Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

LUBLIN - jest ktoś??

Polecane posty

Gość ja jestem z L.
to znaczy przebywam tam wiekszosc czasu, bo studiuje w tym miescie:)

jestem była Lublinianką - to się liczy? :) PS W dowodzie cały czas adres lubelski, to chyba się liczy? ;)

Spoks, może jeszcze wróci. Ja tak na dwa fronty, bo od trzech lat mieszkam w Trójmieście :)

fajnie... ja planuję wyjazd gdzieś w okolice Trójmiasta, ale jakoś się nie możemy zebrać :)... a w Lublinie to takie nudy że bajka... zero atrakcji, zero rozrywek, brudna woda w zalewie i nawet popływać gdzie nie ma... :o

Gość Lublinianie na wakacjach chyba

Gość a mnie sie podoba
to miasto ;) facet...

Joł Joł! Ja też z Lublina! :D Ale ja nie rodowita bo dopiero od trzech lat 🖐️ Miło ze w koncu ktos pomyslał zeby Lubliniaków połączyć :D

Gość ja jestem....
mam razenie ze dlugo nie przetrwa ten topik :P ale moze jestem pesymistycznie zbyt nastawiony

Gość jestem...
mialem racje.....

oj jakos tam bedziemy podciągac wateczek i moze zbierze sie silna ekipa lubelaków :)

Gość no jestem w koncu
pozdrowienia z lublina:P🌼

Ja tez jestem z Lublinka.Ale chyba nikogo tu nie ma...Gdzie są ludzie z naszego miasteczka...Pozdrawiam....

Gość Dumny ze swojego miasta
Lublin,ta wiocha??przeca teraz wszyscy stamtad wyjechali zbierać buraki i truskawki w na zachodzie a ci co zostali to nawet neta w domu nie maja,totalna wiocha gdzie pełno meneli,żuli,kurew a rządza tam korupcja i bezrobocie :D

Gość no a co
a okolice Lublina też mogą się przyłączyć?

te, Durny, oj przepraszam Dumny... ciesz się, że to nie twoje miasto i śmigusiaj stąd papa

Dumny ...Jak Ci sie nie podoba to nikt Cie tu nie zaprasza...a z drugiej strony ciekawe skad jestes? Jakie to miasto gdzie nie ma meneli żuli kurew i bezrobocia.....obawiam sie ze nie ma takiego.....hehe

Gość mnie sie podoba...
ale widze ze niektorzy tutaj maja problemy ze soba... jakies narzekanie na lublin i wyzywanie....

Gość Dumny Warszawiak
wogóle ja bym tą całą ściane wschodnią odłaczył od polski,te epe wiesniaki są niereformowalne,ani to wysłowić się nie potrafi ani myslec jedyne co potrafia to kraśc i pić,przynajmniej kobiety ze wschodu są lepsze bo za kilka euro dosłownie zrobią dla ciebie wszystko :D gdyby tylko sie czesciej myły bo smierdza niemiłosiernie no ale cóz na to poradzić gdy ktos całą młodosc spedził na pracy w polu i oborze biegając od czasu do czasu na sianko z chłopakami :)

Gość mnie sie podoba...
hahahahahah wiedzialem ze to ktos z najwiekszej wsi europy :P stary.....zrozumialbym NY Londyn Meksyk hahahaha polec kiedys samolotem na twoja wsia to zobaczysz ze to pipiduwa....juz nie mowie ze nie chcialem nawet tam pracy bo nie zamierzam sie tam przeprowadzac :) wole zarabiac mniej w Lublinie

Gość taki jeden X
Dumny Warszawiak --> siano ci wychodzi z butów :O co za wstyd :P

Gość mnie sie podoba...
no coz taki jeden X... tak to jest jak ktos ma niskie poczucie wlasnej wartosci hahahaha :) czlowiek pewny swojej wartosci moze mieszkac w NY i taki tekst mu nie przejdzie przez gardlo ;) ale coz.... pelno tych pielgrzymow za chlebem dzis w warszawce ;)

Gość Dumny Warszawiak
hehehe,ale w tej wiosce zwanej lublinem nikogo za niedługo nie będzie,nawet autostrady dojazdowej do tej wiochy nie ma ,wszyscy z tamtąd uciekajom i za 10 lat gdy tamtejsi emeryci wymrą trzeba będzie zaorać to miasteczko,nie bedzie to trudne gdyż macie tam jedynie kilka post-Prl-owskich bloków,pare marketów,kosciołów i wiejskie lepianki :P

Gość mnie sie podoba...
no co Ty nie powiesz...uciekajom wszyscy ??? cholera to moze trzycia wojna ponie bydzie niedlugo :P