Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas ciekawa

sex po hiszpansku- probowal ktos?

Polecane posty

Gość jakas ciekawa

jesli ktos probowal to piszcie!!! jaka technike obraliscie, jak bylo, kto wyszedl z inicjatywa...generalnie piszcie co wiecie! :)

Gość alibaba11
a jak to jest po hiszpansku???

Gość jakas ciekawa
miedzy piersi

Gość alibaba11
no tak własnie myślalem ;) próbowalem tego z moja wczesniejsza kobietą.........bylo naprawde sympatycznie :)

Gość magol
ja... z moim bylym facetem..... hmmm podobalo mi sie :-)

Gość alibaba11
ale najbardziej lubię słodkie przytulanki z kolegami i rozprowadzenie nasienia na udach partnera:classic_cool:

Gość płaskie deski
ja bym spróbował , ale niestety tak mało jest kobiet z pokaźnym biustem , Polki to przeważnie płaskie deski i ciężko , tak mało jest dziewczyn z pokaźnym biustem :(

Gość jakas ciekawa
a jaka pozycje przyjeliscie??? i gdzie wyladowala sperma???

Gość alibaba11
dodam ze moja kobieta nie miala wcale duzych piersi a i tak było cudownie :)

Gość magol
plaskie deski? to nie prawda!!!! owszem, Angielki sa wieksze, ale my jestsmy o niebo piekniejsze i lepsze!!!!

Gość jakas ciekawa
powiedzcie cos o technicznej stronie--- wsadziliscie jej penisa miedzy piersi a ona nimi poruszala sama , czy moze ona sobie je trzymala a wy sie prezyliscie.....

Gość alibaba11
Moja kobieta ma na imię Damian:-p

Gość alibaba11
ze wzgledu na to ze rozmiar biustu nei był ekstremalny to zazwyczaj ona lezala na pleckach sciskając cycuszki a ja właziłem na nia i logowałem sie pomiędzy :))) było naprawde super zwłaszcza ze bylo tez blisko do buzi wiec jak miala ochote to hiszpan i oralek na zmiane. A sperma to roznie, czasami na szyjke ladowala czasami na brzuszek no a w wiekszosci prosto do buzi :)

Gość płaskie deski
tak jestescie super , piekne , zgrabne i powabne litości . Zero finezji , polotu , temperamentu , zahamowania wyniesione z wychowania , dla wielu kobiet seks do dzisiaj to temat tabu i jak tylko slyszą słowo seks już się bulwersują eh gdzie was tam porównywac do np takich Brazylijek :( Polki są do kitu do tego płaskie z reguły i sie nie da na hiszpana , w większości to zimne kłody , z zahamowaniami :(

Gość jakas ciekawa
bo ja to bym chetnie sprobowala , mam niemale cycki (D) wiec szkoda by ich nie wykorzystac! ale musze sie przygotowac od strony merytorycznej

Gość ihaha
płaskie deski-> to przykre, ze tylko takie spotykałeś... a moze przy tobie takie się stawały:P

Gość alibaba11
a zeby i ona miala cos z tego wszystkiego to nuzki unosila do góry a ja piescilem jej cipeczke az płyneła.......alez milo powspominac :)

Gość płaskie deski
Chapię dzidy rewizorom PKP z siarczystym połykiem:classic_cool:

Gość jakas ciekawa
a od kogo wyszla ta inicjatywa i po jak dlugim czasie bycia razem???

Gość alibaba11
jakas ciekawa - ona miala rozmiar B, jesli Ty poasiadasz D to tym bardziej nie ma sie nad czym zastanawiać :) wystarczy troche oliwki badz innego specifiku i do boju :)

Gość tak a Polacy....
to niby co??wam też dalego do Włochów czy Hiszpanów...żadnego temperamentu,inicjatywy...w dodatku niscy i chudzi,a oprócz tego hipokryci którzy sypiać chcą z każdą a żenić się z dziewicą.Więc spojrzcie najpierw na siebie zanim zaczniecie krytykować.

Gość alibaba11
słuchaj dokładnie nie pamietam po jakim czasie ani od kogo wyszła inicjatywa. Moim skromnym zdaniem jesli masz na to ochote to twój partner na pewno nie odmówi ani nie bedzie zazenowany :) Naprawde swietna zabawa....polecam

Gość jakas ciekawa
bardzo sie ostatnio na to narecilam ......a za jakies 2tyg jedziemy sobie na maly wypad wiec troche nowosci nie zaszkodzi :classic_cool:

Gość alibaba11
jak najbardziej.....a jesli lubisz piescic go oralnie to napweno bedzie wam odlotowo :)

Gość płaskie deski
Polki są tragicznymi kochankami :( już takie Czeszki czy Węgierki to istny wulkan namiętnośći w porównaniu do Polek :( zresztą te wasze zahamowania zero finezji , polotu , kreatywnośći :( . Często kwestia wychowania , wiadomo jesteśmy konserwatywnym narodem jeżeli chodzi o te sprawy

Gość jakas ciekawa
troche ostatnio zapuscilimy nasze zycie "uczuciowe" wiec trza cos nowego wprowadzic w zycie!!! a moze znasz jeszcze jakies inne zabawy niekoniecznie przyzwoite ....

Gość płaskie deski
Polacy niscy jestesmy jednym z najwyzszych narodów w Europie ja sam mam 186wzrostu cm i pełno facetów wyzszych od siebie spotykam , srednio wzrostu we Włoszech czy Hiszpani jest niższa niż w Polsce

Gość płaskie deski
do tego południowcy mają małe penisy i są owłosieni jak goryle:)

Gość alibaba11
to zalezy kto co lubi. Mnie naprzykład strasznie podnieca sex w miejscach publicznych:) Albo popros go zeby Cie zwiazal czyms delikatnym, naprzykład raczki do łozka:) albo zawiasz mu przepaska oczy i zacznij piescic cale cialo a pozniej poprostu go "zerżnij" dosłaowniei w przenośni :)))