Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givy

YVES ROCHER Co sądzicie o tej firmie? O kosmetykach?

Polecane posty

Gość givy

No właśnie, zastanawiam się czy to dobra firma? Wszystko wygląda super, ale czy działa też tak jak wygląda? Do jakich innych firm możecie porównać YR? Czy jesteście stałymi klientkami? Oczywiście dodatkowo mile widziane na tym topiku informacje o poszczególnych produktach. Które polecacie, a które niekoniecznie? pozdrawiam

Gość reklamują się
jako firma naturalna , a są "naturalni"

Yves Rocher lubię te wody owocowo kwiatowe, najbardziej truskawkową, którą nietety ostanio wycofali ze sprzedarzy:(

Gość givy
a do jakich firm ją porównujecie?

Gość GÓWNO jakich mało

Gość owocowe balsamy są super

Gość dobra radka
Ja kiedys kupowalam regularnie kosmetyki i sa naprawde fajne a cena tez przystepna polecam nawet prezenty do zamowien daja

Gość givy
Mi się osobiście kojarzy YR z Oriflame, ale nie weim i niczym tego nie uzasadniam. A tak pod względem cenowym, jakościowym to co?

Gość givy
ja polecam olejek do dłoni i paznokci (w pomarańczowym opakowaniu)

Gość ja uwielbiam
puder sypki z tej firmy...najlepszy jaki miałam. Reszta kosmetyków taka sobie, choć są tez inne perełki warte polecenia. Z kartą stałego klient sie opłaca, maja też fajne promocje. Generalnie nie uczulają (mnie przynajmniej-a mam wrażliwą skórę)

Gość givy
no własnie te promocje mi się podobają

Gość givy
teraz jest bransoletka jako gratis, jeśli kupisz coś z serii z pomarańczą (1 z wybranych 4 produktów- w cenie promocyjnej), jakieś mleczko, żel pod prysznic, woda toaletowa, mydło w płynie ktoś kupił cos z tej serii?

Gość upupup
piszcie. interesuje mnie to, bo nie wiem czy kupywac te kosmetyki, czy to coś jak avon, czy soraya, czy jeszcze jakieś inne firmy?

Gość Bronisław Kręciwór
ja tam wole maseczke od mego stefanka ;)

Lubię kosmetyki z tej firmy,szczególnie podobają mi się zapachy z YR.Mój ulubiony to Ode au reve;-)Pięknie pachnie;-)

Moim zdanie mają dość nierówne serie.Na przykład kolorówka z Yrii jest fantastyczna.Mam cienie do powiek,róż i kredki do ust i uważam,ze są warte swojej ceny.Kosmetyki pielędnacyjne są takie sobie.Dobra jest seria nawilzająca,ale już np. Pure Camille nie zachwyca. Zapachy też są niczego sobie.Mieli kiedyś fantastyczą wodę Nature Millenaire,ale wycofali.Teraz ładne są :Cocon,Ode..,Yria. W sumie to dobra firma,zróznicowana cenowo ,ma duzy asortyment i każdy moze sobie cos dobrać.

Gość nika24
a ja uwazam ze jest super zamawiam kosmetyki z tej firmy regularnie polecam serie wyszczuplajaca,dla dzieci,podklad nibrudzacy w plynie i kosmetyki do opalania,brazujace,pure camille uzywalam i cere mialam super nigdy nie dobralam lepszej serii do twarzy

Gość nowa znajoma
A które kosmetyki wyszczuplajace polecasz? Bo mi najbardziej na wyszczupleniu ud zależy....

Gość nika24
jak kupujemy wysylkowo to dostaje sie mnostwo prezentow ciuszki,kosmetyczki,plecaczki,torby,kosmetyki gratis i robia mnostwo promocji moja ciocia mie4szka w Teksasie jest lekarzem i barzdo ceni sobie te kosmetyki niestety u nich nie ma sklepow firmowych i jak przyjezdza na sympozja do Europy to zawsze kupuje te kosmetyki i jak zobaczyla ze u nas sa dostepne to zaraz kupila kremy i zalozyla sobie karte stalego klienta mowila ze zna je i uzywa od barzo dawna

Gość nika24
wiesz ja mialam z czerwonej serii a moja siostra uzywala teraz zielony antycellulit z zielona kawa a uzywa vichy i zrobila zamianke na cos innego i mowi ze tak jak po vichy rezyltaty no ale na kazdym inaczej ja mialam serum,krem 3w1,serum 3D ujedrniajace,spray na posladki jest super ale chyba juz go nie ma w ofercie a i ona chwali sobie z zielonej serii koncentrat do kapieli efekt sauny

Gość nika24
na uda mysle ze dobry bedzie preparat wyszczuplajacy z masujaca nasadka z zielonej serii czesto jest oferowany przykladowo jako jeden z balsamow wyszczuplajacych w czasopismach np.cosmopolitanie,shape

Gość nowa znajoma
Z efektem sauny to chyba nie dla mnie,bo mi zaczynają naczynka na udach pękać :( do tego z celulitem walczę :( Czyli od czego radzilabyś mi zacząć? To czerwone serum?

Gość nowa znajoma
minelyśmy się hihihi O żadnej masującej nasadce nic nie wiem....chyba muszę się do nich przejść i obejrzeć...a cenę może też znasz? :)

Mnie interesuja kosmetyki do stop.Maja jakies? Jaki daja efekt przy stosowaniu? Mialam dezodorant i puder z Oriflame jest o.k. A jak w tej firmie?

Mają do stóp serię z lawendą.Najlepszy jest peeling z pumeksem.Krem regenerujący jest też fanastyczny,oprócz tego są jeszcze jakieś pastylki musujące ,ale ich nie miałam.Zaletą sprzedaży wysyłkowej są z pewnościa niesamowite promocje.I prezenty.Każdy to lubi:)

Gość fanka55555
Używam ich kosmetyków od dawna. Najwspanialszy jest peeling-gomage z wyciągiem z kukurydzy bo nie drapie skóry jak te z ziarenkami i uwielbiam perfumy Nature dla kobiet. Prześliczny zapach!!!!Polecam Poza tym, przysyłają super prezenty.