Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniśka74

MAMUSIE Z WROCŁAWIA

Polecane posty

Cześć kobitki. No normalnie nic mi się nie chce.... Dzisiaj rano Iro poleciał zarabiać kasę a ja znów jestem sama...Coś się pozbierać nie mogę. Ostatni tydzień spędziliśmy u rodzinki na zatyłku gdzie nawet neta nie było, więc wcale się nie mogłam do was odezwać. Pogada była super, atmosfera też. A dzisiaj potwór \" samotność\" znów rozgościł sie moim łóżku, i szczerzy do mnie zębiska. Normalnie załamka, nie będe już więcej wam smęcić. Buziaki dla was dziewczynki i dla malutkich robaczków ( brzuszkowych oczywiście też)! Acha, witam nowe twarze!! Super że jest nas więcej! Piszcie dziewczyny, piszcie!!!

Gdzie się wszyscy podziali? Idę z Marcyśką pospacerować, może kogoś spotkam? ;-)

Chemikal---ja rodziłam na Brochowie i sobie chwalę. Ponoć oni nigdy nie strajkują. Wiem, bo pytałam w szpitalu przed porodem co będzie jak zajadę i pocałuję klamkę, i pani opowiedziała-cytuję- My nigdy nie strajkowali! He he!

Czesc Dziewczyny:) No wlasnie szkoda, ze powoli nam zanikaja Mamusie z Wrocka:) Nie wiem czy powinnam mowic ale jutro jedziemy na slub Ani:) Dodalam kilka zdjec na bobaski wiec jak bedziecie mialy ochote zobaczyc Wojtusia:) Buziaki dla wszystkich:)

Rudamaxi sorki ze nie odpisalam ale ja nie mam kompa w domu i jestem tylko wtedy jak wpadam na obiadek d tesciowej;) Ja jestem z Wami i smutno bedzie jak topik nam zniknie. dziewczyny PISZCIE!!!!!

wiec moze ja zaczne dla zachety innych do pisania:D Konradek juz jest gotowy do pierwszej klasy ,coprawda mamy tylko jedna ksiazke do religii ale reszte ksiazek zakupuje rada rodzicielska wiec mi pozostaje czekac:) Wczoraj babcia uczyla go jezdzic na rowerku tylko na dwoch kolkach bo mi ciagle brakuje czasu a rower stoi od dnia dziecka:O Wiktoria smieje sie bardzo czesto w glos i jest strasznie juz slodka taka do zacalowania:DMoja klusia wazy juz prawie 7 kg wiec mam nadal podawac jej tylko cycusia skoro tak ladnie tylko na moim mleczku przybiera. Pan J.nie pokazal sie ani sie nie odzywa wiec ja sie tez nie odzywam ,po poprawce(ktora mam o zgrozo juz 16 wrzesnia,a nauka mi idzie ciezko:O ) ide oddac sprawe do sadu wiec pewnie jak go zaczna szukac to sie odezwie ale ja juz nie chce z nim rozmawiac chyba ez przez adwokata,straszne mnie dupek rozsierdzil,to bedzie mial za swoje:P a gdzie relacja ze slubu?Juz mi tu prosze wszystko opisywac .I po kolei sie meldowac i pisac co u dzieci i jak sie czuja nasze brzucholki:) no to sciskam was serdecznie i wracam do niezbyt pieknej literatury z Prawa Finansowego:P

Hejka:) Wojtkowi wychodza 4 zabki na raz. zrobił Ani slubny prezent bo w dzien Ich slubu wypatrzelismy ze wyrzela mu sie gorna dwojka. Odnosnie relacji ze slubu....Bylo super!!!! Młodzi wygladali slicznie.:)🌻😍🌻 Moze wiecej napisze nam Anulka jak znajdzie chwilke?:) Rudamaxi popieram, niech mu w piety wejdzie i niech zaluje. Pozdrawiam!!! Pisac Laski Pisac!!!!

