Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja Toja

znowu dzis przyszli do domu jehowi.po co??

Polecane posty

Gość niestety przychodza wciaz
bo nie wywalam z hukiem, mowie tylko,ze im bardzo dziekuje, nie jestem zainteresowana i zycze wszystkiego dobrego. Najbardziej mnie wkurza ze ,co tu duzo gadac, cwiercinteligenci lub dziewczyny siusiumajtki roszcza sobie prawo do tego,zeby mnie uswiadamic co do wiary. Zero samokrytycyzmu. Klepia w kolko to samo, nie mozna ich wybic z rytmu pytaniem, bo na konkretne nie odpowiadaja, tylko terkocza dalej. No nie sa to intelektualisci, od ktorych sie czegos chcialabym dowiedzic, Pisemka na tym samym poziomie, z potwornie kiczowatymi obrazkami. Nie mam nic przeciwko nim, tylko niech mi dadzą swiety spokój.

kiedyś na mieście spotkałam dwóch, eleganckich i przystojnych facetów, patrzę na nich a oni na mnie i to przez dłuższy czas śledząc z uwagą... zastanawiałam się czy przypadkiem nie mam dziury w spódniczce.. a oni do mnie: dzień dobry, jesteśmy szczerze panią zainteresowani .... później się okazało że to świadkowie Jehowy :-O

Gość tylko ludzi wkurzają

Gość znam eaką jedną
Co zbawia tylko żonatych mężczyan, dużo starszych od siebie, uprzyjemnia im wieczory, czasami noce

Gość i zazwyczaj
rzeczywiscie dziwnym zbiegiem okoliczności, tak się jakoś składa że do kobitek - przybywają w odwiedziny panowie, a do panów - kobitki. Ozywiście mówię o kolejnych odwiedzinach, nie o pierwszej wizycie, gdy badają grunt. A podobno chodzi im tylko o przekonywanie słowem. .. :)

Gość nilo1
wręcz odwrotnie :ŚJ mają b. wysoki stopień moralny,szanują ludzi i siebie.