Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie pchełka

klub pań, które poznały paznów za pomoćagg lu innego soul seeka

Polecane posty

shorty : ja to wiem; jednal niesmak pozstaje. motylki motylkami a zycie zyciem :) wiem, ze piosze teraz o swoich obawach. meczy mnie jednak mysl o teuj jegodzieczynie z ktora jest:(

Gość a kto kogo zagadal
?

Widzicie kobitki, ja już swoje przeszłam w zyciu i dlatego tak sceptycznie patrzę na to wszsytko. Wiem, ze by się chchiało jednak zawsze postaje ale .... ... o rany jakie to trudne :(

myslalam ze rozmawiacie szczerze, u nas wszystko bylo wylozone od razu, wiedzialam cos co malo kto wie, zaufal mi a ja jemu. coz moze on traktuje znajomosc z Toba pchelko przelotnie, ot jest sobie w necie a poza nim ma inne zycie, inny swiat. nie wiem, nie znam sytuacji, ale jezeli masz swoje lata i szukasz statecznosci i nie chcesz zostac zraniona to moze nie ryzykuj znajomosci z kims kogo pewna nie jestes :( gratuluje slubu ;)

shorty dziekujęza wypowiedz. nie wiem czy z jego strony jest sczerość- ja zawsze gram fair play. mam duze watpiwości dlatego poruszyłam tem temat na kafeterii :). nie wiem co zrobię, nie wiem jak bedzie dalej. nie znoszę bólu i tego chce uniknąc- nie mam pewnosci czy nie gra nie mam pewnosci czy gra - rozmowa z nim jest magiczna wic nic nie wiem ... unika teamtów

a dlugo rozmawiacie? on jest rozumiem Twoim rowiesnikiem tak? bo jezeli tak to dziwie sie ze jest taki niestaly,jest z jedna szuka drugiej, dziwne. faceci w tym wieku raczej ccha sie ustatkowac i zyc z kobieta ktora ich kocha i ktora kochaja oni. moze nie przenoscie tej znajomosci na wyzszy poziom jakim jest real, pogadajcie sobie na gg i niech tak pozostanie, po co masz cierpiec :(

Gość dziara
nie pasuję do współczesności niby jestem nieśmiały ale te nowoczesne metody poznawania ludzi i tak do mnie nie przemawiają

Gość isabellmarie
tak w tym wieku, ale jak stanie na ich drodze TA kobieta, czyli nie wiek gra tu 1 skrzypce. Ja myślę, ze aby wiedziec powinni spotykac sie w realu. jelsi tego nie robia, podejmują decyzje w ciemno, i nie zgdonie z obiektywnym a subiektywnym obrazem tego jak by było.

ja tez bylam sceptyczna jezeli chodzi o poznawanie ludzi w necie, na tego skype weszlam wtedy na dwa dni za namowa kolezanki, kupila sobie kamerke i chciala pogadac. nagle patrze ktos sie odzywa(chcial sobie pozarywac laski ze tak sie wyraze kolokwialnie:D) no i stalo sie... 5 lat roznicy, niby nie duzo ale chyba wasze pogladay na swiat i na zwiazki sie diametralnie roznia :(

wiesz najbardziej mnie drezy mysl, ze ktoś móglby tak samo cierpieć jak i ja cierpiałam. uważam, ze facet nie gra fair gdy jest z jedną a z druga sobie flirtuje i daje jej nadzieję. Bojęsięranić bo byłam raniona bojęsiębyćzraniona drugi raz. uwazam, ze jeżeli jestem \" drugąpoloką\" w sensie duchowym i ze jeżeli chce kontynuowaćpowinien być szczery. Inaczej znaczy ,ze się waha. To wahanie rani mnie i zapewne ją. bo.... jest kobietą i na pewno coś czuje ....

Gość isabellmarie
tak wahanie boli... al e i z czegos wynika... moze zastanawai sie czy wrocic do ex. Byli ze soba kiedys nie wyszlo, teraz ona chce wrocic, on widzi szanse naprawy tego co było, ale nie widzi ze to nie ten czas... to nie te lata...

mielismy podobne doswidczenia kilka lat temu - mamy te same zainteresowania lub bardzozbizone, a jednak ..... dobrze jest nam ze soba podczas gg .... nawet zadzwonił kilka razy i sms sięzdarzy - ale zadko.... ufffff ... chyba tragizuję :)

no wlasnie, a ona pewnie biedna nie ejst swiadoma ze on flirtuje z Toba na necie, a watpie by byla zachwycona tym faktem gdyby sie dowiedziala :( ehh smutne to troche.

pchelka ja Ciradze spytac po prostu, jak on traktuje wasza znajomosc. kolezenstwo, przyjazn przez neta, flirt i wymiana doswiadczen czy moze spodziewa sie czegos wiecej. nie dowiesz sie na czym stoisz poki o to nie wypytasz, faceci nie maja wyobrazni :D

Gość isabellmarie
pchełko moze on widzi ze sie zakochal i broni sie łapkami przed tym:P

isabellmarie \" może ale ... w kim ...... zakochał się? i czy na tym nie skończy się? :( chodzi mi w tym wszsytkim o uczucia - których faceci nie rozumieją- nasze. kobiece odczucia....