Vikunia gratuluje chlopakowi kolejnego zabka i oby nastepne wychodzily bezbolesnie;) Ania jak tylko juz bedziesz po \"miodowym miesiacu\"to zdawaj relacje i wysylaj zdjecia:) reszta dziewczyn hop hop

hej dziewczyny, jejku , jak ten czas szybk leci, tyle już nie zagladalam,że szok. Jestem jak wiecie świeżo upieczona mężatką, choć różnice czuje chyba tylko moja juz tesciowa. wszystko było super, zdjęcia wkrótce. bartek rozrabia, dziś pól godziny wswał przy szczebelkach zanim zasnął. Niestety dopadło go coś pierwszy raz i sa to plesniawki, na szczęście tym razem wypadłam na super mamę i zdążyliśmy zanim szię na dobre zagościły w bartusiowej słodkiej buzi. teraz smarujemy i czekamy aż sobie pójdą precz. poza tym zaczynamy eksperymenty z nowym jedzonkiem. teraz takie pytanko, czy wy tez po ciąży miałyście non stop problemy z brzuchem, chodzi mi o wzdęcia i kłucia. ja od kilku tyg to prawie codziennie, chyba wybiore sie na usg, sprawdzić, czy mi skalpela nie zaszyli. rudamaxi - Konradowi pewnie nie chce się iść do szkoły? co do Joe to faktycznie nie popuść i trzymaj się. brzuchatki - jak brzuszki i wasza waga? całuski dla wszystkich bobasów, dużych i małych i tych co jeszcze sobie siedza w brzuszkach. teraz ide spać a jutro zajrzę.pa

hej :) ja tylko na chwilę wpadłam, żeby się przywitać ale widzę, że troszkę pusto, zaraz idziemy na wyścigi konne, a po południu będe zaglądać.:)

Czesc Mamusie:) Anulka pusto tutaj oj pusto ostatnio, chyba sie dziewczyny pogniewały;(Zdjecia na płyte zgrane ale jak probuje wyslac kilka e mailem to ida i ida a potem okazuje sie ze jakis blad wystepuje:( Pozdrawiam serdecznie. dziewczyny nie żal Wam taki fajny topik a nam zniknie:(

anula ze szczerego serca zycze Tobie i Twojemu mezowi byscie zawsze potrafili isc jedna droga przez zycie a jesli jedno zboczy to by szybko drugie go odnalazlo i pomoglo znowu kroczyc ta wlasciwa wspolna droga. anula cale szczescie ze jutro juz rozpoczecie roku Bo Konradek nie moze sie doczekac kiedy pojdzie do szkoly dzisiaj mu zakladam Bloga by pisac jego osiagniecia naukowe.Bede sie modlic by jego zapal do nauki nie minal nigdy;) Pozdrowienia dla chlopakow od Vikuni

Rudamaxi - hej, dzięki za życzenia:) Swietnie, że Konradek lubi się uczyć i faktycznie oby tak zostało i widać ambitny jest po mamie:) Anusia - nie martw się na pewno coś wymyślimy z tą płytką. buziaki

ja jestem usprawiedliwiona ze z rana nie pisalam bo bylam na rozpoczeciu roku szkolnego ,mam pierwszoklasiste w domu.Konrad sie cieszy ze poszedl do szkoly a ja jestem zdruzgotana jak policzylam ile mnie wyniosla wyprawka a jeszcze dojdzie ksiazka do angielskiego i stroj na taniec pewnie(bo Konrad jest w klasie tanecznej)

Hej Mamusie! Ja od kilku dni mam jakiegos okropnie zlego humora, nie wiem co sie dzieje. Czy to przez ta prace co dostalam i martwie sie co i jak z Wojtusiem. Nie wiem chce sobie zrobic poziom hormonow i isc do jakiegos normalnego endykrynologa bo podobno tak sie dzieje przy chyba nadczynnosci tarczycy:( Zal mi tylko mojego grzeska bo to wszystko znosi jak na razie ze spokojem ale szczerze mu wspolczuje. Rudamaxi no to Konradek juz oficialny PIERSZOKLASISTA!!😘 dla ucznia do dla Wikusi oczywiscie🌻 od Wojtka:) Jak cos podsz mi linka do blogaska:) A reszta dziewczyn chyba sie obrazila cy cus:(

