Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic

problem z samoopalaczem

Polecane posty

Gość nie wiem co robic

jestem strasznie blada i opalanie nic mi wlasciwie nie daje wiec smaruje sie samoopalaczem.wybralam daxa w piance.odpowiada mi on dlatego ze latwo sie rozprowadza no i przede wszytskim szybciutko sie wchlania.ale pieknie jest przez pierwsze 3 dni...a potem...w niektorych miejscach pojawiaja sie jakies place,po prostu samoopalacz zaczyna schodzic.teraz np wszedzie jest ladnie ale przy nadgarstkach,w zgieciu rak i na szyi zaczyna schodzic.no i co robic?bo zeby zetrzec to wszystko musialabym sie chyba szorowac jak szalona ale z drugiej strony tez tak chodzic nie moge!czy macie moze jakis sposob zeby opalenizna utrzymywala sie conajmniej tydzien?

ja uzywałam Daxa chyba przez rok, nakładalam 4 warstwy i byłam brazowiutka:) wiec jak schodzil po 7 dniach!!! to scierałam gabką wszystko.Najlepiej jest siasc w wannie i powolutku scierac, schodzi jesli scierasz reka, nie powinno byc problemu, poprostu skure trzeba dobrze namoczyć.Jesli chcesz zeby samoopalacz trzymał sie dluzej musisz dobrze nawilzac skore i nie szorowac jej przy kapieli, tylko delikatnie myć:) pozdrawiam

Gość nie wiem co robic
ja tak smaruje ze 3 razy...ale tak dzien po dniu.a moze powiinam jednego dnia kilka razy sie wysmarowac?i moze faktycznie powinnam nawilzac skore bo ja czesto o tym zapominam.wiec jutro zrobie sobie pilling i jeszcze raz naloze samoopalacz.mam nadzieje ze bedzie ok:-)

Gość nie wiem co robic
3 dni po kolei.

ja smaruje 4 razy w odstepach godzinnych tak by wczesniejsza warstawa sie wchłonela, wcale nie trzeba robic tego w odstepach dniowych by uzyskac taki sam rezultat a pelling to dobry pomysł choc mi mało pomaga

Gość nie wiem co robic
wiec 4 razy tego samego dnia?i naprawde nie schodzilo Ci to przez 7 dni?no to niezle!moze tez bede tak robic.

tak opalenizna sie trzymala o ile dobrze nawilzalam skore, aha no i bralam prysznic w chlodniejszej wodzie bo zauwazylam ze gdy skora sie rozgrzewa to gdy wycieralam sie recznikiem opalenizna schodzila :/ w sumie jesli chcesz miec opalenizne dluzej to mozesz sie nie myć :)hyhy

dziewczyny, przy samoopalaczach trzeba nawilżać skórę!! tylko na odżywionej i nawilżonej skórze balsamy i specyfiki brązujące ładnie się trzymają, dlatego równie ważne przed samą ich aplikacją jest wykonanie gruntownego peelingu, czyli usunięcie zrogowaciałego naskórka, potem warto nakładać samoopalacz przynajmniej co drugi dzień, wtedy skóra będzie miała oczekiwany koloryt :)

Gość samoopalacz
kupujecie badziewie moze tanie lae badziewie nastepnie narzekacie ze sa mugi ze zolte itd kupcie pozadny samoopalacz za normalne pieniadze sa teraz w kremie lub spray to nie bedziecie narzekac

Gość nie wiem co robic
hmmm to cos mi sie wydaje ze wlasnie w nawilzaniu tkwi moj problem.bo ja to sie moze raz w tygodniu pokremuje jak mi sie przepomni.a to dlatego ze nie mam raczej suchej skory wiec o tym nie mysle.ale teraz bede robic to codziennie.no i tez sie kapie w goracej wodzie wiec chyba bede musiala t zmienic.dzieki za rady!

Gość nie wiem co robic
nie jest tani,kosztowal niecale 20 zl.moze nie jest to fortuna ale do najtanszych nie nalezy.i nie mam smug tylko brzydko schodzi.z reszta nie kazdy ma kase na kosmetyki za 100 zl.