Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfri

NIENAWIDZĘ PIĘKNYCH DZIEWCZYN, czy jeszcze ktoś?

Polecane posty

Gość smdfndgn
troche sie pogubilam... mowiecie o ladnych dziewczynach... nie mylmy pojecia ladne a wypacynkowane.... niektore dziewczyny "zrobione" sa ladne a niektore nie sa nawet po kg tapety... nie trzeba byc wymalowanym zbey byc pieknym... i nie kazda plastikowa panna jest brzydka... choc sama takich nie lubie

Gość smdfndgn
a pozatym jezeli laska az tak sie maluje tzn ze taka ladna nie jest... piekna dzierwczyna nie musi sie malowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Elfri
Hej dziewczyny. Znowu tu wróciłam, może dlatego że nadchodzi lato i na ulicy jakby przybywa tych pieknych dziewczyn. Jeśli chodzi o to co napisałam wtedy na początku, to teraz postaram sie sprostować. A więc uważam, że takie wypicowane wytapetowane tlenione blondynki wcale nie są piękne, no ale ładne mogą być. Im nie zazdroszcze. Ale naprawdę pięknym dziewczynom tak i nie mówię już że ich nienawidzę, ale po prostu im zazdroszcze tej urody:(

hej wszystkim!mam pytanie do elfri i inych dziewczyn .jakie dziewczyny uwazacie za piekne .jak wygladaja te ktorych nienawidzice????figurka wlosy itd moze opiszecie

Gość brunetki niefarbowane
o nieco egzotycznej urodzie i b. zgrabnym ciele....... Dlugie wlosy, tzn dluzsze niz do ramion.

Gość izzzzzzzzzzzzz
Czesc :) Nie masz czego zazdrościć.Wiekszość kobiet którym zazdrościsz to te które potrafią się dobrze ubrac(nie znaczy ze tylko bogato),ale z gustem i z umiarem.Ja osobiscie jestem uważana za ładną kobietę,a ja mam krzywe nogi:) potrafię dobrać tak strój aby nawet nosząc mini odwrócic uwagę od ich krzywizny,udaje sie:) Pokazuje to co mam ładne,brzydkie zachowuje dla siebie;)Poza tym kazdy ma coś za cos,ponoc jestem ładna,za to choruję przewlekle na depresje i wierz mi zamieniłabym sie z kazdym wyglądem,aby tylko nie mieć depresji:/

Gość izzzzzzzzzzzzz
poza tym wszystko jest kwestią gustu:)

Gość izzzzzzzzzzzzz
lubie siebie taką jaka jestem i to chyba daje piękno każdemu człowiekowi