Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja-kto był

Turcja-kto był

Polecane posty

Merhaba :) Zatem Kari i Kwiatuszek udanych pobytów i przywieźcie troche ciepełka :) Co prawda mam nadzieje,że nadejdzie ono przed powrotem Kwiatuszka :P FAnnky spokojnie! :D ja się spóźniłam ponad 3 tyg :P Pariss witaj 😘 Selamlar!

Fannky już jest ciocią klocią :D Przeglądałam sobie oferty w Jet TOuristic i widzę, że mają Blue Stara na ten sezon - to wiadomość dla Fannky gdyby była zainteresowana ;)

noooo w końcu. Pariss już zapowiedziała przyjście małej na świat :) B. wczoraj ja pisałeś że piję to ja dopiero ze szpitala wyszłam i ostatnie na co miałam ochotę to pić :) padłam po przyjściu do domu :) na szczęście po trudach i bólach pojawiło się 3 kg mojego szczęścia na świecie :)

GRATULUJE ZATEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CioCIu fANNKY :)

Fannky to ja tez wznosze toast za zdrówko Siostrzenicy ! Niech zdrowo rośnie ! Ole! I za dwa lata z Ciocią do Turcji pojedzie ;)

Gość Here I am
Hej Wszystkim:) Mam strasznie głupie pytanie za które z góry wielkie SORRY!:) Moja dziewczyna niepokoi sie faktem ze jeśli bagaz podręczny może ważyć np. do 5 kg to ona moze miec torebke na ramie(osobistą:)) i nic innego bo to juz jest bagaż poodreczny. Powiedzcie mi jak to jest bo ja jestem że tak powiem w temacie niezorientowany. Co to jest ten bagaż podreczny tzn. kobeta np. moze miec torebke na ramie i oprocz tego jakas inna torbe i to ona moze wazyc do 5 kg (no i rzecz jasna walizke )??????? pozdrawiam!

bagaż podręczny można mieć tylko 1 ( liczy się wszystko laptop, damska torebka, nawet duży aparat foto. ) dlatego jeśli dziewczyna chce mieć torebkę to musi wziąć na tyle elastyczna torbę podróżną żeby na czas odprawy schować jej torebkę do bagażu podręcznego, razem ma mieć 5 kg

Gość Here I am
Dzięki Fannky bardzo mi pomogłaś. Z kobietami to juz tak jest, że wszystko by ze sobą zabrały....ech:)

ja pakuję to na 2 sposoby. albo wszystko przekładam do kieszonek bagażu podręcznego a torebkę pustą wsadzam do bagażu gł ( walizki) i na miejscu przepakowuję, albo biorę tylko co mi trzeba do torebki i na miesjcu wsadzam ją w bagaż podręczny a po odprawie wyciągam

A ja z kolei jak jezdzilam na objazdówki to zawsze mialam taki sportowy plecak i oprócz tego torebkę i nigdy nikt mi nic nie powiedzial. Dwa razy mialam tez duuuza torbe podreczna i torebke i tez nic. Pamietaj, ze w torebkę macie schowac aparat, kamerę, kase i ewentualnie jakas bizuterie jak bierze cenną ;) W czarterach tak na to nie patrzą restrykcyjnie jak w tanich liniach np.

Gość Here I am
Dzięki dziewczyny! Kiedy ta zima sie skończy...? Mam dość. A na chłodne ponure wieczory polecam książke którą niedawno odkryłam: Dirie Waris, Miller Cathleen - ''Kwiat pustyni''. W wiekszych miastach mozna zobaczyć film nakrecony na jej podstawie, o tym samym tytule....dostepna w necie:) pozdrawiam, milej nocki.

Here I am, ja tez nie wiem kiedy ta zima sie skonczy w koncu. Mam dosc bo nie lubie strasznie sniegu i zimna. A na dokladke jeszcze musze chodzic na krioterapię kolana i wtedy jest mi podwójnie zimno :O A książkę czytałam już wiele lat temu. Ja teraz przeczytalam ciekawą na temat Turcji poniekąd - Kenize Mourad "Od zmarłej księżniczki" . Bardzo fajna opowieść.

Gość to zalezy od lini lotniczych
w niektorych mozesz miec np torebke i laptopa, lub torebke i mala walizeczke, a w innych sama chocby najmniejsza torebka bedzie juz bagazem najlepiej sprawdzic u zrodla

Gość Here I am
Dziewczyny a my lecimy z SKY AIRLINES....i co powiecie? Leciałyście już z nimi? Jak oceniacie?? Jest tam np. bezplatny catering?, spóźnił wam sie lot? Z góry dziex za odpowiedzi.

ja nimi leciałam, catering był, samolot jak samolot każdy taki sam :D ogólnie spoko lot. spóźnienia raczej nie wynikają z danej linii tylko z opóźnień lotnisk. mi się nie zdarzyły nigdy ale wiem że inne je miały.

Ale mi sie trafilo...wchodze na kafe a tu nasz watek na 1 stronie ;) hi hi Here I am , ja osobiscie wole Sky Airlines od Sun Express. Sky Airlines należy do holdingu Kayigroup do ktorego nalezy m.in. GTI, hotele Riva czy hotel Adam&Eve. Nie wiem jak teraz z cateringiem, ale ja z Gdanska zawsze mialam. Z cateringiem jest roznie mozna leciec tymi samymi liniami ale z innego miasta i go miec lub nie miec. Nie wiem od czego to zalezy, ale sie domyslam ;) Na ich stronie mozesz ogladanac gazetki z duty free. http://www.skyairlines.net/skymag/sky-shop.pdf

Chcialam napisac Ciocia Fannky :D p.s. dzisiaj mi sie pokrecilo ze jest 18.03 i poszlam na laser a sie okazalo ze to wczoraj, przez caly dzien w pracy do mnie to nie dotarlo.

Pariss dzięki :) z tą datą to miałaś tak jak ja do lekarza, pamiętałam od 3 mies datę ale się okazało że od początku pomyliłam się o 1 dzień i mi kolejka przepadła na następne 2 mies :D bywa :)

Hejjjjj :) nawet nie wiecie jaką wiadomość-propozycja pojawiła mi się i teraz umieram z namysłów... 😘 Paris i Fannky Całą reszte pozdrawiam serdecznie! :)

frogi no tylko nie mów że masz takiego newsa jak Kwiatuszek :) to dopiero była by jazda :) ;)

wiosenne dzień dobry :) taaaakkk w końcu pogoda się zmieniła, chyba w tym roku wszystkim dała popalić. Frogi koniecznie daj znać jak już coś będzie wiadomo !! jestem ciekawa co z tego wyjdzie :)

Dotarłam w końcu. Weekend byl na szybkich obrotach. Dzisiaj wzielam urlop na zadanie, wstalam o 9.30 i dopiero usiadlam, ale za to......mam taki super sprzecik, ze slucham kazdej plyty po trochu i nie moge sie wysluchac.....la la la A Armin tak daje czadu ze ACH! A Robbie zaraz za nim :D i Madonna, no mowie Wam jakie brzmienie mam w koncu! Frogi co to za news????????????????????????????????????

Witam wszystkie bardzo gorąco w ten piękny słoneczny wiosenny poranek !Oby już tak było aż do samego lata. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Witam wszystkie bardzo gorąco w ten piękny słoneczny wiosenny poranek !Oby już tak było aż do samego lata. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.