Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec z kompleksami

wygrałam z wielkimi ROZSTEPAMI I TRADZIKIEM !!! NIC NIE PŁACAC

Polecane posty

Gość KLAUDIS
pewnie sama sobie położyła te pijawki

Gość blankija
Cynk, miedź i witamina C!!!!!!!!! Zaczynam się odchudzać, lekarz kazał 20kg. w dół. Ciało mam nieelastyczne więc rozstępy będą jak diabli! "Ja ja ja" -czy smarowanie maściami z heparyną rozstępów miejscowo nie da jakichś nieebzpiecznych skutków ubocznych???????? Czy poleciłabyć jakiś konkretny produkt do skóry np. balsam???? To tez pewnei ma znaczenie. Moja koleżanka będąc w ciaży smarowała się oliwą z oliwek -tak jej lekarz zalecił przeciwko rozstępom. Co o tym sądzisz??? Mateńko, wiem ze napadłam na Ciebie ale dzięki Bogu niektórzy studenci medycyny zanim się z nich zrobią dumni doktorkowie -pomogą strochę maluczkim. Dziękuje Ci serdecznie za to co napisałaś!:)

A ja mam pytanie czy ta pani zna jakies domowe sposoby na zniszczone suche sianowate i matowe włosy.Prosze o odpowiedź

Gość SzukajacPomocy
Do ....blankija....!! Co znacza te składniki CYNK, MIEDZ, WITAMINA C na poczatku Twojej wypowiedzi?

Gość kosmetic
wszystko ladnie pieknie ale skad wziac te pijawki???? no i przeciez to tez kosztuje prawda? za darmo Ci ich nie dadza pewnie...i kto ma wykonac ten zabieg, ja nie mam za znajoma takiej osoby ktora by sie tym zajmowala;) gdzie mam z tym isc??

Gość qwas
Pijawki za darmo?Chyba jakieś z mułu bagiennego :D.Za pijawki specjalnie hodowane dla celów leczniczych się płaci i wcale nie mało bo ok 20 zł/szt. Przykładanie pijawek to też nie jest rzecz do wykonania samodzielnie bez specjalistycznej wiedzy, bo można zrobić sobie krzywdę.Są systemy terapeutyczne z zastosowaniem pijawek.Stosuje się je kompleksowo na ogólny stan zdrowia, oraz na konkretne dolegliwości. Nie jest to medycyna cudów, ale w wielu schorzeniach daje bardzo dobre rezultaty.Z tego co wiem, bardzo dobrze działa na hemoroidy i pozostałe zylaki, z którymi konwencjonalna medycyna sobie radzi raczej słabo, nawet po zabiegach hirurgicznych-nawroty.Po stosowaniu pijawek prawdopodobnie takiego efektu nawrotu nie ma.Sam jeszcze nigdy nie stosowałem tego rodzaju leczenia, więc moje doświadczenia są zadne, natomiast co nieco czytałem n.t.Mam w planach spróbować terapii z pijawkami na schorzenie uznawane za nie uleczalne. Cudów nie oczekuję ale znacznej poprawy-tak.Jak będę mógł coś przybliżyć z własnego doświadczenia, to napiszę .

Gość Pryyyszczaata19
witam chciała bym spróbować sposobu ze ślimakami ale musze miec pewność ze to działa bo niechce ze by mnie wysypało czy ktos JESZCZE STOSOWAŁ TEGO SPOSOBU ??bardzo prosze o wypowiedzi

Gość 666zgaga666
ODPISZCIE

Gość ludzie ludziska
ten topik jest z 2006 roku.................... a pijawki to normlanie w rzece mozna znalezc ;-)

Gość 666zgaga666
ale nikt tych sposobów nie stosuje?/

Gość eeee18
Drogie Panie!! Krytykujecie autorkę postu dotyczącego pijawek, ślimaków. Jeżeli chodzi o ślimaki- nie posiadam na ten temat żadnej wiedzy. Wiem natomiast, że pijawki są skuteczne. Chodzi jednak o BEZPIECZNE pijawki lekarskie, z atestami. Zabiegi z ich udziałem można znaleźć u kosmetologów, kosmetyczek, dentystów, dermatologów itd. Błędne jest myślenie, że pijawki wypijają tylko ,,złą" krew- mity naszych babć i dziadków.. Pijawki ,,wpuszczają" ok 100 różnych leczniczych substancji. Z własnego doświadczenia wiem, że są niesamowite- jeżeli chodzi o działanie. Moja mama choruje na reumatoidalne zapalenie stawów, nie mogła ruszać palcem wskazującym, w okolicach kości śródręcza miała ciągle obrzęki. Mój brat, który jest lekarzem dentystą i stosuje w swoim leczeniu pijawki postanowił wypróbować na mamie ich skuteczność. Opuchlizna zeszła, mama rusza palcem. Podobnie pomogły jej na kolana. Wiem również, że przyłożone do splotu szyjnego pomagają na trądzik, bóle głowy... Więc osoby, które nie mają pojęcia o tym, o czym pisała autorka niech swoje niemiłe, pozbawione wiedzy komentarze zostawią dla siebie, Bo jeżeli chcecie się wypowiadać o czymś, o czym nie macie zielonego pojęcia... To po prostu zamilczcie. :)

Gość CAŁA W PIJAWKACH
JA ZACZEŁAM STOSOWAĆ PIJAWKI LEKARSKIE:) JESTEM WŁAŚNIE W TRAKCIE TRZECIEGO ZABIEGU:d mam dwie za dwoma uszami, i trzy w pępku plus stosuje maseczke z pijawek ( wyciska sie z pijawki swoja wlasna krew z tymi leczniczymi substancjami). Chcę sobie wyleczyć cere i ogólnie być zdrowsza:] nie wiem czy mi pomoze, ale napewno nie zaszkodzi

Gość Sandrajj
Hej , ja tez chodzę do hirudomed w Bytomiu na zabiegi z pijawami . Po 4 zabiegach pozbylam sie cellulitu. I to nie prawda ze pijawki bolą... Nic nie boli a efekty sa super. Tez polecam jak pani z postu nade mną .

Gość edyyta
DO CAŁA W PIJAWKACH OPOWIEDZ O SKUTECZNOŚCI TAKIEGO LECZENIA NA TRĄDZIK . Minęło już duzo czasu dzisiaj dowiedziałam się o takim sposobie leczenia u mojej 15 letniej córki. Czy to dobry sposób? Mam też znajomego z cukrzycą odjety ma już palec u nogi i robią mu się rany pod stopą czy pijawki u niego to dobry pomysł?

Gość GośkaGliwice
Dziewczyny jeżlie macie problemy ze skórą to poczytajcie to www.katatsumuri.pl To jest najskuteczniejsza terapia na rozstępy a mój brzuszek po porodzie wygląda jak mojej 2 miesięcznej córki. Na plaże w wakacje wybieram się w bikini i to skromnym.