Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfri

NIENAWIDZĘ PIĘKNYCH DZIEWCZYN, czy jeszcze ktoś?

Polecane posty

Gość a wlasnie
heh no niby znam:)pzdr:)

Tak palnęła w chwilowym dole:) Ja jak mi kasy na czynsz brakuje to tez sie wsciekam na \" cureczki tatusiów\"...ale przechodzi mi po wypłacie:)

Gość eeh...
a ja tym "pięknym" strasznie zazdroszcze...

Gość no to odswiez
swoja szafe, skocz do fryzjera, kup sobie ladne np. kolczyki i zobaczysz jaka roznica bedzie:) i wcale nie bedziesz sztuczna jak tak zrobisz!

ja w swoim wyglądzie też nic bym nie zmieniła! ;) nawet już nie wspomnę o rozstępach, ktore widze (moj facet nie) , marze o mniejszych biodrach (moja myśl) ale czuje się pewnie w swojej skorze, akceptuje siebie taką jaka jestem. kazda z Nas powinna to zrobić! Po co całe zycie narzekać na wygląd?

a i jeszcze trszke mi mostek \'wystaje\' (pamiątka po wypadku z dziecinstwa) to zawsze było moją zmora, nie chciałam chodzić w bluzeczkach na ramiaczka, z dekoldem, staram sie to zatuszowac, ale ot co! nikt oprocz mnie tego nie widział, a teraz to mi nawet sie podoba :D jeszcze jedno gdy mialam pol roczku mialam biodra w gipsie (lekarze:O) i mam niewielka roznice pomiedzy wcieciem w talii z prawej strony a z lewej, ja to wiem i ja to widze, ale nikt inny nie! kobietki no uśmiech :)

Gość no to odswiez
heh:) ci lekarze-szkoda gadac, troche slabsza psychicznie osoba i juz ma problem do konca zycia:|

Gość eeh...
Zakupy niewątpliwie poprawiają humor, a nowe ciuchy dowartościowują...lecz nie dysponuję tak dużą sumą pieniędzy, żeby móc pozwolić sobie na jakiekowiek szaleństwo

eeh...na to tez jest sposob:) Ostatnio kupiłam sobie kiecke Zary...za 12 zł:) Jeszcze jakis problem ??:D

Gość eeh...
rzeczywiście tytaj rozwiązują sią bardzo szybko wszystkie problemy :), ja jednak nadal im zazdroszcz... :)

:D mam dalej wymieniać swoje wady? :D a jakby spojrzeć na mnie z boku, ktoś by pomyślał (\"ona chyba nie ma kompleksów\") ehh. każdy ma!

Gość a ja mam problem
z okularami, czemu jest powiedziane ze os w okularach o ciche, szare-myszki kujony:/ i niektorym facetom tez one nie pasuja, jaka porada?:D a i szkla odpoadaja bo nie moge nosic:)

Gość a ja mam problem
jakaś*

Wiesz...ja czasem mierze okulary kolezanek:) Lubie dziewczyny w okularach. Paru moich znajomych nosi zerówki:) Ciche myszki ...hahahaha...juz ja takie znam...okularami nikogo juz nie nabierzesz:D

Kobietko, gdy miałam 16 lat wiesz co wymyśliłam? że chce okulary i poszlam do okulisty, oklamalam go i dostalam okulary, bo fajnie w nich wygladalam :O a wzrok mialam super! okulary sa super

Gość kaaaaaasia11119999
Ja tez nienawidze tych wszstkich szczupłych szmat!!!! Zadbanych lasek, co to maja czas na wszystko poprostu nie trawie!!! AAAA to chyba juz obsesja! PS Mowia o mnie pieknosc nocy postrach dnia!

Gość a ja mam problem
Jezuuu to czym ja w ogole sobie leb zawracam :D hehe a w jakim wieku jestescie drogie doradczynie i pocieszycielki?:D

Gość a ja mam problem
to mi jeszcze troche brakuje :) bo mam 19:P

Gość a ja mam problem
buziaki i dzieki:)