmiaca
O Boze! Uwazaj na siebie! Wiem, ze to trudne, ale musisz myslec o dziecku! Trzymaj sie i badz dobrej mysli❤️

Gość furia grzmiaca
O matko...Zobaczysz wszystko sie ulozy i jeszcze razem bedziecie cieszyc sie swoim dzieciatkiem!!!

Gość o matko jedyna
furia---na pewno tak będzie,tylko dzisiaj mam taki potworny dół,że piszę takie rzeczy....i mam wszystkiego dość,chociaż pocieszam się,że minął dopiero tydzień,a nie rok czy dwa lata w śpiączce...24 sierpnia obchodzimy 5 rocznicę ślubu i wierzę,że się obudzi,bo ciągle mu powtarzam,że jak się nie obudzi tego dnia to znaczy,że mnie nie kocha...i tak mu gadam i gadam,że pewnie będzie miał dość mojego wiecznego ględzenia i obudzi się dla świetego spokoju :)

Gość o matko jedyna
i jeszcze mu mówię,że jak się nie obudzi,to sobie pójdę i poszukam kogoś innego,żartuję oczywiście,bo ile można ryczeć....zresztą w dzien jeszcze się trzymam,najgorsze są noce--puste i takie długie...

Gość smętek
o matko jedyna --> Ojej :( to nawet nie możesz wziąć żadnych leków uspokających, wyobrażam sobie jaka musisz być przytłoczona sytuacją i strachem. Mam nadzieję ze rodzina jest przy Tobie i wspiera. furia grzmiaca --> niestety mama jest po nowotworze z przerzutami, ma okaleczoną po operacji i poparzoną radioterapią szyję i nie chce połykać tabletek, bo są za duże :o a jak rozdrobnię - to za gorzkie :o mam też lek w kropelkach, ale rzadko udaje mi się ja namówić do wypicia, prędzej dostanę szklanką. Zresztą ten lek w kropelkach ma dużo efektów ubocznych, może zaostrzyć leukopenię, którą mama ma po chorobie nowotworowej. Ale się rozpisałam, przepraszam

Gość furia grzmiaca
A moze powinnas skorzystac z pomocy? Nie wiem psycholog? Sta, w ktorym sie znajdujesz napewno nie jest dobry dla Twoich dzieci. Co do meza, to masz racje! Malo, ktory facet na gluzsza mete jest w stanie zniesc gledzenie swojej kobiety;)

Gość furia grzmiaca
Smetek, a czy jest ktos, kto pomaga Ci przy mamie, czy jestes z tym sama?

Gość o matko jedyna
furia---no właśnie,mój mąż przed wypadkiem zgadzał się i robił wszystko,żebym już tylko nie gadała w kółko o tym samym,więc sobie tak myślę,że to może jakaś metoda ;) smętek---nie mam na razie siły na psychologa,może pózniej...ja na razie jestem potrzebna mężowi i synkowi,potem pomyślę o sobie....

Gość o matko jedyna
smętek---rodzinka wspiera,znajomi i przyjaciele też... na razie.Mam nadzieję,że starczy im tylko sił i chęci :(

Gość furia grzmiaca
O matko jedyna...dlaczego napisalas, ze zalujesz, ze nie jechalas z mezem?????

Gość o matko jedyna
bo leżałabym teraz przy nim 😭

Gość furia grzmiaca
A kto przytulalby Twojego synka????????????

Gość o matko jedyna
nie wiem......

Gość furia grzmiaca
Otoz to!!!! Uszy do gory ,usmiech na buzie!!! Wyobrazasz sobie przerazenie trzylatka, ktory nagle zostaje bez rodzicow???

Gość o matko jedyna
furia----masz rację :) potrzeba mi kubła zimnej wody,dzięki za wsparcie :)

Gość furia grzmiaca
Zmykam zaraz do domu, ale mam nadzieje, ze sie kiedys "spotkamy" na kafe i napiszesz, jak Ci sie wiedzie. Powodzenia!!! Duzo szczescia w zyciu Wam zycze Kobietki!!!!!!