Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały80s

facet z kobiecymi stopami

Polecane posty

Gość mały80s

Mój problem jest dość nietypowy ale prawdziwy. Chodzi mi o moje stopy. Jestem dość niski, bo mam 170 cm jednak mam prawie samych kumpli w takim wzroście. Ale każdy z nich ma rozmiar buta tak ok 42/43. Ja mam 39/40 i nie wiem dlaczego tak mam. Bardzo się wstydzę swojej stopy, bo jest ona malo męska, powiedziałbym kobieca. Nawet kobiety potrafią mieć większe stopy, w szczególności młode dziewczyny. Chodzę całe lato w za dużych adidasach bo jest mi po prostu wstyd tego że mam tak małą stópkę. Czy powinienem udać się może do endokrynologa. ale nie wiem czy to coś da bo mam już prawie 22 lata!

Gość człowieku słuchaj
nie stwarzaj sobie sztucznych problemów, a ten jest sztuczny, są większe tragedie w życiu, nie bądź małostkowy.

Gość do psychiatry
też sobie problem wymysliłeś

Gość mały80s
i podobno istnieje takie powiedzenie że jeśli facet ma małą stopę to ma małego penisa. Obawiam się że jakbym znalazł się w łózku z dziewczyną i by ona zobaczyła moje stopy to by po prostu uciekła. Tak przecież może być. I nie piszcie mi że stwarzam sztuczne problemy. Powtórzę się i napiszę że moi wszyscy kumple wzrostu 170 cm i niższego mają rozmiar większy od mojego i to o kilka!

Gość wwwhahahah
ja nie lubie duzych stóp :)

Gość mały80s
Fakt mężczyźni nie lubią dużych stóp u kobiet, ale zato kobiety nie lubią duzych stóp u facetów. I to jest dla mnie największy problem :(

Gość ja znam dobry sposób powiększe
nia optycznego stó- chodź w takich specjalnych płetwach do nurkownia- laski na pewno padną z wrażenia:)

Gość do psychiatry
w życiu nie przyglądałam się stopom faceta.

Gość mały80s
No i mam problem z butami. Niektóre mam 39, a większość 40 i powiem wam że takiemu co ma 48 rozmiar buta jest znacznie łatwiej o buty niż dlam nie. 40 dla faceta po prostu nigdzie nie ma :(

Gość do psychiatry
jakby cię martwił rozmiar fiuta to bym rozumiała problem, ale rozmiar buta...

Gość mały80s
No właśnie o to mi chodzi. Jak dziewczyna zobaczy że ma małą stopę to pomyśli też że mam małego penisa i odem nie ucieknie. Tego się boję nanbardziej!

Gość do psychiatry
a jak się tylko odezwiesz to pomyśli, że masz bardzo mały móżdżek i też ucieknie. jesteś przegrany.

Gość daj ty spokoj
moj tato ma noge 37 i jakos zyje. co prawda wkurza sie niemilosiernie, bo nigdzie nie moze kupic butow, ale jakos sobie radzi. daj spokoj, 39/40 to nie jest zle

Gość mały80s
Do daj ty spokój: A jaki rozmiar ma Twoja mama? Chyba nie ma większego od Twojego taty co? To by było nienormalne!

Gość daj ty spokoj
nie, u mnie wszyscy sa krotkostopi ;) mama ma 35, ja mam 35/36, moja siostra ma 36. opanuj sie, czlowieku, przeciez nikt nie patrzy na wielkosc twojej stopy

Gość sam jesteś nienormalny
a ile cm masz we wzwodzie???

Gość mały80s
Ale mój wzrost jest co prawda niski ale nie kwalifikuje się do posiadania tak małych stóp. Przy wzroście 170 cm jak pisałem moi koledzy potrafią mieć i 43! Dlaczego ja mam ten problem? Jestem nieproporcjonalny, przez to chodzę na palcach, wiele ludzi się ze mnie śmieje. Moja stopa prawie w ogóle się nie zgina bo nie ma gdzie. A wy mi piszecie że coś mam z móżdżkiem. Wczujcie się choć przez chwilę w moją sytuację dobra ?

Gość mały80s
We wzwodzie mam tak 15/16 cm. A grubość to tak 4 cm średnicy (czyli 12 obwodu) Oczywiście wszystko we wzwodzie!

Gość Silnalaska
To masz kurwa małego penisa którym nie zadowolisz prawie żadnej kobiety. Przeciętnak obieta przeciętnego wzrostu jak się podnieci to ma otwór w pochwie tak z 5-6 cm średnicy. A ty??? Hahaha no chyba masz nasrane łudząc się że z takim cieniasem jakaś laska zostanie zaspokojona. Powinieneś dać sobie z ruchaniem spokój raz na zawsze !!!

