Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

może pomiń te zdjęcia bo jeszcze się spłoszy

ale 2 pierwsze linijki idealne na Tindera 😜 

Za późno już wstawiłam 😄

Spokojnie napewno się kilka zglosi 😉

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Marcin robi dobre zdjęcia ale grubych kobiet to nie i tylko libed się nadaje.

Marcin to kto Malowany 🤔 libed tylko krejzi by fotografował chyba :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

16 minut temu, Get Оut napisał:

To tanie chyba jest kupić parę pęczków i zrobić. 

Ziemniaki młode już pozyskałem podobno sama chemia, ale to podczas gotowania wyparuje jak to chemia. 🤔😁

Tak I pewnie tak zrobię 🙂

W sensie że kupiłeś 🤔 Nie wiem czy wyparuje kompletnie się nie znam ale zuemniaki mam tylko ze sklepu.

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Marcin to kto Malowany 🤔 libed tylko krejzi by fotografował chyba :classic_cool:

Oj Paweł ty nie znasz imion podstawowych 😄

Marcin to ziemniak a malowany to Mateusz. Jak jeszcze nie wiesz kogoś imienia to mnie pytaj jak każdego znam 😂

7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

może i lepiej - Sebastian nie będzie musiał się ukrywać ze swoją pasją 😉 

Tak i pomożemy mu odkryć jego drugie ja 😉

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tak I pewnie tak zrobię 🙂

W sensie że kupiłeś 🤔 Nie wiem czy wyparuje kompletnie się nie znam ale zuemniaki mam tylko ze sklepu.

Kupiłem tak jak ogórki gruntowe i co oni dają jakiś miedzian żeby zaraza nie zjadła plonów. A nawóz to obornik , bo bez gówna nic nie urośnie. 😁

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Onaaaa napisał:

Marcin to ziemniak a malowany to Mateusz. Jak jeszcze nie wiesz kogoś imienia to mnie pytaj jak każdego znam 😂

Oj Magda smerfetko, zapamietam to sobie 😅:classic_cool:

Ostatnio pisałaś jakoś na publiku, że Ziemniak to Mikołaj 🤭 jasne zapytam dzięki, ale Ty się sama chyba gubisz też w tych adoratorach 😅

Edytowano przez Spaghetti...

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Jeden i drugi mnie nienawidzi i pewnie wyzywają mnie prywatnie 😁

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Oj Magda smerfetko, zapamietam to sobie 😅:classic_cool:

Ostatnio pisałaś jakoś na publiku, że Ziemniak to Mikołaj 🤭 jasne zapytam dzięki, ale Ty się sama chyba gubisz też w tych adoratorach 😅

Mikołaj to pisał Michał przecież a nie ja 😄

Ja serio mam dobrą pamięć do imion i pamiętam wszystkie 🙂

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Jeden i drugi mnie nienawidzi i pewnie wyzywają mnie prywatnie 😁

Nie wiem tego co piszą o tobie 😉

Ogólnie mają imiona na M I lubię takie najbardziej 🙂

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mikołaj to pisał Michał przecież a nie ja 😄

Ja serio mam dobrą pamięć do imion i pamiętam wszystkie 🙂

Może, ale Ty też tam byłaś tylko nie pamiętasz 🤭:classic_cool:

Tak serio, to wiem i pamiętaj tych których chcesz najbardziej 🙂 

21 minut temu, Spaghetti... napisał:

Może, ale Ty też tam byłaś tylko nie pamiętasz 🤭:classic_cool:

Tak serio, to wiem i pamiętaj tych których chcesz najbardziej 🙂 

Byłam ale z tym Mikołajem to były żarty 😄

• Like 1

33 minuty temu, Onaaaa napisał:

Byłam ale z tym Mikołajem to były żarty 😄

Spoko, przecież nie mam do Ciebie pretnesji 😅

Dnia 30.04.2026 o 22:55, Get Оut napisał:

Każdy etap rozwoju u sapiens mógł być zainicjowany przez wyższą formę życia. Biblijni Adam i Ewa , to prawdopodobnie podrzuceni w celu  krzyżówki z neandertalami , bo ci nie gwarantowali żadnego rozwoju technologicznego jak dinozaury .😁

Raczej trudno zaludnić świat mając do.dyspozycji jedną parkę 😄

4 minuty temu, parabataii napisał:

Raczej trudno zaludnić świat mając do.dyspozycji jedną parkę 😄

Na przestrzeni milionów lat to nie jest trudne , bo dla natury to jak mrugnięcie oka. 

Neandertal nie rokował jeżeli chodzi o rozwój technologiczny i takich Adamów i Ew mogli skrzyżować miliony w laboratoriach genetycznych. 😁

• Haha 1

5 minut temu, Get Оut napisał:

Na przestrzeni milionów lat to nie jest trudne , bo dla natury to jak mrugnięcie oka. 

