Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaai

jest ktos kto poratuje mnie w BÓLU ZĘBA????????????????????????

Polecane posty

Gość agaaai

dzis kobieta zaczela leczyc mi zeba kanalowo i na razie go zatrula. od jakis 4 godzin bol jest nie do wytrzymania!!!!!!!!!! wzielam ibuprom ale nie pomaga!!! ma ktos jakis sprawdzony sposob?? bo mam ochote walic lbem o sciane, odbija mi przez ten bol.

mi jak nie pomaga ibuprom to kupuje upsarin współczuje ci bardzo znam ten cho.... bół

Gość kanalek
Nastepnym razem proś o trucizne z lignokainą Ja też się męczyłam strasznie póki nie wiedziałam że jest coś takiego. Teraz zawsze proszę o zmieszanie trucizny i lignokainy - zero bólu jak sie truje ząb. A słyszałam też że jeśli boli dłużej niż 5 godzin to trzeba trucizne po prostu wydłubać - albo najlepiej zadzwonić do dentysty. Strasznie Ci współczuję trzymaj się 🌻

Gość A ja radzę pędzić do
dentysty, od razu! Z takim bólem od razu powinni Cię przyjąc. Współczuję bólu...

Gość A ja radzę pędzić do
Ojej, sorki, nie doczytałam.....

Gość agaaai
dzieki Wam za rady. zauwazylam ze jak pije wode to nie boli no ale non toper przeciez nie bede pic. dentystka powiedziala ze jesli dluzej bedzie bolec to dopiero wieczorem moge wyjac ta trucizne. ona bedzie dopiero jutro po poludniu wiec nie mam jak teraz jechac, zreszta ona mnie uprzedzala ze moze bolec. juz mi sie szykuje drugi zab do kanalowki wiec na pewno ją poprosze o ta lignokaine. teraz dam jeszcze chwile temu ibupromowi. jak nie przejdzie to siegam po cos mocniejszego!

Gość Tez radze pedem do dentysty
Dopuki jeszcze nie wieczor. Taki bol nie powinien wystapic przy prawidlowym leczeniu. Lec do dentysty poko jeszcze nie noc. Ja kiedys mialam podobnie czekalam do 22,00. az w koncu blagalam dentyste z bolo zeby otworzyl gabinet w nocy. Dopiero jak otworzyl zeba to zlagodnial bol. Okazalo sie potem ze ta pierwsza dentystka chciala leczyc zeba do wyrwania. Lec nie zwlekaj:) Powodzenia.

Gość agaaai
wolalabym sie jej tam nie tarabanic na chawirke. na razie po ibupromie ból troche zelżał wiec mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej. juz pisalam ze ona mnie uprzedzala o tym bólu wiec mam rozumiec ze to jest cos normalnego, a sposobem jesli bol sie bedzie utrzymywal jest wydlubanie tego gowna z zeba;) bol zalezy od zeba a nie od nieprawidlowego leczenia (przymajmniej w przypadku mojej zaufanej dentystki) ona mowila ze jednych boli innych nie wiec tego nie da sie przewidziec. najgorsze jest to ze moja mama dobila mnie mowiac ze ona umierala z bolu przy kanalowym leczeniu przez TYDZIEN!!

Gość obsceniq
mnie zab bolal 3 dni (stracilem polowe zeba na lizaku.... no comments) no wiec meczylem sie 3 dni az wkoncu kupilem sobie 0,5 l wodki,pozadnie sie wstawilem ,a nastepnie uzylem srubokreta i kombinerek. oszczedze wam szczegolow gdyz nie naleza do najprzyjemniejszych, ale chociaz mam pewnosc ze ten zab mnie juz nie zaboli. p.s. boli jak jasna cholera

Gość ytuy77
haha jak przeczytalam ten post powyzej o malo nie spadlam z krzesla xD

Ogólnie to uważam, że zawsze jeśli chodzi o tego typu zabiegi to warto zapoznać się z kilkoma opiniami a przede wszystkim poczytać o referencjach i doświadczeniu kliniki. Często kierujemy się ceną a tak na prawdę liczy się zdrowie. Ja natomiast polecam klinike www . candeo . pl