Gość mały80s
No właśnie wydaje mi się że silnalaska ma rację! Niestety :(

Gość miki252
Powiem Ci jedno jetem bardzo atrakcyja kobieta i mialam wielu mezczyzn i mozesz mi wierzyc twoj penis jets jak najbardziej ok. w lozku mysl jak zadowolic kobiete a nie o swoich wymiarach. stopy sie i tak nei licza nikt nie zwraca na to uwagi

Gość hłe hłe hłehłe
silnalaska to raczej facet, wiec tym bardziej sie nie przejmuj...uuhuhuh

Gość mały80s
miki252 skoro miałaś wielu facetów to pewnie jesteś mocno rozjechana i wątpię aby taki członek co ma 4 cm średnicy Ciebie zadowolił !!!

Gość cosmo
ooo a ja mam rozmiar buta 42 czasem nawet 43 a jestem kobietą to jest dopiero masakra ;((((((((((

Gość mały80s
Właśnie wróciłem z miasta! Po drodze widziałem pełno dziewczyn przeciętnego wzrostu i wszystkiem iały stopy wyraźnie większe od moich. Nie rozumiem was! Piszecie mi że piszę głupoty, że mam sztuczny problem, a problem naprawdę jest i to nie bylejaki! Jak się okazuje nawet nie mam kobiecych stóp tylko dużo dużo mniejsze :( :( :( Wyć mi się chce !!!

Gość no tak jakby też mam problem
jestem kobietą wprawdzie, ale też mam problem ze stopami: otóż są tak cholernie szerokie, że zmieszczą się tylko w męskie klapki i kozaki na zimę (i jeszcze jakieś szerokie półbuciska). koszmarrrr! ja kupuję te buty, które na mnie pasują, a nie te, które mi sie podobają....nieraz -jak się jakaś osoba towarzysząca przypałęta, jak kupuję buty- to wprost nie może uwierzyć, że nie mogę wsadzić stóp nawet do połowy do buta...i co Ty na to kolego?

Miły facecie! Mój facet przy wzroście 178 cm nosi buty w rozmiarze 41- ma szczupłą budowę ciała, stosunkowo wąskie i w/g mnie ŚWIETNE STOPY! Uważam, że są proporcjonalne w stosunku do jego ciała, ładne i zadbane.

Gość weź się uspokój już
nigdy, nigdy nie patrzyłam żadnemu facetowi na stopy, a juz na pewno nie w butach, tak zeby ocenić ich rozmiar:o Wyluzuj, dziecko:o Poza tym ktos, kto opowiada, że kobieta ma otwór w cipie szerokości 5-6cm jak sie podnieci musi być stary i zagrzybiały i zadawać się z wymiętymi mężatkami, które przeżyły już niejedno rypańsko na dwa baty i w dodatku są po czterech porodach:o No sory, ale mi jest sobie trudno tam wepchnąć tampon, czy w ogóle palec, nawet jak sie podniecę. O 4 cm nie wspominając:o Myślę, ze jak nie będziesz się rozglądał za jakimis lampucerami, to spokojnie twoje wymiary zadowolą KAŻDĄ kobietę. Mój chłopak ma 12 cm. Tzn. około tyle, ja mu nie mierzyłam, on sam tak twierdzi:) I jakoś mi to wystarcza:) Aha, stope mam mniejsza od Ciebie, a mam 168cm wzrostu:) Mam rozmiar buta 37 albo 38, także nie łam się;) Myślę, żę większe kompleksy maja te panny z butami 43, które w dodatku łażą w adidasach albo gigantycznych glanach, albo w butkach ze stumilowym szpicem- to jest dopiero porażka:o

Gość a ja ci powiem jedno
słuchaj, zapomnij w ogole o tym problemie, to to problem nie jest. mój szanowny małzonek ma rozmiar buta 44, penisa grubego i 17 centymetrowego, przystojny jest, ma wysokie stanowisko, służbowy samochód.... i co KURWA z tego, skoro mnie zdradzał fiut jebany przez 2 lata z grubodupczastą bezcyckową szmatą. wolałabym, żeby mój facet miał stopę 39, fiutka 12 cm, żeby był łysy i jeździł Ikarusem, bylebyśmy mieli współne wartości i zasady. tak więc, weź się w garść, bo problemu żadnego to ty nie masz. ps. ja u facetów zwracam uwagę na stopy to fakt, ale NIGDY w zyciu nie zastanawiałam sięnad rozmiarem!!! Liczy się to, żeby były zadbane, miękkie pięty, czyste i krótkie paznokcie. No to tyle ode mnie, pozdrawiam serdecznie.

proste ze tak moj ma 180 cm i rozmiar 39/40 dokladnie!!! i wcale mi to nie przeszkadza bron boze a penisa ma 18 cm i 14 obw wiec wielkosc stopy tu nie ma zadnego znaczenia