Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mhoczny piehożek

Ten krem wyleczył mi cerę!! Hurra!!!

Polecane posty

Dziewczyny, przysięgam, że to nie jest żadna reklama. Piszę to, bo ten krem wyleczył mi cerę, z którą nie dawał sobie rady nawet dermatolog!! Bardzo go Wam polecam. Cena niewielka, więc nie macie nic do stracenia! Nareszcie chodzę bez podkładu :D tutaj macie linka do tego kremu: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=12238&recenzja=110463 Pozytywne opinie, tylko potwierdzają moją tezę.

Gość hihi hihih
akurat w tym pierwszym linku podanym przez autorke, po kliknieciu z zdjecie otwiera sie jego powiekszenie, na ktorym ten krem jest bardziej widoczny i wiekszy ;)

Gość a gdzie to mozna kupic
w rosmanie jest??? ja nei widzialam nigdy wczesniej tego kremu

Gość no więc
w Rossmanie nie ma tego kremu, szukaj w aptece

Szukaj w zielarskich lub przez internet można zamówić. No chyba, że ktoś mieszka w Lęborku, tam chyba nie będzie miał problemów ze zdobyciem tego cudeńka :) Dziewczyny serio ten krem jest genialny. Nareszcie mój facet mnie może całować po buźce :) Wcześniej mu nie pozwalałam, bo się wstydziłam, a teraz uwielbiam jak mnie tak całuje :D

Poważnie pomaga! Ja zauważyłam znikanie zaskórników, nie robia mi się już takie ropne, cera jest jaśniejsza, o jednolitym kolorze. Nadal mam tyko rozszerzone pory i cera się trochę przetłuszcza, ale to już pestka, przy tym jak wyglądałam wcześniej. Nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba :D

Gość w aptekach Cefarmu
jest ten krem :)

Gość no więc
krem jest ok, ale mnie strasznie drażni ten zapach :o niby to aromat sosny syberyjskiej :o bardzo lubię podobne zapachy, żywicy, ale ten mnie jakoś denerwuje, bo kojarzy mi się z.. zapachem bimbru, nie wiem dlaczego :p

Gość Kreatywna Penelopa
Hej. Dolaczam sie do fanek tego kremu. Faktycznie jest niezastapiony. Mi na poczatku tez zapach troche przeszkadzal, ale uzywalam go na noc i bylo ok. Teraz sie juz przezwyczailam i uzywam tez na dzien. Poza tym znam kremy o wiele gorszym zapachu :P

Gość a idź z tym daxem
on ma w skladzie parrafinum oil na drugim miejscu, co u mnie zaowocowalo pięknym wysypem. parrafinum oil, lub parrafinum liquidum to najgorszy syf w kremie. Niestety wiekszosc kremow ma go w skladzie, a to nie jest dobrze. Ten Profarmu go nie ma na szczescie.

Gość a idź z tym daxem
oto cytat ze strony łuskiewnika: Mineral oil, Petrolatum, Paraffin Oil, Paraffinum liquidum (Olej mineralny, parafina, olej parafinowy) ==== Produkty destylacji ropy naftowej.Nie wchłaniają się z jelit i skóry. Zatykają pory, absorbują kurz i bakterie. Hamują wymianę gazową i metaboliczną w skórze. Uniemożliwiają swobodne wypływanie łoju na powierzchnię skóry. Stwarzają beztlenowe warunki w skórze sprzyjające rozwojowi bakterii beztlenowych wywołujących trądzik. Inicjują tworzenie zaskórników, utrudnia regenerację skóry. Przyśpieszają procesy starzenia. Powodują kumulację toksycznych metabolitów w skórze. Są powszechnie stosowane przy produkcji kosmetyków, bowiem są tanie i łatwo dostępne. Parafiny rozpuszczają większość składników kosmetycznych, stanowią też typowy wypełniacz zwiększający objętość kosmetyku w opakowaniu. Nawet najcudowniejsze składniki rozpuszczone w parafinach nie przenikają do skóry pozostając na jej powierzchni. http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm

Gość a idź z tym daxem
w tym linku łuskiewnika mas zopis innych szkodłiwych składników

Gość czarna noc
Dzwoniłam do 6 aptek w moim mieście i w żadnej krem ten nie jest dostępny:( w jednej z aptek zaoferowali mi zamówienie tego kiremu, po czym przejrzeli bazę i okazła się, że nie ma takiego kremu w ofercie tej firmy:( jak moge dostać ten krem? nie chcę czekać na zamówienie z internetu, bo za 3 dni wyjeżdżam na wakacje:(

Gość w sklepach z ziołami poszukaj

Gość w sklepach z ziołami poszukaj
ja zamowilam na tej stronie http://www.naturella.com.pl/ zamowilam w poniedzialek, a w srode otrzymalam paczke :D

Gość czarna noc
A mogę wiedzieć ile zapłaciłaś za całość (produkt+dostarczenie przesyłki)?

Gość dotty
Zamówcie przez Internet :)

Gość w sklepach z ziołami poszuka
krem ok. 8 zł przesyłka chyba 9

Gość Magnolka
Anhydrous Lanolin, Paraffin Soft White, Paraffin Light Liquid, Glyceryl Monostearate, Cetyl Alkohol, Sodium Cetostearyl Sulphate, Methyl Hydroxybenzoate, Propyl Hydroxybenzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid Monohydrate, Carbomer, Water Purified czy ten skład jest zły ktoś mi powie co to za skład kremiku? mogę go uzywać??

Gość no wiec powiem ci
w skladzie sa dwie parafiny, wiec raczej nie bardzo

Mam ten krem. Rzeczywiście super działa. Trochę śmierdzi, ale da się przeżyć, skoro działa :D