Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoliczek

Nigdy więcej związku z Rakiem

Polecane posty

Gość ryszarda_P
A ja jestem z Rakiem i jestem szczęśliwa.

Gość *motylekkolorowy*
JA tez bylam szczesliwa, ponad 8 lat, ale tak jak mu potem odwalilo, to dzis mysle, ze to psychol....

Gość sktoś jesszcze wierzy
w te durne horoskopy

Gość Drugi rak
czytałam kiedyś, że jak żaden inny znak, Raki dzielą się na kobiety i mężczyzn. To dwa światy. Nie byłam zazdrosna do chwili gdy mi przyjaciółka powiedziała, że pewna panna wybiera się za mąż za mojego mężczyznę. :o Potwierdziło się. Ja nie byłam zazdrosna, a ona się martwiła, że w ciążę zajść nie może. Faceta spod Raka znam jednego: dupek otłuszczony w stylu Kwacha, pantoflarz, Fałszywy egoista.

Gość ojka02
Mój mąż jest rakiem. Cholerny zazdrośnik. Może i stały, opiekuńczy, rodzinny, wrażliwy, ale wkurza mnie jego flegma, zazdrość ipodporządkowanie. Dodam,że sama jestem rakiem.Kocham rybę, ale nie możemy być razem :-((((

Gość leave a message
Mnie rak kojarzy się z taką poczciwością. Może faktycznie dobry, ciepły, opiekuńczy, troskliwy... I tak możnaby mnożyć te 'przytulne' cechy. Ale mało szaleństwa, spontaniczności, pewnej nonszalancji. Ja się znudziłam związkiem z rakiem. Był dla mnie dobry, bardzo dobry, ale stanowczo czegoś brakowało...

Gość ojka02
Podpisuję się pod poprzedniczką.

Raki są w pewnym sensie psychiczne...:O Nigdy więcej związku z Rakiem, jak już się z obecnego wyplątam!!!!!

Gość gość111

Gość soft
bylam z rakiem skonczylam z nim ponad rok temu i do teraz nie moge sie pozbierac tak mi zryl beret to byl koszmar

Gość raki na szubienice
:D :O 🖐️))))) głupcy

przez 4 lata byłam z rakiem,osobnikiem egoistycznym,nieczułym,obrażalskim za byle co,na szczęście przejrzałam na oczy i wyplątałam się z tego toxycznego związku...ja jestem koziorożcem.

A wszystkiemu winny jest ten cholerny znak z zodiaku :P :D ! Wszystkie raki zamknac w osrodku dla obłakanych niech sie tam mecza ze soba :D :P.

Gość raczka mała
Oj Danielu ja jestem 4w5 i jestem raczycą:D Mało kto nas rozumie i już, tak do tego podchodzę;) Facet rak to nic, a facet bliźniak... fiu fiu...

Mialam trzech facetow spod znaku raka i powiedzialam DOSC! Teraz jestem z panna i to on okazal sie moja polowka :) Raki maja zalety ale wad maja wiecej wg mnie :-0

Gość co wy gadacie
co wy gadacie w ogole... ja jestem koziorozcem a moj maz rakiem... i jest cudownym czlowikiem.. wyrozumialym, cierpliwym troszke nerwowym ale powidzcie kto nie jest nerwowy teraz w tych czsach tak nerwowych.. ja tez jestem :):) poza tym jest najwspanialszymmezem na swiecie :) i ojcem :) pewnie jest zazdrosny jak kazdy mezczyzna... gdzie milosc tam zazdrosc proste :) nie chorobliwa ale zdrowa :)

Gość ja rak on wodnik
a co powiecie na taką kombinację? Kiedyś miałam chłopaka raka i był fantastyczny - inteligentny, prężny w działaniu, opiekuńczy, rodzinny czuły i czułam się przy nim bosko....

ehehehe... Ja jestem teraz z rakiem. faktycznie jest troche przeczulony na swoim punkcie, wszystko musi miec najlepsze, idealne, ale wyznam szczerze ze i tak jest najwspanialszym mezczyzna jakiego w zyciu poznalam, chociaz faktycznie czasem brak mi juz cierpliwosci do niego, a jemu pewnie do mnie. jestem zodiakalnym bykiem, spod wenus, wiec jako tako sobie radze z nim. Musze jeszcze wyznac, ze moja Mama jest rakiem, i byc moze moja ocena bedzie nieco subiektywna, ale jest absolutnie wspaniala. Serio! i to wlasciwie tyle rakow, wiecej nie znam. W zyciu bym nie przypuszczala ze ciesza sie taka zla opinia hehehe :)

Gość a coz to za temat
nic dodac nic ujac , zenada !! a moze cos z wami moje drogie panie nie tak a nie z tymi rakami - facetami ?? wziela ktoras to pod uwage ??

