Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beciunia

wlasnie sie dowiedzialam ze mnie zdradza!!!pomozcie

Polecane posty

Gość beciunia

co ja mam robic w jednej chwili moje zycie sie rozpadlo, nie chce mi sie zyc, placze caly czas, co ja mam robic??pomozcie prosze, nie dochodzi to dalej do mnie, nie moge w to uwierzyc, to jest dla mnie po prostu ...nie mam slow by opisac jak sie czuje, nie mam sil na nic, pomozcie chociarz dobrym slowem, ccuje sie jakbym nic nie znaczyla, jak szmata albo jak scierwo

Gość jak sie
dowiedzialas, co sie stalo? moze to jakas pomylka?

Gość glus
nie rozumiem takiego zachowania ..Jesli czuje ,ze dziewczyna nie jest w moim typie to z nią zrywam ,a nie ciagne to dalej i zdradzam przy okazji....

Gość glus
idz do kosciola ..pomodl sie za swoje grzechy

Gość glus
zdradz go tez ...DZiewictwo do slubu to podstawa kobieto...

Gość beciunia
cale moje zycie, to nie moj maz, to moj kochanek, nie zdradza mnie z zona tylko z inna kobieta, widzialam ich dzis razem jak sie calowali, myslalam ze jestem dla niego naprawde wazna, jest dla mnie calym zyciem, nie wiem co mam robic , nie potrafie juz nawet myslec, w co ja sie wpakowalam, najgorsze jest to ze ja u niego pracuje, poszlam mu dzis zlozyc wymowienie z pracy po tym jak ich widzialam razem a ona byla u niego, poczulam sie jak scierwo, co mam robic, strace jego i prace, cale zycie zawalilo mi sie

Gość beciunia
mam 100% pewnosci, masz chyba racje malinko wiem, ale on zawsze mowil ze nie, i to mowil z takim pzrekonaniem ze wierzylam w wszystko, ale co ja mam teraz robic?jak sie zachowac, jutro musze isc do pracy, nie wyobrazam sobie jak bedzie wygladalo moje zycie bez niego i bez pracy

Gość beciunia nawet nie wiesz
jak sie cieszę :) spotkała cię bardzo zasłużona kara, masz racje jesteś szmata, ścierwo i nic nie znaczysz :P

Gość iwalktheline86
no to jest nas dwie ja caly czas rycze nie mam motywacji do niczego juz mnie nic dobrego w zyciu nie spotka

Gość glos rozsadku
nie martw sie, znajdziesz nowa prace a tam nowego zoatego faceta, z ktorym bedziesz puszczac sie.bedzie dobrze

Gość beciunia
ale dlaczego mnie tak osadzacie, to nie byl dla mnie tylko seks, ja sie po prostu zkochalam, myslalam ze ktos mi tu napisze pare slow bym mogla sie jakos podnies

Gość taaa żonie na pewno byłoby
lepiej, gdyby sie dowiedziała, ze mż ja zdadza z wieloma kobietmi, a nie jedną.

Gość beciunia
nie potrafie juz pracowac u niego po tym co widzialam, nikt mnie jeszcze tak nie zranil, macie racje, zachowywalam sie jak szmata, dobra kara dla mnie

Gość beciunia
jego zona nic o tym nie wie

Gość glos rozsadku
a co chcialas uslyszec? ze kocha cie i wroci? nie bedzie tak.bylas zabawka i tyle. mam nadzieje ze wynioslas cos z tej zyciowej lekcji

Gość beciunia
z jednym macie racje, wiem teraz co poczulaby zona gdyby sie dowiedziala o nas

ja bym wolała wiedzieć ze mąż to kurwiszon i obraca obce baby. I nie byłoby durnych wymówek ze to był tylko jeden raz - nic nie znaczący raz.

Gość hej beciunia
czy on jest prawnikiem?

Gość beciunia
mysle ze nie potrzebnie ccialam uzyskac tutaj jakiejs porady bo jeszcze bardziej mnie dolujecie, wiem teraz ze zle zrobilam, to bedzie nauczka na przyszlosc ale nie mam pojecia co teraz zrobie, ale mimo wszystko dzieki, potrzasnelo to mna troche, te wzse komentarze

Gość beciunia
nie jest prawnikiem

Gość 121212121212121212
to trzeba powiedzieć o tym żonie!!!! Jak ma na imię Ewka to podziel sie jej nr telefonu:)

Gość mam znajomego
bezdzietny prawnik, zona, kochanka Beata, beznadziejny typ

Gość beciunia
myslicie powaznie ze zona powinna o tym wiedziec?mysle ze nie warto burzyc czyjegos zwiazku