Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie pchełka

klub pań, które poznały paznów za pomoćagg lu innego soul seeka

Polecane posty

Gość isabellmarie
ja to rozumie pchełko, ze turdno uwirzyc. Ale zawsze mowie ze nic nie pokaze co i jak jak przekonanie sie o tym empirycznie:) czas wiele mowi, jesli mija a my ciagle ku sobie, to wieli znak mowiacy ze warto wierzyc i myslec ze to nie jest kruche i takie nie bedzie za 10,20 lat.

isabellmarie: możlwie- nie znam ich.... .... znam twoje zdanie ... ... nie oceniłam ciebie i nie oceniam .... .. chcę abyś to wiedziała..... jestem w takiej samej sytacji jak ty teaz .... a byłamtez w satuacji zaołzy --- jak one ....

Gość isabellmarie
rozumiem:) sytuacja zołzy jak np starm sie a ktos mi myk ogon pokazuje i tak miaj jakis czas i potem z dobrej osobki stajemy sie zolza robimy to samo ogon zamiast serca:P dobrze ze juz nie jestes zołziczką:) nie warto, bo jak poznasz czy kochasz i jestes kochana? jak trafisz na swoja poloweczke:) musi byc taka jak ty, a jak ty zolza bedziesz to jak to w relacjahch odczytasz/ beda zaburzone zoziczkowatoscia:P

cieszę sie, że czujecie sie ze sobą dobrze :) ... zycie jest za krótkie, by je kompikować pretensjami... .... ja jestem osobą, która idzie do przodu, ... ale czasami budzą siee mnie demony przeszlości .. i wtedy jest krucho ze mna .... ja ostano nie mam wsparcia nawet ze strony tego mojego faceta znetu ... i nie wiem, czyjest wszystko ok, czycś zle.... ... skomplikowane to wszstko ...:(

Gość isabellmarie
wiem demony przeszłosci to z wiersza ocieckiej:) Moj kiciek tez ma takie domony, chcialabym byc z nim wtedy, wiem ze sam sie meczy... a ja moge pomoc:)

isabell a nie myslalas zeby sie z nim spotkac? nie chce cie straszyc ale na zywo to nie to samo co net, czasem czar pryska :) moze warto sie umowic i zobaczyc...