Neandertal nie rokował jeżeli chodzi o rozwój technologiczny i takich Adamów i Ew mogli skrzyżować miliony w laboratoriach genetycznych. 😁

Uczeni w piśmie twierdzą że był 1 Adaś i 1 Ewcia i mieli dwóch synów i w dodatku jeden zabił drugiego to doprawdy jak oni się rozmnożyli unikając kazi....🤔 moje pojmowanie świata tego nie ogarnia 🤷‍♀️

1 minutę temu, parabataii napisał:

Uczeni w piśmie twierdzą że był 1 Adaś i 1 Ewcia i mieli dwóch synów i w dodatku jeden zabił drugiego to doprawdy jak oni się rozmnożyli unikając kazi....🤔 moje pojmowanie świata tego nie ogarnia 🤷‍♀️

Biblię tyle razy przekładali , że mogli coś pomieszać. Adam i Ewa to tylko symbolika co do większej inżynierii genetycznej.😁

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Biblię tyle razy przekładali , że mogli coś pomieszać. Adam i Ewa to tylko symbolika co do większej inżynierii genetycznej.😁

W sumie pewnie nasza ewolucja im parę razy nie wyszła dlatego modyfikowali nasze DNA aż stworzyli coś co ich zadowoliło.  Albo im się znudziło i porzucili projekt samemu sobie. 😄

7 minut temu, parabataii napisał:

W sumie pewnie nasza ewolucja im parę razy nie wyszła dlatego modyfikowali nasze DNA aż stworzyli coś co ich zadowoliło.  Albo im się znudziło i porzucili projekt samemu sobie. 😄

To życie jest przenoszone drogą płciową jak choroba i to jak z Bogiem który istnieje dopóki są jacyś wierzący. Pokolenia będą się zmieniać każde kolejne będzie ewoluować i nie można wykluczyć kolejnych modyfikacji DNA. A co do eksperymentów genetycznych można też założyć, że mogło się coś wymknąć spod kontroli i porzucono projekt .😁

2 godziny temu, Get Оut napisał:

Raczej wszystko tam pomieszane i te wino im sie pewnie rozmnożyło jak za dużo wypili 😄

23 godziny temu, Get Оut napisał:

To życie jest przenoszone drogą płciową jak choroba i to jak z Bogiem który istnieje dopóki są jacyś wierzący. Pokolenia będą się zmieniać każde kolejne będzie ewoluować i nie można wykluczyć kolejnych modyfikacji DNA. A co do eksperymentów genetycznych można też założyć, że mogło się coś wymknąć spod kontroli i porzucono projekt .😁

A może obserwują i robią od czasu do czasu restart 😊

8 minut temu, parabataii napisał:

A może obserwują i robią od czasu do czasu restart 😊

Kiedyś stwierdziłem, że to jest jak ta sama taśma odtwarzana w kółko , tylko pojawiają się nowinki techniczne. Powtarza się z zgodnie z zasadą , że historia się powtarza bo choćby co sto tak wojna i epidemia jakaś tak z grubsza rzecz biorąc. 

No forma jakiegoś życia bardziej rozwinięta od sapiens jeżeli stworzyła najpierw dinozaury, później neandertalów, aż w końcu Adamów i Ew biblijnych najpewniej obserwuje jak rozwija się ich dzieło. 🤔😁

Oczywiście wszystko to tezy tak jak tezami są że sapiens ewoluował od małpy owocożernej , bo żaden szanujący się naukowiec nie podpisze się że na stówę tak było jak objaśnia to oficjalna wiedza co do ewolucji, bo to tylko założenia są. 😁

Napisano (edytowany)
21 godzin temu, Onaaaa napisał:

Raczej wszystko tam pomieszane i te wino im sie pewnie rozmnożyło jak za dużo wypili 😄

Chyba na setki języków to przetłumaczono. Część usunięto , na pewno zniekształcono z każdym kolejnym przekazem i obecnie jest jak groch z kapustą że nie wiadomo jak interpretować. 😁Ale przeczytać warto uważam. 

Edytowano przez Get Оut

6 minut temu, Get Оut napisał:

Kiedyś stwierdziłem, że to jest jak ta sama taśma odtwarzana w kółko , tylko pojawiają się nowinki techniczne. Powtarza się z zgodnie z zasadą , że historia się powtarza bo choćby co sto tak wojna i epidemia jakaś tak z grubsza rzecz biorąc. 

No forma jakiegoś życia bardziej rozwinięta od sapiens jeżeli stworzyła najpierw dinozaury, później neandertalów, aż w końcu Adamów i Ew biblijnych najpewniej obserwuje jak rozwija się ich dzieło. 🤔😁

Oczywiście wszystko to tezy tak jak tezami są że sapiens ewoluował od małpy owocożernej , bo żaden szanujący się naukowiec nie podpisze się że na stówę tak było jak objaśnia to oficjalna wiedza co do ewolucji, bo to tylko założenia są. 😁

Ja to czasem mam wrażenie że jesteśmy atomem w jakimś organizmie 😊

5 minut temu, parabataii napisał:

Ja to czasem mam wrażenie że jesteśmy atomem w jakimś organizmie 😊

Jeżeli modyfikowali DNA, to część ich jest w sapiens. 😁

• Haha 1

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Jeżeli modyfikowali DNA, to część ich jest w sapiens. 😁

Nie,  chodzi o to że kosmos to jakiś organizm a ziemia to nawet nie komórka tylko atom 😊

2 minuty temu, parabataii napisał:

Nie,  chodzi o to że kosmos to jakiś organizm a ziemia to nawet nie komórka tylko atom 😊

Ziemia to jak pyłek w kosmosie. 😁

6 minut temu, Get Оut napisał:

Ziemia to jak pyłek w kosmosie. 😁

Pyłek zbyt duży, obstawiam atom. 😄

6 minut temu, parabataii napisał:

Pyłek zbyt duży, obstawiam atom. 😄

Pyłek bo takich egzo planet jak ziemia może być setki jak nie tysiące. Materia to skały, woda, powietrze i z tego się składa ziemia , a to już  niewyobrażalna liczba atomów , bo fizycznie raczej nie jest atomem. 🤔😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się