Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anku31

Kapela na wesele Warszawa wklejamy linki

Polecane posty

Poszukuję zespołu z Warszawy i okolic. Chciałabym, żeby to był zespół z młodymi muzykami, z wokalistą i wokalistką. Zeby umieli zagrać disco polo ale tez coś poważniejszego, nie koniecznie po polsku: np. rock\'n\'rolla, troche polskiego rocka. Będę Wam baaaardzo wdzięczna za info.

Gość joolia1
U mnie będzie grał Mayday www.mayday.com.pl

Anku 🖐️ Jak chcesz moge dać Ci namiar na \"mój\" zespół , tam standardowo gra 3 facetów i wokalistka - opcjonalnie ... Nie mają żadnej strony www , ale są naprawdę świetni muzycznie i \"wodzirejowo \" . Mają grafik zapchany tylko z zamówień \"po znajomości \" ... Normalnie lider gra na wieczorkach zapoznawczych czy dla seniorów w klubie \"LIRA\" na warszawskim Bródnie w czwartki chyba ... Dostałam namiar od kumpeli - a potem równoiczesnie od dwóch innych niezależnych par :) Ja osobiście oglądałam tylko film z wesela na którym grali i jestem pod wrażeniem :) Jakby co to mam kopię :classic_cool: .

Gość proponuję
* Warszawski Zespół Muzyczny KOMPANIA 5-osobowy skład młodych, zawodowych muzyków; Gitara elektryczna, gitara basowa, instrumenty klawiszowe, perkusja akustyczna, saxofon, wokale; Całkowicie na żywo; Duże doświadczenie, profesjonalne prowadzenie imprezy Cała Polska Tel. 0605-934-097, 022 678-61-33 pekadrum@wp.pl www.kompania.hg.pl albo http://www.jezcze.pl/

Gość antykaczor
na moim wesele w Hotelu Europejskim 11.sierpnia bedzie gral Hazard www.zespol.hazard.prv.pl :D

Ja proponuję ten www.strych.go.pl Grali u mnie pięciu gości, muzyka od disco-polo przez rocka, dance, pop, aż do betlesów i nuty biesiadne, podrali i pośpiewali z akordeonem z gośćmi przy stole a oczepiny super. Tyle że troche biorą u mnie to było 2 600 ale cena chyba jest taka bo chłopaki musieli dojechać do warszawy 300 km.

Gość gapciaa
A ja ten :) Nie wiem za bardzo co to znaczy młodzi, ale grają super. Można posłuchać ich na żywo. www.zespolkameleon.host.sk

Gość drugi tydzień
zespół rewelacyjny!!! nazywa się DRUGI TYDZIEŃ, wejdzcie na ich stronkę... czysty profesjonalizm. Polecam z czystym sercem:) www.drugitydzien.com

Gość Ireth
Polecam zespół SZAFA GRAJĄCA :)