Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

a ja ludzi z Łodzi szukam!!!!!! jest tu ktos????????

Polecane posty

Gość śmialo
:D

witam🖐️:) chcialam sie dowiedziec gdzie w Łodzi mozna fajnie spedzic czas, gdzie jest jakis mily park albo fajny bar ?:)moze jakis klub studencki:)? wyjezdzam do lodzi niebawem na studia i boje sie bo bede tam sama, tzn. nikt z moich znajomych tam nie idzie;) pomocie mi odnalezc sie w tym miescie, prosze;)

Gość Mac
Cześć, a co będziesz studiować ?

🖐️jednak sa tu ludzie z Łodzi;) bardzoe sie ciesze;) powiedzicie ile macie lat, czym sie zajmujecie?:) moze sa tu studenci UM?:) jestem bardzo ciekawa jak tam sie studiuje, bo podobniez to taka uczenia z tradycjami itd;)

Gość Mac
Będziesz mieszkać w akademiku ?

Jak będziesz studiować to zaraz poznasz mnóstwo nowych osób więc nie martw się o samotność. Klubów studenckich w Łodzi jest dużo więc nie będziesz się nudzić :-)

jeszcze nie wiem gdzie bede mieszkac:) moze uda mi sie znalezc jakies mieszkanie gdzie juz mieszkaja studenci, ale akademik tez wchodzi w gre;) a ty mieszkasz w akademiku?? da sie tam uczyc:P??

Gość Mac
Jestem z Łodzi, nie mieszkam w akademiku. Co do pytania czy da się w nim uczyć - moja odpowiedź zależy w którym. Jako gość mógłbym polecić 13 ds (spokojny akademik). Na osiedlu studenckim im. Patrice Lumumby są następujące kluby studenckie: Tygrys (najmniej go lubie i dlatego najrzadziej chodze chodź ibiza party są zajebiste), Synapsa (moja ulubiona, tam spotkasz najwięcej studentów z UM), Medyk (zawsze praktycznie pełny) i Futro (dawna Balbina, była w remoncie czy zacznie działać od pażdziernika nie wiem), do tego fajne miejscóweczki (mój ulubiony to magic, ale słyszałem że otwarta obok niego omega też nie jest zła), no i do tego pyszna pizzeria saksofon :) Ogólnie polecam osiedle na lumumbowie, gram tam w piłkę co piątek

no wlasnie o takie info mi chodzilo;) dzieki wielkie;) slyszalam o tym Medyku ze pelno tam ludzi zawsze i nie tylko z Łodzi;) bede sie musiala jeszcze co do mieszkan poradzic, gdzie warto wynajac mieszanie, zeby bylo w miare spokojnie itd... mam nadzieje ze ludzie u was kontaktowi i szybko kogos poznam:P bo nie ukrywam ze troche boje sie tej przeprowadzki;)

Gość Mac
naturalna blondynka - kluby na polibudzie, futurystya i underground to podstawa :), szczerze powiedziawszy moim ulubionym klubym jest futurysta (mnostwo osob, swietna muza, dobry klimat i etc) o dziewczynach nie wspominajac ;)

Gość Mac
do autorki topicu - nie masz sie czego obawiać, wszystko będzie dobrze, na pewno szybko zdobędziesz nowych znajomych, a co do mieszkania to nie ma żadnego problemu (kup np w środę Dziennik Łódzki, tam jest dodatek Gratka, a w nim mnóstwo ogłoszeń dotyczących wynajęcia mieszkania czy pokoju); albo gdzieś koło września, zacznie się pojawiać akcja w Gazecie Wyborczej chata dla żaka - ogólnie myślę, że nie będziesz miała żadnych problemów

dzieki wam wielkie:) po tym co tu przczytalam coraz bardziej przekonuje sie do Łodzi:) jak bede miala jakis problem, to naposze jeszcze na tym topicu, mam nadzije ze pomozecie;)? Mac a ty studiujesz?:)

Gość Mac
Tak, ja bardzo lubię studentki farmacji, szczególnie w synapsie :) [mam miłe wspomnienia] Gdybyś miała jakieś pytania to pisz, chętnie pomogę w miarę możliwości. Pozdrawiam

Gość a może się spotkasz z
KSENOFARYNĄ też się do łodzi przeprowadziła :D

Gość Mac
Kim jest Ksenofaryna ? - intrygujący nick (kojarzy mi się z amfetaminą :)

manganian VII potasu Będę tu zaglądać więc pytaj co chcesz - w miarę możliwości coś Ci poradzimy. Trzymaj się i powodzenia na studiach! P.S. W razie jakiś problemów i nie tylko polecam Ci Duszpasterstwo Akademickie WĘZEŁ przy Kościele Św. Teresy na ul. Kopcińskiego (koło Lumumbowa) - spotkasz tam fajnych ludzi i studentów a Ksiądz prowadzący Duszpasterstwo jest Super i dogada się z każdym.

Gość Mac
Co do sklepów jeszcze na lumumbowie - polecam Kacusia (niezastąpiony gdy alkohol sie skończy, do tego warto też wpaść do kurczaczka kupić coś na śniadanko). Kwestia obiadów - nie wiem czy stołówka wznowi działalność w październiku, gdy państwo skończyło dofinansowywać obiady dla studentów, momentalnie zmniejszyła sie frekwencja. Całkiem smaczne jedzenie jest w lokalu chińskim.

juz sobie obczailam ostatnio dobra tania i duza(co wazne) pizze w Łodzi;)o jedzonko sie nie boje, moze wreszcie naucze sie gotowac:P bardziej boje sie ze towarzystwa nie znajde...kurcze;/

Gość
melduję się ja też z Łodzi