Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona.

Co takiego jest w imieniu Oliwia, że jest tak popularne??

Polecane posty

Gość Zdziwiona.

ja sobie takie imię dla dziewczynki wymyśliłam 8 lat temu... no a że teraz jest popularne...pech

Gość marita 23
bo taka gazeta jest i babki ją czytają :D :D :D

Gość ani dużo ani mało
bo jest taka durna gazeta !

Gość przepiękne imię
Ja nie znam żadnej Oliwii. To imię stało się tak popularne stosunkowo niedawno, dlatego najwięcej Oliwek możemy spotkać w przedszkolu:P Brzmienie tego imienia jest piękne. Spodobało mi się jeszcze wtedy kiedy o takiej gazecie nie miałam zielonego pojęcia. I nawet gdyby milion matek w ciągu nabliższego roku nazwało tak swoje córki, ja też to zrobię. Oczywiście o ile to będzie córka.

Gość Zuzka34
bo to piękne imie...kiedy już w dziecinstwie po raz pierwszy je usłyszałam postanowiłam,że tak na imie będzie miała moja córka.narazie nie jest jakoś szczególnie z niego zadowolona ale mam nadzieje,że jak bezdie starsza bardziej je doceni.

Gość ines74
a ja nazwałam tak swoją córkę 10 lat temu i potem zaczął się wielki bum na to imię wmoim miescie

Gość jest wstrętne niepolskie
i pretensjonalne

Gość .A**na
Wkrótce popularność na to imię przejdzie i znajdą się nowe. Jeśli chodzi o niepolskość tego imienia, ja nie potrafiłabym nazwać córeczki jakoś typowo polsko Anna, albo Małgorzata, bo polskie imiona są brzydkie i oklepane. Zresztą wiele popularnych w Polsce imion zostało zerżniętych z Ameryki i nikt sobie tym głowy nie zawraca.

Gość ....rio
ja o tym imieniu usłyszałam kiedy Przybylska urodziła córeczkę i nazwała ją Oliwia, wcześniej nie zwracałam uwagi na to imię, bo było mało popularne. Ja córeczki raczej tak nie nazwę, bo moja siostra chce tak nazwać swoją córkę. Ale Oliwia to śliczne imię, jedno z ładniejszych.

witajcie,ja wlasnie 6 dni temu urodzilam coreczke oliwię ❤️pozdrawiam