Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja-kto był

Turcja-kto był

Polecane posty

mam przeczucie, że gdyby była tam na wakacjach to wrażenia byłby inne :)

Gość ja bylam niedawno
"model" musial kompa wylaczyc, bo burza przeszla :classic_cool: ania000000---> Podobal mi sie harem, podobalo mi sie morze i wyskakujace z niego delfiny i podobala mi sie pogoda ;) Przeciez ja napisalam tylko, ze ludzie mi sie nie podobali :D Szazza---> Akurat w Paryzu tez mi sie niespecjalnie podobalo ;) A hoteli napewno nie mialam 6* ;) A mimo to hotele mi sie podobaly. Zreszta nie tylko w hotelach mieszkalismy. Co sie przyczepilas do hoteli? warunki bytowe mi odpowiadalu, nie powiedzialam ani slowa krytyki na ten temat ;) Nie wymagam w ogole zadnej dyskusji, ani obslugi ;) Sama umiem sobie zawiazac sznurowki :P Aha - we Francji tez niewiele osob po angielsku mowilo :P Kolczi---> Mi mowili, ze za bardzo sie usmiecham i dlatego, tak wtedy macaja, zagaduja itp... Wbrew opiniom ktore tu padly, ze patrzylam na nich z byka ;) A moje "no, thank you" to juz mi sie po nocach snilo w pewnym momencie :D fannky--->Harem byl w Istanbule, sultana jakiegos. No genialny po prostu.A czemu tak sie dopytujecie? Cos niezwyklego? Nie lubie wlasnie wygodnych eleganckich rzeczy, wole kamping i namiot niz 5* hotel. Nie mowie tu o warunkach bytowych w ogole. To mi odpowiadalo, nawet nie wnikalam ;) A objazdowke mielismy, bo na tym polegal ten wyjazd.

Gość ja bylam niedawno
wyjazd nie polegal na spotkaniach sluzbowych, czy czyms takim. Poza tym to glownie jednak bylo w ramach wycieczki, tylko ze polaczonej z wystepami. Zostalismy tam zaproszeni ;) Przy okazji powiem, ze Turcy sa okropnymi organizatorami, totalny chaos jesli chodzi o organizacje ;)

Ja nie atakuje \"ja bylam niedawno\" ale ona naprawdę przesadziła !Fleciki jej przeszkadzały,muzyka nie taka ,no przecież nie pojechała na Kujawy czy na Mazury ,tylko do orientu.Tak jak powiedziała Pariss jak się gdzieś wyjeżdża to trzeba troche zapoznać się z kulturą ,obyczajami danego kraju ,wystarczy poszperać w necie. Ja się smiałam z tego co napisała\"ja byłam niedawno\" i wcale nie chcę atakować ,tylko czuję niesmak bo niby kobieta pojeździła po swiecie a taka nietolerancyjna.

masz na myśli ten w pałacu Topkapi?? mnie zdziwiło bo haremów w Turcji nie ma już bardzo dawno i nie wiedziałam, że są jakieś do zwiedzania

Gość ja bylam niedawno
harem oczywiscie byl nieczynny :classic_cool: A co do muzyki no to wypowiedzialam sie - ze mi nie odpowiadala. Byla bardzo meczaca. Jedzenie tez mi nie smakowalo. Ale czy musze sie zachwycac jak mi sie nie podobalo? Jakbym nie sprobowala to bym nie wiedziala przeciez ;) Btw... serbska myuzyka mi sie bardzo podobala. W ogole bardzo lubie muzyke regionalna roznych krajow. A akurat Tuurecka mi sie nie podobala. Znow jakis grzech? Znow zostane podsumowana, ze jak mi ta muzyka nie odpowiadala to mam do Paryza jechac? ;)

Gość ania000000
szczerze powiem że mnie jedzenie w Tunezji też nie smakowało..:o

ania----ja Ci powiem też szczerze 🌼 mnie wszędzie wszystko smakuje ,najważniejsze żeby mi ugotowali,posprzątali .Cały rok jestem kuchtą ,więc nie jestem wybredna :)