Anusia bo i pogoda jest taka ze nastoj nie najlepszy sie ma ja do tego od paru dni mam takie cisnienie ze szoda slow cisnienie niskie a puls znowu strasznie wysoki:O Bede wredna:P wiecie czym sie obzeram piszac do was? RUSKIMI PIEROGAMI- mniam. NO WLASNIE RESZTA DZIEWCZYN DO RAPORTU

hello rudamaxi - wspaniale, że taki zapał ma Twój pierwszoklasista :) oby mu nigdy nie minął, bo wiecie jak to jest do pierwszej klasy to każde dziecko chce iśc a potem to różnie sie dzieje...... a co do Pana J. to jasne, że tak - nie odpuszczaj! anulka - wszystkiego najcudowniejszego na\"zarejstrowanej\" drodze zycia :) Anusia - a co dokładnie sie z Toba dzieje ? ja też mam kłopoty z tarczycą i jestem pod stałą opieka endokrynologa, co miesiąc badam hormony tarczycy. I co to za praca? Jak Ci w niej? Kto zostaje z Wojtusiem? u mnie jakos leci, brzuszek mnie czesto boli :( teraz mam tydzien zwolnienia, ale chce wrócic jeszcze do pracy i do konca wrzesnia popracowac a potem juz isc na zwolnienie do konca. Przeprowadzamy sie koncem miesiaca do Legnicy i juz nie bede wrocławska mamusia, ale jesli pozwolicie pozostane tu z Wami. Na razie zamieszkamy u brata mojego ale jestesmy w trakcie zakupu mieszkanka własnego, ale czaka nas remot ogromny wiec to potrwa co najmnie z pol roku zanim zamieszkamy na swoim. :( mam złe wyniki cukru, po 50 g obciazenia glukazą wyszło mi 165 a norma jest do 140 :( dzis powtarzałam badanko na 75 g glukozy - fujj :o - wyniki jutro , zobaczymy, ale martwie się, że niestety nabawiłam sie cukrzycy i ze czeka mnie najgorsze....... mała kopie często:) to takie wspaniałe uczucie, juz sie nie moge doczekac czasmi kiedy juz przyjdzie na swiat :) a z drugiej strony jestem przerażona............czy ja, my sobie poradzimy z tym wszystkim ? buziaki mamuski

witam tiki oj o fuck po co te zle wyniki to nie wiem ale bedzie dobrze tylko prosze mi na siebie uwazac.I delikatnie poglaskac sie po brzuszku ode mnie. Pewnie ze masz tu z nami zostac i ani mi sie waz zmieniac topik na jakies inne mamy z innego miasta;) Ja tez mam nadzieje ze konradkowi zapal nie minie. Zalozylam Konradkowi bloga na dole w stopce adres jakby ktos chcial poczytac i cos napisac:)

hej mamusie Tiki - dzięki za życzenia, teraz jak to mówi moja teściowa jesteśmy legalnymi rodzicami :);wiem o czym mówisz ale nie trzeba się bać ja też nie byłam zdecydowana, z jednej strony chciałam już go zobaczyć, przytulić a z drugiej myślałam oj zostań tam maleńki, bo tu nic nie gotowe, ja nie gotowa. teraz ciesze się, że jest już z nami i jakoś sobie radzimy, chociaż czasem to sobie pomyślę, jak dobrze by było gdyby tak na dwa dni wrócił spowrotem dorzuszka, gdzie bezpiecznie a ja miałabym całe DWA DNI dla siebie9 a wtedy nie robiłabym nic innego tylko wylegiwała się na kanapie. Tak czy siak wyjścia nie ma i w brzuszku zostać nie może a wy na pewno dacie sobie radę. Anusia - jaka to praca? napisz koniecznie coś więcej i kiedy idziesz na badania? Rudamaxi - z tymi pierogami to ty mocno przesadzasz, następnym razem napisz proszę, że jesz paskudną kanapkę z niedobrym serem na przykład. ja chyba też nie mogę się doczekać kiedy moje maleństwo pójdzie do szkoły bo to też taki troche mój powrót do dzieciństwa, wspólne z rodzicami odrabianie lekcji itp. super sprawa. całusy dla wszystkich!!!

