Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie pchełka

klub pań, które poznały paznów za pomoćagg lu innego soul seeka

Polecane posty

mlodsza duzo od Ciebie pchelko jestem ale swoje tez juz przezylam ;) isabell jesli masz tak na imie to witam w klubie :D co do twojej wypowiedzi - to tez jest opcja, facet poczul motylki i nie chce sie sam przed soba do tego przyznac :D

Gość isabellmarie
czy nie rozumija odczuc kobiecych? rozumieją. Moze i wiecej by rozumieli gdby matki nie uczyły dzieci, ze maja zyc dla pozorow. co ludzie powiedzą. Taka prawda. Powoli sie to zmienia. Jak sie kocha to pragnie sie byc z kims kogo sie kocha.

Gość isabellmarie
no tak boi sie ze straci kontorle nad uczuciami przez te motyle:P ze histroia sie powtorzy, ze on zaufa, a znow cos złego go spotla Ale musi wiedziec, ze jestes INNA niz tamte:) i tak jest. Ich priortety nie sa twoimi;) powinien juz to wiedziec:) o Tobie:P

Gość isabellmarie
grają w sensie - ukrywa uczucia, ale nic ponadto moj 6 zmysł rozgryzie wszytsko:P

fakt faktem - faceci to dzieci, musze to stwierdzic :o i to niewazne w jakim wieku :o isabell a Ty rozumiem masz tez faceta z netu? opowiedz cos o tym:D

isabellmarie : meczyżni nie dostzregajątego 6-go zmysłu---- pieknej inetligencji kobiet :) ... bo to naprawdę boli.. jak tak grają ... dzikujęza to ze jestęś na topicu :)

Gość isabellmarie
dzieci to dla mnie kobiety, ktore łzami cos wymuszaja, tupia nozka jak male dziewcyznki. A faceci/ chca byc wolni, ale zajeci, nie lubia jak ktos nimi rzadzi. dziwne bo potem jakos wychodiz ze rzadza nimi inne. te zołzy. i wyrachowane. Tak mam, ale rozni nas status a co sie wiaze i miejsca spedzania czasu. Mam inne priorytety od ludzi ktoryz sa wokol niego, trudno uwierzyc ze jestem inna, to znajomki ziomki doszukuja sie u mnie gry.

Gość isabellmarie
tak boli jak tyle urkywa uczucia. Oni nie musza dostrzegac, 6 zmysl dziala poza inteligencja. A 6 zmysł jest super łapką na wyrachowane zołzy, myslały ze beda sobie tak cała publike mamic, jakie to one biedne itp a tu prosze ktos je rozebral ich maske i gre na czynniki pierwsze.

isabellmarie : kobiety to nie zołzy ... jezeli nimi są w rozumieniu kobiet to tylko dlatego,ze faceci je zmienili ... to śa czysto psychologiczne mechanizmy - schematy powtarzają się - ale .. niesty mam coś takiego jak emocje, które nie pozwalają nam zaakceptować innego stanu niz sobie wyobrazimy... ... dlatego trudno nam dojśc \" złotego srodka\"... w tym wszsytkim chodzi o to by nie ranić uczuć ..... ja to tak postzregam .. zycie jest zbyt krótkie ....

Gość isabellmarie
doswiadczenia i przemyslenia sa proste; słuchaj serca, nie zimnej kalkulacji rozumu. Idz za jego głosem. I nie patrz co mowia rozumy innych. Co dziwne oni chca byc sedziami nie w swojej sprawie, a sami sa nie bez winy. Tak gesto mowia o rodiznie, a maja na koncie np aborcje. Sa dla mnie niewiarygodni jelsi mowia: jak to zone rzuciles, dzieci!!! tak nie mozna. Niehc ten ktos spojrzy na siebie i swoje czyny. Takich przykladow mozna mnozyc. Mam alergie na podle, wyrachowane kobiety, szczegolnie jedna. Kilka jej wtoruje. Ale ona zalazła mi za skore. tamte nie. A tez radzily tak by wyjsc na swoje, ocenialy wedlug siebie, ze zdradze ze polece by zobaczy jak to jest z innymi itp. I kto to mowi? ano taka co odtracila kogos, zadala sie ze starym chlopem by potem znow jak tamten ja kopnal w d.. wrocic do tego z dobrym sercem. I jeszcze takie rady daje/ dla mnie jets glupia kobieta nicyzm wiecej. szkoda posania jestem tera na melogii tylko sercem patrz, olej co inni radzą, czyli jak cos to nie jemu, a im mow, co masz do nich. I to prawda im powinnam mowic, nie jemu:)