Szazza ty po tym all jak Cię tak będą obsługiwali 2 tyg wrócisz zachwycona :D

fannky----szkoda że tylko dwa tygodnie 😭 potem wracasz i znowu ten kierat ,a do następnego lata jeszcze tyle miesięcy :( no ale cóż takie jest życie.Jak będę starsza to będę jeździć na kurację do Ciechocinka a teraz trzeba trochę w świat tylko na dwa tygodnie.

fannky 🌼 Ty sie ze mnie nie śmiej 😭 Przeczytaj co Ci grozi jak pojedziesz do Turcji albo do Egiptu.W Ciechocinku takie rzeczy sie nie zdarzają .http://www.tvn24.pl/-1,1609012,0,1,sperma-w-basenie--13_letnia-polka-w-ciazy,wiadomosc.html

czytałam już kiedyś :) jak ktoś jest wiatropylny to może wszędzie w ciążę zajść :D

Gość Kolczi
hahaha ale fannky chyba nie ma 13-u lat:) dziewczyny, ja nie wiedzialam,ze od kapieli w basenie mozna zajsc w ciaze. coz, czlowiek uczy sie kazdego dnia...hihih

Gość Kolczi
jak to mowi pani Nelly Rokita to podobno kolo mlodej dziewczyny wystarczy przejsc i juz jest w ciazy,ale zeby w basenie... czemu wczesniej nie mowilyscie, moja siostra starala sie o drugie dziecko 7 miesiecy. Powiedzialabym jej o te metodzie, a tak dopiero wczoraj dowiedzialam sie,ze kropka w jej w brzuszku ma 3 tygodnie:) bede ciocia drugi raz, hihihi, a potem przejme ciuszki, woz i inne gadzety i pewnei zdecyduje sie na wlasne.... pozdrawiam

Kolczi Ty nie myśl nad swoim tak intensywnie tylko rób :D

Gość Kolczi
fannky, zeby to bylo takie proste, to bym juz pracowala nad potomkiem...

kolega mnie pytał czy ewentualnie ktoś jeszcze mógłby z nami lecieć, weszłam z ciekawości na stronę gti. wpisałam co mnie interesuje i owszem znalazłam za .......prawie 4400 zł :D oni powariowali

z tym basenem i ciążą, to czego ludzie nie wymyślą, chyba nie pilnowała mamusia za dobrze swojej 13latki:D ale mistrzostwo wygrała babka co pozwała BP i linie lotnicze, ponieważ lecąc na wakacje ktoś ciągle \"złośliwie otwierał okna, przez co zrobił się przeciąg\" i babka się przeziębiła i potem miała zmarnowane 2 tyg. urlopu:D

Gość realistyczna_optymistka
Witam! W czerwcu wróciłam z Turcji było naprawdę świetnie! Ludzie bardzo mili i sympatyczni. Hotel czysty, jedzenie bardzo smaczne. Jak dla mnie to raj ;) Nie ma to jak skosztować troszkę luksusu. Mam nadzieje, że tam wrócę! pozdrawiam ;)

w Alanyi Hotel Blue Star ;)

co ???? :D i jak wrażenia ?? mi bardzo przypadł do gustu i wracam tam 3 raz :P gdzie miałaś pokój?

Naprawde ;O ja w okrągłym budynku siódme piętro ;)

i jak pisałam z racji tego że te windy były powolne właziłam na te 7 piętro na nogach :classic_cool:

A jeśli chodzi o hotel to naprawdę jestem zadowolona. Obsługa naprawdę przesympatyczna. Młodzi chłopcy w wieku 15-17 lat na więcej nie wyglądali. Trochę szkoda mi ich było od rana do nocy pracują. A pokoje czyściutkie dostałam z mężem pokój z pięknym widokiem ;) Jetem bardzo zadowolona z pobytu tam i polecam wszystkim ten hotel.

Taak to prawda windy strasznie wolne ... Czasami to ja też na nogach chodziłam bo szkoda czasu ;)