Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj tez pewnie siedzialy

Mile i dobre dziewczyny - nie moge wejsc na 3 strone i nie wiem co piszecie .

Polecane posty

Gość dobra i miła
ładnie Ci w czarnym kolorze, witaj! Bezsenność?

Gość dobra i miła
czas wolny znowu spędzony na klikaniu w to cudo techniki...Sama sobie się dziwie, dlaczego to tak przyciąga i uzależnia. mam nadzieję,ze się nie pojawi ten , który tak nam wczoraj rozwalił temat....

Z rozbiegu i przy okazji tu zaglądam, a czasem zostaję na dłużej. Czy nocna pogawędka przeniosła sie na priv?

Gość dobra i miła
Kiedy nas wczoraj opóściłaś nie było sensu dalej siedziec z tym śmierdzielem. Chwilkę jeszcze pogadaliśmy. Ja mam problemy z zasypianiem i łatwiej przetrwać, te godziny, kiedy ktoś jest ze mną.

Z zasypianiem problemów nie mam, raczej wstaję wcześniej, a mogłabym pospać. Codziennie sobie obiecuję i 8 juz śmigam buuuuuu

Gość dobra i miła
miałam kilka wolniejszych dni, więc pozwoliłam sobie poprzestawiać godziny snu potem trudno jest wrócić do wczesnego wstawania. Dziś mój ostatni wolny dzień, jutro więcej obowiązków. Jesteś już po wakacjach? Czy dopiero planujesz letni wypoczynek?

Jestem ciągle w trakcie.Byłam już nad morzem, teraz zastanawiam się co dalej. a Ty?

Gość dobra i miła
podobnie ;-) bylam kilka dni nad morzem, a w tym tygodniu jadę do Chorwacji. Powinnam zacząc się pakować ale nie moge się oderwać od kompa. Przygotowuję sobie muzyczkę na drogę,żeby mieć co słuchać a aucie.

To superzaście, słońca nie muszę życzyć, zapewnione, za to szerokiej drogi tego nigdy dosyc....

Gość dobra i miła
drogi szerokiej i pustej ;-) i kilku pochmurnych dni, takie są najlepsze na zwiedzanie.