hmmm mi narazie wystarcza moje lektury obowiazkowe i pod tym wzgledem zaluje ze Giertych odszedl bo moze za jakis czas by stwierdzil ze studenci prawa we Wrocku maja nie odpowiednie ksiazki i pare moglby wywalic ze spisu :P-no to sobie pomazylam:D Tiki to ze sie obawiasz czy sobie poradzisz jak malenstwo sie juz pojawi to normalna reakcja kazdej mamy jakbys sie nie obawiala to wtedy mialabys powazny problem.Czyli teraz masz normalne obawy kazdej mamy pt.\"jak to bedzie\":)

Hej kobitki! Leniuch mnie dopadł i nie chce się odczepić...A tu tyle roboty! Małemu wyprawkę do szkoły trzeba skompletowć, mała marudna. Te zębiska tylko dokuczają i ciągle końca nie widać. Z bardziej radosnych nowinek to wczoraj Marcysia skończyła pół roku! Anula- wszystkiego dobrego na oficjalnej drodze wspólnego pożycia! Dla Bartusia fluidki na szybkie pozbycie sie pleśniawek. Co do problemów z brzuszkiem to nie mam, nic nie boli i się nie nadymam. A ostatnio to nawet dostałam okresik, więc na razie więcej brzuszków nie będzie ;-) Rudamaxi, dla Konradka moc fluidków naukowych i żeby entuzjazm go nie opuścił. Co do tego typka to szkoda gadać. Malutka jest cudowna i wiele facet traci. Może kiedyś to zrozumie i poprawią się między wami stosunki, ale czasu już nie cofnie. A mogł być świadkiem wielu pięknych i wzruszających chwil. No cóż, są ludzie i twarde stołki... Dla Wiktorii olbrzymi buziaczek od cioci Ewy! Anusia, Dla Wojtusia całusek i gratulacje za wypchnięcie kolejnego zębolka! My czekamy na nasze z utęsknieniem... Co z tą twoja pracą, dlaczego masz przez nią zły humor? No i napisz co ze zdrówkiem Wojtusia, jakaś poprawa? I ty też się ciepło trzymaj, dbaj o siebie, masz dla kogo! Tiki, na kiedy masz termin? Bo ja już się doczekać nie mogę aż będziesz nam tu wklejać zdjęcia malutkiej! Jak brzuszek cię boli i źle się czujesz to powinnaś pójść już na zwolnienie, nie czekać do końca września. Poleż w domku, odpocznij sobie, wyśpij się za wszystkie czasy! Napisz co z tym cukrem? Wysyłam fluidki dla Ciebie. No i oczywiście poradzisz sobie ze wszystkim! Nic się nie martw, wszystko będzie dobrze. My tu zawsze będziemy i w razie jakiś kłopotów chętnie służymy radą i poprzytulać wirtualnie też możemy. Dobra spadam pranko powiesić, i może do sklepiku po jakieś zakupki ? Buziaki dla was mamusie , do zobaczonka ! Aaaaa, gdzie się podziały Magda i Matylda? Pisać co u was!

Mewunia a jakiego ja mam lenia tak mi sie nie chce uczyc ze szok nie wiem jak ja zalicze ta popawke jak len mnie nie opusci i to jak najszybciej:O