Tak, tak, oczywiście,... to ja trzymam piloty do TV itp. w celofanie, żeby się nie zniszczyły... :O PRECZ Z RAKAMI!!!!

Gość a coz to za temat
heheh ale cos takiego to juz podchodzi pod dziwactwo, jezoo juz nawet nie pytam co innego wymyslal;) ale ciekawa jestem :)

Dobra, to masz jeszcze jedno - unikanie wody i ścieranie wszelkich zabrudzeń, nawet na stole kuchennym, papierem toaletowym, nieużywanym to fakt. :O No dobra, może to jednak ja jestem nienormalna, skoro mi przeszkadza takie coś. :O

Gość Mój facet
uciekł od raczycy po 15 latach!!!!!!!!!! nie dał rady życ z takim darmozjadem!

Gość rakowa
ja jestem rakiem ale nie darmozjadem nigdy nie bylam bez pracy,natomiast osobnik z ktorym bylam to duze dziecko piotrus pan

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
Zazwyczaj w socjologii przyjmuje się, że istnieją dwie perspektywy oglądu roli społecznej w socjologii : rola strukturalna oraz interakcjonistyczna. Zasadnicza różnica wynika z pojmowania genezy, kształtu i dynamiki struktury społecznej oraz z wzajemnych relacji poziomów jednostkowego i społecznego rzeczywistości. Z perspektywą strukturalną w teorii wiązany jest tzw. typ statyczny roli, natomiast z perspektywą interakcjonistyczną typ dynamiczny. W pierwszym przypadku uwaga zostaje skupiona na czynnikach determinizujących tj. oczekiwaniach i wzorach społecznych zawartych w sytemach aksjonormatywnych grup. W drugim natomiast na elementach dynamizujących, tj. jaźni (osobowości) i zdolnościach percepcyjnych uczestnika życia zbiorowego. W obydwu perspektywach rola stanowi punkt graniczny pomiędzy wymiarem indywidualnym a strukturalnym, inny jest jednak sposób objaśniania kierunku i mechanizmów tego związku. Dynamiczne ujęcie roli zakłada, że jednostka jest kreatywna. Funkcjonując w rolach zmienia i przekształca strukturę społeczną. Przyjmuje aktywną postawę wobec zewnętrznej rzeczywistości oraz wobec różnych ról własnych i innych aktorów. Typ statyczny wskazuje na różny stopień zniewolenia jednostki i poddanie go różnym mechanizmom strukturalnym. Rola stanowi tu bowiem element i nośnik cechy grupy społecznej. Jednostka staje się jedynie biernym odtwórcą roli, realizując ją w mniej lub bardziej złożony od podanego „scenariusza”. Z tego punktu podlega ona odgórnym działaniom kontrolnym. Oba typy koncepcji były opracowywane równolegle w czasie. Typ statyczny odpowiada normatywnemu ujęciu roli. Wyrósł z pnia antropologicznego. Jest wiązany z psychokulturalistyczną koncepcją osobowości R. Lintotna. Typ dynamiczny jest konsekwencją fascynacji socjologów myślą G. H. Meada, wyrosłą na bazie idei jaźni społecznej Jamesa, „dialogu jaźni z innymi” Baldwina oraz podstawowej funkcji języka w społecznej interakcji Deweya. Proponują odmienne warianty rozumienia roli i specyficzny język opisu, obydwie perspektywy stwarzają również jakościowo różne szansy wyjaśniania

Gość biedne niewolniczki
horoskopów trzeba się wiązać z ludźmi a nie ze znakami zodiaku

Gość Rak_nieborak
najgorsze baby są spod znaku skorpiona :P a w ogóle to pieprzycie straszne glupoty na tym forum