Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..tym razem ja pytam T.

Kiedy kończy się w Kostrzyniu...

Polecane posty

woodstock ? 31 rano mam pociag do W-wy i boje się że nie wejdę na trasie do pociagu, a jechać muszę bo samolot...

Gość mowie sie
"w KostrzyniE". to sie odmienia tak samo jak Szczecin..:O

ok, sorry za błąd kiedy?

Woodstock konczy sie 30 tj. sobota no mozna powiedziec,ze z 30 na 31 lipca:) a ja nie qrcze w pracy musze siedziec:(

są jakieś dodatkowe pociagi dla uczestników ? mam juz bilet na pośpieszny i bezposredni do stolicy na 31.07 rano . Myslicie, ze są specjalne pociągi czy nie?

Gość andain
zawsze sa specjalne pociagi !! ludzie co wy.,...ja od 13 roku zycia jezdze na woodstock i o tym wie kazdy chyba :) a woodstock konczy sie w sobote ok 3 w nocy po ostatnim koncercie ! nararara

Gość andain
jak zawze !!! :) spotkamy sie w slonecznym namiocie czyli ekipie jurka rzadzkiego w alei organizacji pozarzadowych :):):) albo na scenie na rozpoczeciu i zakonczeniu woodstocku papapa:)

Gość a jestem ciekawa
czy starsza kobieta jedzie tym samym pociagiem co uczestniczacy w Przystanku ? Bo jak tak to współczuję. A moze jednak nie, moze są pociagi nie dla woodstokowiczów? Fajna kwestia nie?

Gość m+k
NIE PEWNO TŁOCZĄ SIE WSZYSCY RAZEM;)

😭 qrcze zazdroszcze :( moi znajomi wlasnie wczoraj wyjechali a jaaaa.... na Ryska chcialam isc i tez zonk😠 wszystko przez robote😠

Gość powinny być pociągi dla
tych co wracają z Przystanku i dla tych co np. jada na wczsy...ale nie wiem jak to jest

Gość andain
ja jechalam prze pierwsze 2 lata specjalnym pociagiem...:)w jedna strone zmarly 4 osoby...wypadaly z pociagu.ludzie nacpani najebani wszystko zazygane...pociagi sa pietrowe zazwyczaj...trzaskaja okna w nich...lataja kible...ale mozna poznac kilka ciekawych osob...jesli chociaz zdazy sie usiasc a nie siedzic na podlodze w tych zygach i smrodzie:)tak wygladala moja podroz na woodstock w wieku 13 lat :)ale kocham ten klimat...tych ludzi.KOCHAM OWSIAKA !! :)pozdrawiam is migam dalej

Gość POMOCY BO JA MAM DZIDZIĘ
i w poniedziałek jadę na wywczasy....jak z tymi pociagami, bo się właśnie wystraszyłam...pół roczne dziecko w tłoku ?

andain nie mow tego na forum bo tu pewno z tv TRWAM sie czja i przeczytaja to na swej antenie;)oczywiscie cztery razy zmiania Twoj tekst,aby byl bardziej drastyczny;)

Gość POMOCY BO JA MAM DZIDZIĘ
jak to jest z tymi pociagami ?

dokladnie-tego klimatu nie da sie opisac.Ten kto nie byl, nie wie co traci.Pierwszy raz na Woodstocku poczulam prawdziwa wolnosc, a w tym roku niestety nie jest mi to dane:(

hmmm to zalezy kto jak sie wybierze.Sa specjalne pociagi,ale to nie znaczy,ze innymi pociagami nie pojada-pewnie i pojada

Gość 28 i 29 lipiec 2006
te dni trwa Przystanek rozjadą sie wszyscy 30 do domciu

xMadziuchnax ❤️🌼 Wyśle Ci pocztwóke i przywioze ładną pamiątkę z woodstocku!! Za rok musimy jechać razem i nie ma bata!!!