Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfri

wasz ideał chłopaka....

Polecane posty

Gość karolciakarolciakarolcia
Wygląd dla mnie nie ma znaczenia, brawo jeśli opisując swój ideał wymieniasz tylko cechy zewnętrzne czyli wygląd.... DNO... Chłopak z poczuciem humoru, patrzący na mnie tak że czuję że ziemi nie mam pod nogami :) Inteligentny, odpowiedzialny, słowny i trzeźwo patrzący i myślący o przyszłości!! Moja podpora zarówno psychiczna jak i fizyczna :) Nie musi być mistrzem w łóżku a ja nie muszę mieć oragzmów za orgazmami Ważne żeby dawał mi odczuć że jestem tylko JA A wygląd zewnętrzny? Fajnie gdyby miał wielkie silne dłonie i był wyższy ode mnie W ŻYCIU NIE ZNAJDĘ TAKIEGO.........

Zawsze piałam z zachwytu na widok wysokich (musiało być powyżej 185cm), dobrze zbudowanych (ale żadnych tam mięśniaków;) ), ciemnookich mężczyzn (najlepiej starszych o kilka lat) z ciemnymi włosami i ciemną karnacją. Do szaleństwa pokochałam średniego wzrostu i tylko o rok starszą ,,kuleczkę":) Oszalałam na punkcie jego inteligencji, poczucia humoru i tzw. dołeczków;) Pociąga mnie jak żaden inny! I nie chcę już innego:P

Pierwszy chłopak: trampki, dżinsy, luźny, wytarty t-shirt, rozczochrane włosy... Artysta.

Ja mam swój ideał który ma wielkie serce i śliczne oczęta , nie wymieniłabym na innego

Gość gość
too wysoki ciemnooki starszy ode mnie o jakis rok blondyn.....miły...zawsze wiedział na co mam ochote...wiedział kiedy mam jakis problem i wtedy mnie przytulał... z***biscio całował, zawsze mnie gdzies zabierał, abym sie nie nudziła i fajnie sie z nim gadało na kazdy temat...zebysmy sie siebie nie wstydzili - tylko byli przyjaciółmi xdd

Gość gość
Brunet z niebieskimi oczami - jeśli chodzi o wygląd.Odnośnie charakteru i stylu życia - z poczuciem humoru, spokojne usposobienie, pijący alkohol okazyjnie a nie codziennie po 5 piw, nie może słuchać disco polo ani chodzić na wiejskie imprezy techno.