Gość isabellmarie
kobiety to nie zołzy zycie je zmieniło... nie wysztskie. Jak leciała na kase i byla wyrachowana to i tak taka bedzie. To takie fajne moc na kogos zwalic winę: to nie ja los tak chciał... ale glupota... to nie ja to ludzie mnie zminili.. ale za twoim przyzwoleniem:0

isabellmarie : jestes rogoryczona .. mam już swoje za sob a i rozumiem stan twojego rozdraznienia... przearabiałam to w sobie ... .. mnie tez zolzy wkurzają .... ale staram sie zrozumieć dlaczego zołzy stały sie zolzami- znam kilka takich zolz ... .. twóry facetów- reakcje obronne - skąd mam pewnośc,ze ja nie jestem zołza dla kobietki z którąjest mój facet z netu? skąd mogę mięc pewność, że ona nic o mnie nie wie? ... a daleko mi od podklsdania klód pod nogi ....

my pytalysmy raczej o doswiadczenia z facetami z neta isabellmarie ;) madrze piszesz ale my takie zolzy nie jestesmy, my umiemy kochac i nie chcemu ranic :)

Gość isabellmarie
nie jestem wesloa, ale jak pisze to musze sie streszac i wychodiz wersja hard;) tak wnerwiaja mnie, ale teraz mnie juz tylko smieszą, patrze na ich poczynania z politowaniem, mam na nie moja tajna bron:) hi hi:P z neta doswiadczenia, ja mam tylko z jednym za to tak pomysłowym:) tez nie mial lekko, te rozstania powroty, był czas ze ex chciala wrocic, mowila kocham, był w rozterce, analizowal cale zycie. Wiem ze bardzo nie chce aby znou cos co zbuduje sie zawalilo. No i jets estetą:)

Gość isabellmarie
jestesmy moje serce ku niemu jego do mnie a te rozstania i powroty to z jedna ex miał. Nie ze mną. Tłumaczyłam mu nawet jej postepowanie, jak czytał;) złozyło sie na to wiele czynnikow, presja czasu byla jednym z nich. A ja ciagle mowilam o Milosci:) na tym tle to tlumaczyłam. Bylam daleko, ona chciala jego uszka;) a on nie. Był mi wierny bo chciał:) to bardzo mile:)

czyli jestes szczesliwa :) to sie liczy :) rozumiem ze sie spotkaliscie juz tak, skoro mowa o milosci?

Gość isabellmarie
dystansu? do wyrachowanych idiotek? Hmm to nie dystans, zmieniłam bron:P po prostu mam teraz na nich politownie. Juz mnie nie wnerwiają. Mam je pod lupą:) bo tylko kobieta potrafi przewidziec gierki innych. Ale mam na nich tajna bron. I jestem z tego zadowolona. Zwisaja mi one, smiesza mnie, sa dla mnie 30paroletnimi malymi dziewczynkami.:P

Gość isabellmarie
Mowa o miłosci:) Ale nie spotkalismy sie jeszcze:) Ale mowie sobie o miłosci, bo wiem, ze to tylko scali bardziej:) te tete a tete:) nic nie zmieni. Ale tu jestem zołza i nie bede go tlamsci na spotkaniu wyznaniani:P tak juz dawno znalazłam swoje szczescie na ziemie:) szkoda, ze nie moglam sie wczesniej nim pocieszyc:P ach te spacerki, wieczorki byłyby nasze:)

Gość isabellmarie
No to mnie nie znasz, w sensie oceniłas mnie wdlug Ich. Zawsze uzywam fair:) One graja nie fair. Tak tajna bron czyli zmienilam stosunek czynienia:) tyle.

Gość isabellmarie
03.08] 17:22 to zalezy od knkretnej pary i sily ich uczuc.