Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfri

wasz ideał chłopaka....

Polecane posty

Gość Elfri

(można się rozpisywać)

Gość Usullika
No to mój ideał: blondyn, opalony, białe zęby, umięśniony trochę, wysoki, piękne niebieskie oczy....

Mój ideał chłopaka, to a la Małysz, z wąskiem! Dodatkowo musi być inteligenty jak Pudzian!

Gość emo-girl
mój chłopak jest dla mnie ideałem ;]]

Gość dziudzia
mój ideał to mój były mąż, były narzeczony, były chłopak, zostawił mnie 2 dni temu :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Nie wierze w ideały, ale jak już to: szatyn lub brunet, wyższy ode mnie i dobrze zbudowany. Ale ważniejsze niz wygląd fizyczny jest jego podejście do życia i charakter.

Mój ideał ma skończone studia, dobrą pracę, którą lubi, realne perspektywy na mieszkanie , wszechstronne zainteresowania nie związane bezpośrednio z zawodem, dzieci lubi przeciętnie (jak ja), za to kocha podróżować i zwiedzać, przygotowując się do tego teoretycznie na podstawie książek, przewodników, internetu

Nie pije nie pali nie cpa nie beka nie puszcza bakow wszystko pierze sam przynosi sniadanie do lozka non stop prawi komplementy nie patrzy na inne dziewczyny po pracy (duzo zarabia ! ) robi obiad i sprzata (kobieta w tym czasie pielegnuje paznokcie sam zajmuje sie dziecmi nie je (moglby przytyc ! ) :D

Gość MYSZUNIA175
-brunet,szatyn,lub z czarnymi włosami -1,8m wzrostu -opalony -powinien umnieć mnie pocieszyć -powinien umieć się ze mną śmiać -żeby nie był leniem -nie musi umieć gotować,ale żeby mu zrobienie kanapek nie sprawiało kłopotu :P -musi kochać dzici,tak jak ja,bo planuje mieć ok 3 bobasów :) -może być lekko zazdrosny o innych men'ów -bez nałogów(ja nie mam) -i wodóle powinnam być jego oczkiem w głowie :) Jak ktoś mi takiego znajdzie to proszę mnie poinformować :D by Marta :*

Gość zaczynacie od wyglądu hę

Gość ja też chcę stałego związku
Gerard Butler

czuły, wrażliwy uczuciowy a zarazem męski,silny opiekuńczy i odważny,dobre serucho to podstawa:)

Gość dbnj
Dla mnie ville valo moze byc super facet

Najważniejsze dla mnie są ładne, duże, brązowe oczy. Reszta może być nieciekawa. Aha, jeszcze dłonie są ważne - powinny być szczupłe, duże...

Gość KochamCieeKamilquu
Mam 2 ideały :D. 1. To WYSOKI oczywiście, brunet z włosami a'la emo tzw. przydługimi. Niech nosi rurki , trampki, bluzy. Ma buć romantyczny , słodki i inteligentny. Dobrze by było gdyby interesował się a&m słuchał rocka (ew. punk rocka i jrocka) . A zaj****scie by było jakby nosił kwadratowe pingle z czarnymi oprawkami grubymi , albo był skośnooki to bym zemdlała z zachwytu. 2. To WYSOKI brunet lub blondyn o niebieskich lub czarnych oczach. Taki typowy surfer :d. Spontaniczny , ryzykowny, mądry , dobrze całującyy , nie musi być umięśniony.. Ma się nazywać Kamil albo Daniel albo jakiś tam Kuba. Ale ideały ideałami... Chłopak któego kocham to przeciętnego wzrostu szatyn o piwnych oczach. Lubi rocka , a&m , i jest przesadnie szczery. A na imię ma Kamil :-) .

Gość ..ponawiacz...
a ja skromnie powiem... MACIUŚ:(:((:

Gość fetyszystka mundurowa
ideałem jest dla mnie każdy, który nosi mundur, reszta nieważna :classic_cool:

Gość nie sztuka poderwać na brykę
a może Hank Moody (aka David Duchovny drobny menelik i piszarz)

Gość oxdih
Moim idealem jest Matthew McConaughey:D Uwielbiam facetow z dluzszymi, kreconymi wlosami, 3 dniowy zarost mile widziany:D

Facet z ogromnym poczuciem humoru, męski, czuły, tolerancyjny lojalny;) Tyle wystarczy;)

Gość a mójjjj
to jest osoba której do końca nie potrafię rozgryźć. Musi być dla mnie zagadką, wyzwaniem tak jak i ja dla niego. Jest stanowczy, pewny siebie, ale równocześnie musi przyzwyczajać do tego, że ja będę częścią jego życia i nie będzie to proste.

Miły, uprzejmy, sympatyczny.. Najlepiej blondyn, obowiązkowo wyższy ode mnie... Nie palący.. Piwko może wypić czasem... Nie może być łysy.. Takie osobniki wyglądają na "zbujów" dla mnie oczywiście nikogo nie obrazając.. i uwielbiam się bawić włoskami.. Musi mieć to coś co mnie do niego będzie przyciągało.. Ten magnesss... Żadna już takiego nie znajdzie, bo go znalazłam i nie oddam nikomu.. hehe;)