Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc....

GINEKOLOG W ŁODZI- DARMOWY

Polecane posty

Gość prosze o pomoc....

Musze isc do ginekologa, koniecznie, ale nei chce wydawac kasy na prywatnego, znacie moz ejakie sprzychodnie?poradnie?gdzies gdzie mnie przyjma bez gotowki, i na normalnych warunkach? jestem ubezpieczona, ale nie mam ksiazeczki rodzinnej, a podobno tego wymagaja, mam legitymacje szkolna, niby wazna do wrzesnia, bo od pazdzirnika bede miala juz studencka. czy moge z niej skorzystac w razie czego? pomozcie bo kompletnie sie na tym nei znam, a musze sie zbadac bo mnie strasznie jajniki bola.

Gość Vei
Sprobuj w NZOZ przy ul. Leczyckiej (niedaleko Milionowej). Tel. na recepcje: 640 29 77. Na legitymacje powinni przyjac. NIe ma dlugich terminow. Kolezanka dzis sie zapisywala i wizyte ma na poniedzialke.

Gość prosze o pomoc....
Mhm rozumiem, sporobuje i dzieki wielkie! jak ma tos jeszcze jakie spropozycje to sie przydadza, na wszelii wypadek :)

Gość mijah
ja bylam w tym tyg w przychodni salve na ul .Struga u pani dr Lidii Walczak ,bylo za darmo ,co prawda bylam tydz wczesniej i w rejestracji wyznaczyli mi termin na tydz poznniej i wtedy kazali przyniesc legitke studencka i ksiazeczke ubezp ,ale jak przynioslam to okazalo sie ,ze wcale nie musialam im tego wreczac,jak przyszlam dostalam taka karte wstepna do wypelnienia z adresem,num pesel itp.Pani doktor bardzo sympatyczna ,wiec polecam

Gość a moze ktos
poleci mi ginekologa mezczyzne