Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z perłą

Seba Med Clear Face

Polecane posty

Kilka dni temu kupiłam w Rossmanie piankę do mycia twarzy seba med..Byłam zaskoczona, bo nie wiedziałam, że Seba Med ma taką linię kosmetyków. Kiedyś używałam mleczka do ciała i byłam bardzo zadowolona - na pewno do niego wrócę. Doskonale nawilżało ciało i nie powodowało podrażnień. A tej pianki sama jestem ciekawa. Nie mam najpiękniejszej cery...Jest wiele problemów. A piankę kupiłam z ciekawości. POdobno zwalcza bakterie i nie powoduje podraznień. Na razie zauważyłam, że nie wysusza okropnie skóry (i to bardoz dobrze, bo wszystkie żele do mycia twarzy to u mnie powodowały), ściąga skórę - ja to lubię, ale nie każdy....Zobaczymy, przez kilka dni poeksperymentuję....

No to minęły 3 tygodnie używania. I szczerze mówiąc trochę się zawiodłam na Seba Med. Jedynym wynikiem stosowania tej pianki jest to że przesuszyła mi się skóra - i nie uważam tego za plus. Po użyciu pianki muszę używać bardzo dużo kremu aby nie było widać tych płatów złuszcającej się skóry - a przecież ta pianka nie powinna mieć takiego działania...:(

Ja dziś zaczęłam stosować SebaMed i nie wiem, czy działa ale zaplaciłam 27 zl i mam nadzieje ze bedzie działac :(( ale narazie jestem przrazona opiniami :((( Pozdrawiam